Omdömen

2.1
Baserat på 8 omdömen och 72 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
22 jul 2024

Snopp slickar skola

Skit dålig skolmat blir illamående av att tänka på den
Föredetta elev
7 maj 2024

Dålig skola

Ingen bra skola, bara vegetarisk skol mat och väldigt o fräsch mat, man måste liksom få näring, gick där för 1 år sen och åt bara morot och i en period blev det så dåligt att jag inte åt alls! Men endå ganska fin skolgård annars rekommenderar jag inte denna skola!
Föredetta elev
13 apr 2024

Helt ok

Har själv gått här för 6-7 år sen men jag kommer ihåg den som ok. Helt ok lärare som hör och lyssnar på eleverna relativt bra. Skolmat inte så bra. Skolgård toppen samt inomhus miljö också toppen. Bråk och mobbing förekommer ofta. Men har också lite goda minnen därifrån. Rekommenderas, vet ej.
Elev
7 apr 2024

Fucking skit skola

Den här skolan är skit. Nyligen har de varit krig i en viss klass, folk blir polisanmäld och lärana verkar bara göra allt värre. Alla lärare litar aldrig på vad vi elever säger, de tar bara läranas sida. Inget barn ska behöva gå på den här skit skolan. Till alla föräldrar. Håll era barn borta om ni vill dem de bästa
Föredetta elev
22 sep 2023

Skit skola

Skola som inte bryr sig om elever och deras skolgång och att de ska klara ämnen.
Förälder / Vårdnadshavare
25 aug 2023

Mamma vet.

En elev är utfryst, och ignorerad trots att hon försöker att få vara med, men blir gång på gång kallad för det ena och det andra. Eleverna visar på något sätt ondska genom och ignorera henne. Hon mår inte bra. Mamma vet det, men vad gör man?
Förälder / Vårdnadshavare
24 sep 2021

Värdelös skola!

Under all kritik! Har ett eget barn som går där. Värdelös personal som bara skyller ifrån sig. Bråkiga barn gör dom inget åt trots misshandel av andra barn. Otrevlig rektor som inte är på barn och föräldrars sida utan håller personal om ryggen. Håll era barn långt bort från denna skola och okunnig och outbildad personal. Ett starkt tips!
Förälder / Vårdnadshavare
25 maj 2021

Skönsmons skola

Ny fin skola med bra lärare.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen