Omdömen

3.0
Baserat på 6 omdömen och 53 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
10 jun 2022

Fruktansvärd förskola

Avdelningen Ädelstenen är så dålig, pedagoger slutar, det är ständiga omorganisationer och barnen har ingen trygghet. Personalen tar inte emot barnen på morgonen, kläder försvinner utan att någon tar ansvar, barn går i bajsiga blöjor tills de får sår. Minsta samtal om att något kan förbättras tas emot med att man som förälder får en avhyvling. Barnen får skäll och man har ingen som helst förståelse för att barn är olika och har olika behov. Platsar man inte in i mallen då är man bråkig och jobbig.

Ingen pedagogisk verksamhet och noll återkoppling.

Stanna hellre hemma lite längre om du måste och vänta på en bättre förskola. Du kommer ångra dig om du väljer den här. Låt dig inte heller luras av det besök du får göra som förälder innan du väljer förskola. De har den med en pedagog från den andra avdelningen (juvelen) som är mycket bättre.
Förälder / Vårdnadshavare
10 apr 2022

Engagerade lärarna

Väldig engagerade lärare som verkligen älskar barn
Förälder / Vårdnadshavare
10 apr 2022

Engagerare pedagoger

Engagerade pedagoger. Varje dag kommer man att hämta sitt barn så leker frökerna med barnen. Ingen står i cirkel och fika när barnen springer runt som på många förskolor. Alldrig sett en vikarie där. Vi är väldig nöjda!
Förälder / Vårdnadshavare
12 dec 2021

Undvik

Förskolan är indelad i två avdelningar. Avdelningen Ädelstenen är under all kritik. Pedagogiska verksamheten existerar inte. Nya pedagoger säger upp sig kort tid efter de börjat gång på gång. Föräldrakontakten med pedagogerna existerar inte. Ordet barnpassning passar så mycket bättre än något annat för att beskriva situationen där. Undvik till varje pris.
Förälder / Vårdnadshavare
15 sep 2021

UNDVIK

Undvik denna förskola, i vart fall om ditt barn erbjuds plats på Ädelstenen (Juvelen vet jag inget om). Nästan alla barn som började samtidigt som mitt barn har lämnat på grund av missnöje (står själv i kö till andra förskolor).

Näst intill obefintlig kommunikation mellan pedagoger och föräldrar, ständiga personalbyten (5 pedagoger har slutat på endast ett fåtal år), knappt någon pedagogisk verksamhet och väst av allt en pedagog som "chefar" över alla andra. Har man som förälder en synpunkt blir man utskälld.
Förälder / Vårdnadshavare
18 jun 2020

Engagerat och kreativt

Engagerade pedagoger på avd Juvelen, ofta lugnt och inte högljutt och stökigt. Ganska trist utemiljö och mat men kreativiteten i övriga miljön är fantastisk.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen