Omdömen

1.8
Baserat på 8 omdömen och 72 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
21 nov 2023

Skranta skolan är en katastrof!

Den absolut värsta skolan. Lärarna ger ”kompisbetyg” otroligt kallt på skolan då ”rören i skolan är trasiga och isoleringen ligger fritt på hela skolan. Ingen koll elelr ordning någonstans. Barn springer runt och skriker och slåss konstant och de är ingen ordning eller reda. Skolan gör ingenting ifall dom ser att någon blir utfryst och elever får inte dem betyg dem verkligen förtjänar. Tobak och nikotin försekommer på skolan men också cigg, 13 åringar står och röker cigg och annat bakom idrottshallen. Ej behöriga lärare sätter betyg på elever och baserar alla betyg på ifall man är kompisar. Lärare kommentera elevers utseende ifall men har mycket eller lite smink exempelvis. Och lektionerna är störiga och ingen gör något för att arbeta för en lungnare miljö. Finns även lärare som tar kontakt med sina elever på bland annat snapchat och skriver oftedande saker till dem minderåriga eleverna och när sedan föräldrar och elever går till rektor gör rektorn absolut noll utan svarar ”han kanske vill vara deras kompis” en 60 årig man vill inte vara kompis med 13 åriga flickor. Det finns inte bara en utan ett flertal pesos på skolan. Skolan är sjukt dålig och rekommenderar ingen om att gå här. Total katastrof!!!!!!
Föredetta elev
7 apr 2022

Dålig skola

Absolut ingen bra skola. Hade bra betyg innan sen gick mina betyg i botten. Lärare slutar snabbare än ja får F i matte o det går jävligt fort. Man får ingen hjälp. Att hitta bra lärare är som att leta efter en nål i en höstack.
Föredetta elev
17 okt 2021

Kaos och stök

Kaos, folk som blir skurna av rakblad, slagsmål, respektlöshet, otrevliga lärare, högljutt, matkrig, elever som ställer sig på taket. Det var min upplevelse.
Föredetta elev
5 aug 2021

Tråkigt men sant

Under de åren jag gick på skranta mådde jag väldigt dåligt, men de gjorde jag inte innan skranta? Man får ingen hjälp längre de bra lärarna slutar, allt går i en ond cirkel på skranta vilket är väldigt tråkigt för skolor ska man må bra, de säger att hälsan går först är det så egentligen? Nej det skulle jag nog inte påstå! Du kommer missa så mycket så du kommer inte klara skolan, fick jag höra ett antal gånger, du får gå på sär hjälp efter skolan! (Jag gick aldrig till den hjälpen) det är inte anpassat till olika folk, finns oftast bara 1 lärare så alla får inte den hjälpen man behöver! Jag vill äver säga att skranta satsar hellre på att de ska se fint ut en att eleverna ska må bra o klara av skolan! Skranta har tyvärr förstört en stor del av mitt liv.
Föredetta elev
19 nov 2020

Katastrofal

Total kaos i princip hela tiden. Mådde verkligen dåligt och synen på att plugga och komma vidare i livet var 0. Många som röker, många som ska leka att de är något och en del som håller på med olagliga saker utanför skoltid. Helt jävla sjukt att man inte splittrar på alla eleverna mellan högstadierna på ett bättre sätt som gör att alla kan bli integrerade. Det kändes som om det alltid var två grupper, svenskarna mot invandrarna vilket skapade en asdålig miljö. Finns vissa bra lärare men många av lärarna är trötta på stämningen där.
Annat
13 nov 2020

Det är Skit på skolan

Börja aldrig, man mår piss. polis där varje dag och det hjälper ej. får aldrig hjälp
Föredetta elev
16 feb 2020

Skranta

En okej skola. Finns en del riktigt bra lärare och en del lite mindre bra.
Elev
15 feb 2020

Hemskt dåligt

Lärarna är otrevliga och totalt kaos på skolan jämnt. Elever på skolan blir misshandlade och man låter eleverna som misshandlar andra elever vara med varandra precis som dom vill

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen