Omdömen

3.4
Baserat på 22 omdömen och 177 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
12 jun 2023

Fin tid på Sjödal.

Jag tog studenten för många år sedan från Samhällsprogrammet m inr Samhälle. Vi reste med klassen till Ungern och Polen vilket var jätteintressant och roligt. Vi i klassen blev mer sammansvetsade efter resan. Jag var nöjd med mina lärare i helhet utöver läraren som undervisade i Engelska och internationella relationer. I det stora hela en toppen skola. Ingen mobbning i klassen, god lunch, man fick frukost på skolan. Höga krav från lärarna och de premierade hög presterande.
Elev
25 okt 2022

VVS

Börja på Sjödalsgymnasiet

Börja på Sjödalsgymnasiet!
Älskar skolan, bästa klassen! Jag är tjej och går vvs, det är nästan inga grupperingar vi alla är som ett stort kompisgäng! Fantastiska lärare, det finns ingen jag inte tycker om, jättebra mattelärare de förklarar bra, de är förstående och hjälper till om man inte har lärt sig något specifikt i grundskolan.

Skolmaten är riktigt bra!

Allt jag har att säga är börja på Sjödalsgymnasiet
Elev
25 okt 2022

Dunder skola

Skön skola med en stor lokal. Sköna elever och dunder frukost
Elev
25 okt 2022

Riktigt bra

Skolan levererar den förväntade kvalitet som borde vara i alla svenska skolor.
Elev
15 apr 2022

Börja inte här.

Dåligt gymnasium, vissa lärare är bra och vissa är dåliga, det finns inget mittemellan. Maten är alltid dålig och lärarna tar inte hänsyn till elever och lägger för mycket plugg på kort tid. Flummiga lärare och är inte bra på att planera, vissa lärare är väldigt orättvisa när det kommer till betygsättning. Eleverna har ingen disciplin, pratar alltid i mun på läraren och skräpar ner i klassrummet. Relativt fattig skola, allt är gammalt och slitet och de har inte ens råd med utflykter till oss eller till och med en sport att göra på vinteraktivitetsdagen. De eleverna som säger att den här skolan är bra tar inte skolan seriöst. Lärarna är inte bra på att förstå eleverna. Det kommer kännas bra de första 2 månaderna men sen kommer det inte vara roligt att gå till skolan. Om man kommer t.ex. 2 min sent får man ändå 15 min frånvaro och man MÅSTE lämna mobilen även om man inte använder den, annars tar vissa lärare frånvaro för hela lektionen. Känns som att vissa lärare inte vet vad de gör. Om du verkligen vill satsa på dina studier, börja inte här det är en dålig skola för det. Ingen rolig skola att vara på längre.
Föredetta elev
26 jan 2022

Handel

Dåligt

Skolan suger, däremot bra lärare på handel… rektorn gör ingenting och distans vägrar dom sätta under en stor pandemi. Skolan ger en även skit mycket stress genom läxor, inlämningar, prov mm.
Elev
23 dec 2021

Ekonomi

Bästa skolan jag gått på.

Jag får hjälp när jag behöver, lärarna lyssnar verkligen. Helt ok mat och grymt bra idrottshall. Bytte hit från en annan skola och det är mycket bättre på Sjödalsgymnasiet.
Elev
15 dec 2021

Ekonomi juridik

Kunde varit sämre

En bra skola med bra lärare till en viss del, många är bara där för att lalla lite svårt att hitta nån o bonda med tycker jag om du själv är intresserad av skolan. Maten är sådär. Väldigt stökigt generellt kom inte hit om du vill ha en seriös skolgång.
Elev
3 okt 2021

Om skolan

Bra lärare och elever inte kaos
Föredetta elev
29 apr 2021

VVS

Bästa skolan!

👍 ok skola med bra lärare
Elev
16 feb 2021

Ekonomi

Ek Sjödals

Betydligt bättre än vad många tror. Bra lärare och man får hjälp när man behöver. Maten är bra, kanske inte alltid supergott men oftast bra.
Elev
20 jan 2021

Sjödalsgymnasiet

Helt okej skola om du ba vill gå gymnasiet, men den kan va stökig då VVS och Sam är lite stökigare än andra. Skolans lunch är förfärlig förutom på fredagar. Skolan har helt okej schema och ligger nära centrum.
Föredetta elev
18 jan 2021

Skolan

Lärarna är bra men eleverna är hetsiga och går som hyenor u grupp och man känner sig otrygg, för mycket blattar från alla möjliga ställen och det händer saker hela tiden

Alla tror dom är något så fort dom börjar sjödal
Elev
12 jan 2021

helt okej!

jätte bra lärare, men långa dagar och mycket att göra. Bara ”orten” människor på skolan vilket gör att det blir otryggt, maten suger, gott ibland
Elev
10 dec 2020

Rekommenderat!

Otroligt bra och kompetenta lärare. God mat med en stor matsal samt så är det även en stor idrottssal. Eleverna erbjuds även väldigt mycket stöd utanför skoltid. Atmosfären kan däremot upplevas som stökig ibland beroende vad för program man går.
Elev
7 dec 2020

Bra skola

As bra lärare, stökigheten varierar vart man börjar. Natur är lugna medans Sam stökigare. Maten är dunder och inga läxor
Elev
17 mar 2020

BRA SKOLA

💖SJÖDALSGYMNASIET💖

❤️🧡💛💚💙💜

✝️💞☪️
Elev
16 mar 2020

Sämsta skolan någonsin

VIKTIGT!

Ärligt talat så är lärarna skit bra men eleverna... shit vilka skumma elever. Bara orten värsta klassen jag har fått någonsin också.

Börja inte här du Kmr ångra dig jag lovar dig.
Elev
12 mar 2020

En jätte dålig skola!

Du kommer inte få någon framtid. Skolan är stökig bråkiga elever. Ingen bra arbetsro.
Skolans system är jätte dålig.
Elev
21 feb 2020

Toppen!!

Jätte bra skola! Man bemöts med respekt och kärlek oavsett etnicitet, religion eller sexuell läggning. Under dessa 3 åren har jag stormtrivs och rekommenderar verkligen denna gymnasieskola till alla! Tyvärr är många fördomsfulla och tror att det är en oseriös skola vilket det verkligen inte är. Studierna är i full tempo, sedan finns det elever som inte tar skolan på allvar, men dessa finns oftast i de yrkesförberedande programmen. Man utvecklas verkligen som person och alla lokaler är toppen verkligen, vi har en enorm idrottssal och matsalen erbjuder jätte god mat oftast där personalen bemöter en med ett stort leende. Vi på Sjödal är lite som en familj faktiskt! Rekommenderar starkt. Mycket erfarna och duktiga lärare som vill elevernas bästa. Nära centrum, busshållsplats, tåg. Helt enkelt perfekt! Låt inte fördomarna begränsa er!
Föredetta elev
23 nov 2019

Sämst

Börja nt denna skola, bara blattar, de är bra lärare men inte värt de
Elev
11 jun 2019

Jag tycker att min skola är jättebra!

Skolan är bra då lärarna ser varje elev enskilt istället för en grupp, studierna anpassas efter eleven inte gruppen där heller.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen