Omdömen

2.1
Baserat på 38 omdömen och 325 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
18 dec 2023

Silverbäcken: En Värld av Mardrömmar och Förbannelsen av Utbildning

Hej,

Denna skola får mig att vilja börja gråta och skrika i ett rum i flera timmar. Skolan är liten med många klasser, detta gör skolan extremt trång. När man ska komma till sitt skåp så kan man bli överkörd av en annan grupp elever. Detta hände en gång och ambulansen kom.

Vi har både bra och dåliga lärare. Många lärare är snälla och förstående men det finns vissa ondskefulla lärare som vill förstöra elevernas liv. Undervisningen är bra men ibland kan det gå för snabbt, som tur är allt digitalt så det är bara att göra om hemma sen.

Skolmaten är vedervärdig och riskfylld. Nu kanske man undrar varför riskfylld, jo nu är det så att jag fick matförgiftning och faktiskt behövde söka vård. Vi får väldigt annorlunda maträtter. Det känns som att maten är gjord för att imponera på lärarna och inte på eleverna.

Ledningen är korrupt och vänsterbliven. Det finns flera exempel på politisk agenda mot högerpartier. Redan i tidig mellanstadie fick vi lära oss om att Socialdemokraterna är det absolut "snällaste" och "bästa" partiet. Som 10 åring förstår man inte detta och håller med läraren. Sedan så hade vi skolval, läraren bannlyste oss då från att rösta på vissa partier, helt odemokratiskt och dåligt sätt att lära oss.

Hejdå. Ta hand om er, välj ej denna skola.
Elev
12 okt 2023

Det brinner i bröstet...

Denna skola får mig verkligen att brinna i bröstet...

Varje dag är en konstant plåga, lärarna favoriserar, maten är äcklig, ledningen är vänsterbliven och korrupt.

Relativ samhällstjänst.
Elev
11 okt 2023

Ramlar av stolen.

Bland det sjukaste. Denna skola har fallerat djupt in i Djungelbokens inre hemliga grotter, förr var den prima nästan lika bra som mormors hembakade bullar men nu, går den att jämföra med en kall slushig morgon i Februari månad.

Ledningen har blivit så dålig och de smutskastar barn. Sättet lärarna och ledningen hanterar konflikter är så sjukt, man får aldrig berätta sin sida.

Maten är grotesk, djävulsfisk, vad är det? Har de köpt fisken från Djävulen? Om jag ska vara helt ärlig har jag testat denna maträtt och det slutade med ambulanshelikopter som var tvungen att landa på ängen utanför skolan för att få mig på fötterna igen, tillbringade 3 veckor på sjukhuset.

Väldigt mycket stress i ämnena, vi har nya lärare varje termin som inte känner eleverna. Förut så hade vi på skolan lärare som stannade kvar längre och man kände dem och de kände en, nu byter vi lärare som en orm byter skinn.

Slutligen så skulle jag säga att denna skola var bättre förr.

Not recomended
Elev
9 okt 2023

För kännedom

Denna skola, driven av partiska pedagoger är så otroligt hemskt att jag inte kommer kunna beskriva den i bara en recension.

Lärare
"Skolor har det funnits i Sverige (inkl. Skåne) sedan tidig medeltid. Bland de första var katedralskolorna i Lund (1085), Uppsala (1246) och Linköping (1230). "
Med tanke på åldern på vissa lärare skulle man kunna tro att om man tar en titt på deras CV så kommer man se en av de ovanstående skolorna. Flera lärare har hotat eller talat med en hotfull ton med elever under flera tillfällen. Exempel på dessa är att en lärare hotade en elev med att han skulle kasta ett piano på eleven om han inte höll tyst. En annan lärare började ropa "jag vet vem du är" med en hotfull ton. Detta kan uppfattas som skrämmande och är inte något en lärare borde säga till en elev. Samma lärare sa också att "[Personal] ser allt!". Själv blir jag orolig när jag hör detta, menar läraren att man blir övervakad på toaletterna också? Måste också påpeka att hygienen på vissa lärare är rätt så avskyvärd. Vissa lärare luktar svett, andras andedräkt kan jämföras med en kropp som ruttnat i en vecka och vissa pruttar rakt framför elever och säger bara "Oj", inte ens ett ursäkta mig eller förlåt. Dock är inte allt hemskt då det finns några bra lärare, dock extremt sällsynt.

Maten
När jag började på denna skola var maten, likt annat på skolan, rätt så bra. Dock har den, likt vårt fina land Sverige, fallit. Den har blivit så otroligt dålig att jag blir illamående så fort jag hör ordet skolmat. Mina stackars föräldrar har behövt betala flera tusen kronor i terapi för att försöka få ur dessa tankar ur mig. Exempel på några otroligt unika maträtter är "Djävuls fisk" , som man kan tro att de köpt från djävulen själv med tanke på smaken. "Korvsoppa", som endast var korvbitar, vatten och diverse kryddor. Sedan får man inte glömma "morotsbiffar" som var snustorra hockeypuckar som tydligen innehöll morötter, tveksamt om det verkligen stämmer dock.

Skolbyggnaden
Skolan själv är väldigt liten och börjar falla isär lite här och där. Häromdan lossnade en ledstång vid en kort vägg ner till en trappa. Detta skulle kunna ha lett till en riktigt stor olycka, lyckligtvis skedde inget dock. När man ska ta sig till sitt skåp så måste man klämma sig förbi ungefär en halv miljon människor och skulle ge vem som helst grov klaustrofobi efter ett par sekunder. Tyvärr så vänjer man sig efter en stund vilket gör att man inte känner rädsla längre i situationer där man bör känna rädsla. Ledningen har också spenderat en otrolig mängd pengar på ett "tipi-tält". Tanken med detta tält var att det skulle bli ett extra klassrum. Denna plan raserades direkt när man märkte hur varmt och kvävt det var där inne. Dessutom användes inte stolar och bord, istället användes trätrummor som man kan tro hittades vid en soptipp. De var redan smutsiga från början och gick snabbt sönder mer och mer. Detta tält blev också förstört, troligen som en form av demonstration. Sedan dess har skolan köpt en ny tältduk för ynka 80 tusen kronor.

Om jag var tvungen att beskriva skolan med en mening skulle det vara "Slöseri av skattepengar". Jag har länge försökt övertala mina föräldrar att sluta betala skatt för att få stopp på skolor som dessa.

Det var allt för mig, ha det!
Elev
9 okt 2023

För kännedom...

Blev jagad av en lärare som försökte slå mig med en tidning. Ramlade ner för en trappa när jag sprang ifrån läraren. Läraren som jagade mig har också demens och glömmer bort viktiga detaljer som inlämningsdatum på uppgifter och datum där vi har prov på. Läraren kommer inte ihåg vilka som är med i årskurserna där det var personer från andra klasser som var med på våra lektion som han inte la märke till. Läraren pratade också om tuttar på en av lektionerna, han är 60 år gammal.
Elev
23 jul 2023

silverbäcken ej rekommenderad

tycker inte den är bra över huvudtaget, har gått där nästan hela mitt liv och varje gång det uppstått en konflikt eller liknande säger lärarna att de ska ”fixa det” eller ”ta tag i det” men så fortsätter det bara gång på gång och i lärandet så lär man sig bara mindre och mindre istället för mer och mer.
Föredetta elev
8 jul 2023

Ganska dålig

Jag är en föredetta elev på Silverbäcken, det finns många lärare som är sexistiska och rasisitiska. Min förra lärare tog upp bilder på könsorgan, det var då en han. När det var en bild på en snopp skrollade han förbi fort men när det var en snippa, så satt han o stirra och log mot bilden. Vi har även fått byta spanska lärare typ 4 ggr på ett läsår, vilket en av lärarna kallade tjejer i klassen för olämpliga ord och lärde oss olämpliga ord på spanska

Skolmaten är bajsäcklig, vissa lärare tycker också det. Köket vill imponera på lärare men inte elever, jag har aldrig varit med om att alla i min klass har ätit samtidigt.

STOPPA FKN SILVERBÄCKEN
Elev
8 maj 2023

Bland de sjukaste

Rektorn är grotesk och så kallade "Hälsoteamet" är mer "Livförstörarteamet" som bara skriker o smutskastar barn.
Föredetta elev
31 mar 2023

Poop

Jag tycker denna skola är perfekt för mina barn! Jag älskar denna skola så mycket
Elev
14 feb 2023

negativa kommentarer mot eleverna

Jag går i denna skola, det finns flera lärare här som gör eleverna i skolan obekväma och rädda. När läraren går igenom korridoren så blir eleverna rädda att de själva ska bli påhoppade. Sedan har lärare även sagt dåliga kommentarer om eleverna, sedan har även de flesta lärare " favoritbarn ". Som de fokuserar på att hjälpa mer än de andra eleverna, det kan gå en hell lektion utan att man har fått hjälp av sin lärare eftersom man inte är favoritiserad som elev.
Elev
18 nov 2022

Bra jobbat Eva!

Det är en liten skola med för lite klassrum för hur många elever vi har. Lärarna kopierar varandra rakt av så vi har gjort samma uppgifter två år i rad. Lärarna eller våra mentorer är feministiska på många plan. Ett exempel som finns är att killarna i en klass får sitta två vid ett bord och fyra vid två men tjejerna kan sitta hur dem vill. Dem säger att det ska göra att folk kommer närmare varandra men det leder till motsatsen då alla i gruppen inte kan sitta tillsammans och ofta då resten av borden är tagna att en blir ensam. Ett till exempel på hur dålig och fattig skolan är så köpte vi ett tält och sa att det var ett uteklassrum fast ingen har någonsin haft en lektion där.
Elev
14 nov 2022

Dålig skola

Jag tycker att skolan kan vara bra men vi har haft klotter på skolan, folk som tänder eld på saker i skolan, pet flaskor med sprängmedel och ännu mer klotter på taken. Det här är OACCEPTABELT det är inte okej att hålla på så här.
Jättemånga lärare håller på att favoriserar och vissa är även sexistiska.
Vi får även jävligt skum mat som ”djävulsfisk”
Tack o hej leverpastej
Elev
29 okt 2022

Skolan är sådär

Jag tycker att de flesta lärarna är väldigt stränga och lyssnar sällan på eleverna och vad de tycker. Vi får skum mat som t.e.x djävulsfisk, solskens lasagne och ärtsoppa.

När de byggde paviljonger på gården så förstörde de nästan halva gården. Visst det är bra så att vi får mer klassrum men vi vill ju kunna vara någonstans på rasterna.

Det är också ganska dåliga rastvakter som ofta bara kollar ner i mobilerna. Det är också väldigt många lärare som favoriserar elever. Jag har märkt att min lärare kan vara ganska sexistisk och rasist. Detta är väldigt allvarligt.

Det är väldigt konstiga regler på skolan.
Förut fick vi alltid gå ut på utflykter i skogen, vi åkte till museér och gjorde roliga saker. Men nu när vi bytt till dibber från inspira har det blivit sämre

TACK FÖR MIG!
Elev
20 okt 2022

Bra lärare

Jätte bra lärare på skolan
Elev
20 okt 2022

Bra skola!

Mycket bra skola. tipp topp! Fantastiska lärare.
Elev
10 okt 2022

Min upplevelse på skolan, framtiden kollapsar.

För mig har silverbäcken varit en plåga. Vi har brist på mat som elverna vill äta. Det blir ofta mat så som solskens lasagne, olika grönsaksbiffar, broccoli soppa osv. Detta är självklart inte mat som barn vill äta. När vi inte får i oss mat så kan vi inte koncentrera oss och göra vårt bästa vilket tyvärr inte är så som det ska vara.

Många elever på denna skola är väldigt ambitiösa jämfört med många andra skolor i Sollentuna. Vi pluggar flera timmar om kvällarna så vi knappt har någon fritid vid det här laget. Ibland räcker inte ens det. I vissa ämnen som till exempel spanskan är det många stökiga elever men det är inte det ända problemet. Vi har på två år haft 4 olika spanska lärare. Den nuvarande läraren kan inte ha strukturerade lektioner. Vi kan en dag innan få reda på att det ska bli ett prov. Vår tidigare lärare kallade vissa elever olämpliga ord. Han lärde även oss många snuskiga ord på spanska. När vi tog upp det här var det ingen som reagerade. NO är också ett väldigt stressande ämne för många elever. Vi har många prov, repeterande uppgifter som man inte lär sig av och presentationer som läraren går igenom alldeles för fort. Vi har tagit upp dessa problem ett flertal gånger med rektorerna och mentorerna. I början skrattar dom men efter några veckor kallas vi för mobbare då vi ’inte respekterar’ lärare. Så ser jag absolut inte på det. Vi vill ha en bra skolgång med bra betyg i slutet av nian, därför vill vi förbättra dessa enkla problem.

Många lärare favoriserar allt för mycket. I många ämnen får man ingen hjälp. Det är inte helt orimligt att man sitter med handen uppe en hel lektion. Läraren går förbi men väljer avsiktligt att inte hjälpa alla. Favorisering är inte det ända problemet som finns hos lärare. Vissa lärare är alldeles för aggressiva. Pulsen går upp av rädsla när man ser läraren i korridoren. Ställer man en självklar fråga så som ”får jag gå på toa” får man ett otrevligt svar tillbaka. Läraren blir väldigt hotande och attackerandet.

Ett problem som däremot kan bli svårare att förändra på är vår brist på utrymme. Vi är alldeles för många elever på skolans trånga yta. Självklart har jag full förståelse för att bygglov är inget som man kan få hur som helst men det lilla ”tippi” tältet vi fått är ingen lösning på problemet. Vi har äntligen fått upp paviljonger på skolgården som årskurs 5 har lektioner i, detta är vi såklart väldigt tacksamma för men det räcker inte.

Detta är bara så som jag och mina kompisar upplevt skolan, jag kan självklart inte tala för alla elever.
Elev
10 okt 2022

Vi lever i ett samhälle där Silverbäcken har blivit sämre.

Hejsan jag är en elev som går här! Detta är min recension.

Jag tycker denna skola inte är toppen eftersom att ledningen agerar på ett dåligt sätt. Ledningen vill inte ta tag i saker, samt bara skäller och inte tar kritik samt förklaringar. Skolmaten är rent av skit, vad i hela fridens namn är djävulsfisk och korv i vatten med morötter. Denna skumma mat leder till att eleverna sticker till torget och spenderar pengar där och blir helt pank. Lärarna är väl okej, iaf de flesta. Vissa är helt knasiga och fattar knappt vad eleverna har för fråga. Ett exempel skulle kunna vara denna gång då vi hade ett glosförhör då vi skulle lära oss 39 ord, alla stack hem och pluggade in dem där orden men dagen efter på provet så var det visst bara 20 ord av dessa 39 vi skulle plugga. Vilket resulterade med uppror i klassrummen för att folk inte klarade av denna otydlighet. De estetiska ämnena är lite bristande, ibland kan man sitta hela lektioner utan hjälp. Jag tycker denna skola är liten och bekväm och de flesta eleverna är snälla. Men det är ledningen som det behövs lite förändring på!
Elev
10 okt 2022

Skolans Vrede

Jag tycker att skolan är kaos och all började med dibber bytet. De flesta lärarna har jag inte något emot men vissa ämnen så kan man inte förstå någonting och kan knappt svenska. Det sker massor med favorisering och lärare gillar vissa elever mer än de andra.

När man kommer med information eller berättar orättvisa saker i skolan för rektorn så tar de inte äns med det man har sagt. Det kommer in i örat och bara försvinner sekunden efter. Detta leder till att skolan inte förbättras och förblir som den är.

Maten var bra för men nu har den kollapsat. Det började att skolan fick pris för att våran mat var bra. Då serverand de maten till dem som de tyckte var goda och imponerar på de vuxna medans alla elever knappt kan få i sig maten de äter och tvingas att spendera pengar på restauranger eller äta hemma.

Skolan har inte bara dåliga faktorer utan det finns lärare som har ett bra engagemang i sitt ämne och lär oss det vi ska lära oss och man förstår vad man gör.

Det var det jag ville säga om skolan.
Elev
10 okt 2022

Min upplevelse av silverbäcken skola

Jag är en elev på silverbäcken skola. Enligt mig så är skolan helt okej. Jag har lite blandade åsikter.

Maten är helt ok, lite speciell. Ibland är de den god men ibland är den inte så god. Det känns lite som att maten är anpassad för att imponera lärarna och inte eleverna. Vi har ett stort grönsaks alternativ och det serveras ofta olika sorters bröd för olika smaker. Eleverna har möjlighet att gå hem och äta om dem ej gillar maten men för dem som ej har möjligheten att gå hem måste oftast fortsätta skoldagen med tom mage eller lägga sina egna pengar på mat för att klara skoldagen.

Helt ärligt så är dem flesta lärarna ganska bra men det finns några som förbrukar sin makt på ett negativt sätt. Det finns ett par lärare som höjer rösten och är alldeles för stränga vilket bidrar till en negativ skolmiljö. Man vågar bland annat inte prata med den läraren för att man är rädd för att den ska bli sur.

Eleverna försöker sitt bästa i skolan men ibland så räcker inte det till då upplägget är lite konstigt i vissa ämnen. Dem flesta eleverna är snälla men det finns vissa elever som är jättedryga. Det lärarna gör för att stoppa detta räcker ibland inte till.

Inuti skolan är det ganska modernt men vissa klassrum är alldeles för små. Vi är 50 elever i varje klass och det delas upp i två grupper á 25 elever. Klassrummen blir alldelles för varma under sommaren och det dem gjort är att införskaffa sig en golvfläkt som knappast luftar en kvadratmeter av klassrummen. Under vintrarna är det kallt i klassrummen men man klarar sig. Det är trångt i hallarna och alla släpps ut samtidigt. Om man fastnar i klungan av 100 elever och din lektion börjar då kommer man inte komma i tid.

(Detta är hur jag upplevt skolan och jag menar absolut inte att alla känner samma sak. Detta är min sida och jag tänkte att jag kan vara med och ge en insikt på hur det är på skolan, vi har ju trotts allt yttrande frihet)
Elev
10 okt 2022

Recension av Dibber Silverbäcken Skola i Sollentuna, Silverdal

Silverbucks skola

Detta är en helt okej skola. Maten är sisådär lite speicell, det känns som de försöker imponera personalen istället för eleverna.

Jag ska inte ljuga mängden av lärarna är trevliga, men det sker mycket favorisering. Ledningen är inte så bra, de kan inte lyssna på förklaringar och istället går rakt på sak med konsekvenser. Det går alltså inte att förklara sig själv.

Arbetsron är dålig. Lokalerna är små och vi sitter ihop trängda och det blir varmt och man får ont i huvudet och man prata mycket. Förr när vår skola var Inspira ägt så gick vi mycket på utflykter till skogen, museer och gjorde roligare aktiviteter. Så är det inte längre och det är ledsamt.
Elev
14 sep 2022

Knäpp skola

Flera har sagt att denna skola är identisk mot ungodmsanstalt, samhällstjänst osv. Jag kan hålla med till 100%. Man blir verkligen behandlad som om att man är kriminell. Lärarna är sexistiska och favoriserar jättemycket.

Ledningen lyssnar inte på eleverna och bryr sig inte om något. Vi sitter ihop trängda i små klassrum och när vi frågar lärar ifall vi får gå ut och arbeta säger lärarna alltid nej. Skolmaten måste man skippa annars blir man mobbad.
Elev
14 sep 2022

Allmän översikt på skolan.

Jag har gått på denna skola väldigt länge, det är ledsamt att se hur dålig den nu har blivit. Bara nu på den senaste tiden då Inspira köptes upp av Dibber så har allt kollapsat. Nya ledningen tar inte tag i saker som den förra förut gjorde.

Pedagogerna på skolan försöker få föräldrarna att tro att allt är utmärkt och bra på vår skola. De lägger dagligen upp bilder på Instagram och förklarar att allt är så kul, häftigt och att eleverna uttvecklas, men nej. Bakom kulliserna de föräldrarna inte får se eller höra så är allt totalt kaos. De har anställt flera nya lärare, vilket vi på Silverbäcken inte är vana vid. Förr så stannade lärare mycket längre och man blev typ vän med lärarna. Nu så har nästan alla bra lärare som vi hade förut slutat och bytts ut med nya.

Det är nästan ingen arbetsro i klassrummen då de är väldigt små. Detta betyder att 25 elever behöver sitta ihop trängda i ett litet klassrum. På vintrarna blir det alldeles för kallt i klassrummen och på somrarna blir det för varmt.

Skolan försökte för engångs skull att fixa detta problem med att bygga ett tält ute på gården. Detta vart ett stort misslyckande. Det blev nästan varmare i tältet än i klassrummen. Då tältet står mitt på skolgården och den heta solen strålar ut på den.

Skolmaten är väldigt speciell. Vi blir serverade annorlunda maträtter som till exempel solskens lasagne, djävuls fisk, spenatsopa, morot-bönbiffar, kyckling köttbullar och veggobullar. Många elever tycker inte om denna annorlunda mat och därför går hem på rasterna och käkar hemma, eller spenderar pengar på godis, läsk eller pizza på torget vilket vi har 500 meter från skolan.

Jag skulle inte rekommendera denna skola.
Elev
14 sep 2022

Rekommenderas inte.

Helt bedrövlig mat! Vi blir serverade istället för vanlig god köttfärs lasange blir vi serverade solskens lasagne, och istället för vanliga köttbullar blir vi serverade kycklings köttbullar eller veggobullar.

Detta är inte bara en negativ punkt med vår skola. Lärarna verkar knappast ha någon legitimering och nästan alla favoriserar. Favorisering kan till exempel vara vilka som får sitta bredvid varandra på lektionerna, vara inomhus på rasterna, vilka de tar telefonerna från ifall de fångar en osv.

Förr var denna skola bra, men inte nu. Den nya ledningen och skiftet mellan Inspira till Dibber har bara gjort denna skola till de sämre!
Elev
14 sep 2022

Dålig skola

Dålig skola, dålig mat, sexistisk mot killar, favorisering.
Elev
12 sep 2022

Dålig skola

Otroligt dålig skola, maten är banne mig förfärlig och räcker inte till alla klasser. Väldigt konstig mat också, ett exempel är "djävuls fisk". Vad i allsin dar är djävuls fisk? Man kan tro att de har köpt fisk direkt från djävulen själv så som den smakar. Pedagogerna är också helt outbildade. Vissa lärare kan knappt svenska språket och många lärare beter sig som om det vore tidigt 1900-tal. Samt favoriserar de elever och behandlar eleverna olika. Skolan tar också pengar från eleverna, då man måste betala 300kr för en ny skåpnyckel. Skolan är också alldeles för liten och klassrummen är trånga, utdaterade och de kan bli väldigt varma på sommaren men iskalla på vintern. Skolan är en friskola, så man kan tro att de tar alla pengar till sig själva och sparar inget till att förbättra skolan.
Sammanfattning: Otroligt dålig skola, nästan så att man vill ta betalt för att gå i den. Rent slöseri på skattepengar
Elev
2 jun 2022

Brinner som i helvetet.

Eld

Vår ledning anklagar en klass för att försöka bränna ner skolan. De säger att de "misstänker" när de hundra procent anklagar hela klassen för att göra det.

Ledningen har helt tappat grepet över skolan. Börjar se ut som en anarkistiskt samhälle bland klasserna, elever börjar bränna saker etc.
Föredetta elev
12 maj 2022

Gråter.

Ledningen lyssnar inte på eleverna och bryr sig inte om något.


Skolan overall är jättedålig.
Elev
9 maj 2022

#stoppasosseriet

Perfekt skola för sossar. Sätt ditt barn här om du vill att dom ska uppleva ungdomsanstalt.
Elev
8 apr 2022

Ta mig härifrån.

Skolan är en konstant plåga. Maten är rent och sagt skit. Detta resulterar i att eleverna går till kiosken och köper onyttig mat/snacks. Skolan brukade vara riktigt bra. Jag har gått här sen det var en förskola och kan därför berätta att det blir värre för varje dag som går. Det ända skolan vill är att få det att se bra ut för ingen annan än vårdnadshavarna. Pedagogerna har många vänsterblivna tankar…
Det är även mycket favorisering.
Många elever (speciellt tjejer) får använda mobiler, stanna inomhus på rasten osv.
Jag rekommenderar ej skolan.
Föredetta elev
7 apr 2022

Bra skola men slaskig mat

Väldigt bra skola men skolledningen är extremt PK. Är du sosse så kommer du älska det. På senare dagar har maten blivit jävligt slaskig och dem serverar bara konstiga varianter av maträtter, såsom solskenslagane istället för vanlig lasagne.
Det känns som kökspersonalen vill imponera på lärarna istället för att mätta barnen.
Detta gör att barnen istället går och köper
godis och läsk på rasterna
Visar 30 av totalt 38 omdömen
Silverbäcksvägen 1, 19138, Sollentuna
Eva-Lotta Kastenholm
070-7772695

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen