Omdömen

3.4
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
14 dec 2020

Förskolan idag!

Mitt barn lär sig mycket på Skogsdungen men mottagandet på morgnarna är si och så. Får sällan men ibland ett varmt välkommen men för det mesta inget mottagande alls. Ofta går man runt på gården och undrar vem som kan ta emot mitt barn idag. Jag ser engagerade pedagoger och motsvarande som låtsas som det regnar när vi kommer på morgonen. Sedan ska vi försöka hitta en ren väst som barnet ska ha vilket är svårt om man inte vill trä över sitt barn med en väst med förra veckans smuts och snor. Ingen skillnad under Corona pandemin som nu råder. Mitt barn verkar ändå trivas,många kompisar,stora lekytor ute men trångt inne vilket leder till att man nästan aldrig är inne oavsett väder.Många duktiga pedagoger som barnen har glädje av för inlärning och utveckling.Men medmänsklighet,vett och etikett, vart tog det vägen? Skulle inte skada med fler äldre pedagoger på något sätt!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen