Omdömen

3.7
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
7 feb 2022

En alldeles briljant förskola!

Har haft alla våra barn på denna förskola och vi är så oerhört nöjda!
Det är en förhållandevis liten skola med strax under 40 barn fördelat på tre avdelningar, vilket gör att barnen känner alla i personalen och att personalen känner alla familjer. Här möter vi pedagoger som verkligen trivs med sitt jobb och med att vara tillsammans med våra barn, och det är förmodligen därför lärarna sällan slutar (och vi föräldrar återkommer år efter år med nästa barn).
Pedagogiken fokuserar mycket på barnens egna intressen och daglig utevistelse går som ett ledord genom verksamheten, vilket är extra lämpligt för barn som har astma och allergier.
Maten är toppengod och lagas på plats av Nettan. Specialkost är inga problem och som förälder har jag alltid känt mig trygg med att barnen serveras mestadels ekologiskt och hemlagat med stort fokus på smaker och näringsinnehåll.
Det här är kort sagt ett slags byskola inne i en större stad där mycket fokus läggs på att barnen ska VILJA gå till förskolan på morgnarna och en förskola där barnen ges stort inflytande över sitt eget lärande och utvecklas enormt.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen