Omdömen

4.1
Baserat på 9 omdömen och 81 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
8 jun 2022

Bästa förskolan!

Bra personal och små barngrupper. Egen kock som serverar bra mat. Som kooperativ får man en bra insyn i verksamheten och det krävs inte mycket engagemang från föräldrarna.
Förälder / Vårdnadshavare
22 jan 2021

Bästa kooperativet

En trygg plats för barnen att utvecklas och växa på. Barnen blir sedda, hörda och får vara delaktiga i planering av nästa äventyr. Skogsbäret är en förskola med det lilla extra för hela familjen!
Förälder / Vårdnadshavare
21 jan 2021

Trygg förskola!

Vi har haft våra barn på Skogsbäret sedan 2018 och är supernöjda!

På Skogsbäret är det små barngrupper och tillräckligt antal pedagoger för att vi som föräldrar ska kunna vara säkra på att våra barn blir sedda och hörda. All mat lagas på förskolan och när tillfälle ges får barnen komma iväg på spännande utflykter. Att få vara med och påverka som förälder är bara en bonus! 👌🏼
Förälder / Vårdnadshavare
19 jan 2021

En trygg förskola

Vi har haft våra två barn på förskolan sedan 2018 till idag (2021) och har fått precis det vi hoppats på när vi sökte platsen, dvs en förskola med små barngrupper och pedagoger som har tid och utrymme att se och hjälpa våra barn. Våra barn får bra mat som lagas på förskolan, man jobbar aktivt med det som skollagen kräver (med alltifrån allas lika värde till personlig utveckling) och det finns utrymme för alltifrån spännande utflykter till roliga inomhusaktiviteter. Att sedan få vara med och påverka som förälder är en stor bonus!
Förälder / Vårdnadshavare
19 jan 2021

Personligt, tryggt och utvecklande!

En liten förskola med bara två avdelningar som skapar en närhet och trygghet för våra barn samt en insyn för oss föräldrar. Kompetent personal som testar nytt och hjälper till att utveckla barnen genom sitt engagemang. Att vi dessutom har en egen kock som utmanar barnens smaklökar och låter dem vara delaktiga i köket betyder mycket!
Förälder / Vårdnadshavare
19 jan 2021

Små barngrupper och egen kock!

En fantastisk förskola med små barngrupper, få antal barn i förhållande till pedagoger och hög kunskapsnivå hos personalen. Mitt barn blir verkligen sett och omhändertagandet såväl som utbildningen mitt barn får är mycket bra.

Att förskolan dessutom har egen kock på plats är ännu ett stort plus!
Förälder / Vårdnadshavare
19 jan 2021

Trygga barn och föräldrar

Både vi barn och föräldrar trivs väldigt bra med på vår fina förskola och med våra fantastiska pedagoger. Hjälpsamma och varma och tvekar aldrig att ta med barnen på någon spännande utflykt, gärna med matsäck förberedd av vår egna kock!
Förälder / Vårdnadshavare
1 mar 2020

Det fantastiska som varit finns tyvärr inte kvar!

Skogsbärets föräldrakooperativ var en fantastiskt förskola för ett antal år sedan. Den har nu förfallit och tappat det som var det viktigaste för oss som familj: mottagandet, värmen, närheten från pedagoger och övriga medlemmar samt insyn och påverkan på våra barns vardag. Vi tog vårt äldsta barn därifrån när flera pedagoger som arbetat där i många år sade upp sig pga ny chef / ny ordförande som tog över, vilka saknar både utbildning och erfarenhet. Tyvärr såg även vi att deras ego gick före barnens samt medlemmarnas bästa. Det som marknadsförs som Skogsbäret idag är inte den varma förskolan vi blev så väl mottagna i och som vi under fem år var verksamma i. Otroligt sorgligt men sant. Vi som försökte undvika kommunala alternativ så långt vi kunde tvingades skola in vårt äldsta barn på en kommunal förskola sista året.
Anders Hedlund
Förälder / Vårdnadshavare
18 okt 2019

Skogsbäret är toppen!

Härligt kooperativ, där man ser alla barn och har en bra och tydlig plan för barnens lärande och vardag. Upplever att barnen är trygga här och kommer få bra förutsättningar för sina framtida studier och relationer med andra barn.
Drivs av engagerade föräldrar, så vill du ha bra insyn i ditt barns vardag, utan allt för betungande insatser, kan det här vara ett bra ställe för dig och dina barn.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen