Omdömen

3.2
Baserat på 11 omdömen och 79 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
12 maj 2023

Barn och fritidsprogrammet

Mina tankar kring slottegymnsiet

Jag tycker att slotte är en helt fantastisk skola! Trevlig personal finns exakt överallt. Till och med de lärare som en själv har kan hejja på en i korridoren, föra en konversation och ge komplimanger. Jag känner mig så himla trygg då jag vet att det överallt finns personal som stöttar en i allt. Toaletterna är hur fina som helst och alltid rena, kafeterian ger mig sånt hopp över att ALLA människor är lika mycket värda trots diagnoser osv.

Lärarna är förstående till det mesta tycker jag och jag anser att personalen som finns tar sitt jobb på allvar. Men även elever i andra klasser, grupper osv. Alla är trevlig mot alla. Jag kan inte ens räkna hur många komplimanger jag fått sedan jag startade av folk jag inte ens känner! Det är varför jag ÄLSKAR min skola! Alla är välkomna oavsett kön, färg på sin hud, diagnos, ursprung, sexualitet osv. Allt är okej för inget av det som precis rabblades upp har någon betydelse för folks personligheter eller värde!

Maten är också något helt nytt! Så fantastiskt god och händer det att maten inte smakar för det finns det så mycket annat att äta som olika grönsaker, mackor osv. Det är även så galet fräscht vilket jag aldrig vart med om tidigare. Mattanterna är så snälla och gör sitt jobb så bra men det gör verkligen alla på denna underbara skola!
Elev
12 dec 2021

samhäll

slotte

Helt okej skola med flera bra lärare och mindre bra också. Har haft lärare som lagt onödiga kommentarer och pikar mot en helt oprovocerat medan andra varit superbra och pedagogiska. Jag har haft svårigheter med motivation till skolan och har fått jättemycket extra hjälp för det så det tycker jag är superbra annars.
Elev
11 maj 2021

Sjukt speciell skola

Fyyy, förebygger inte alls mobbning eller rasism på skolan. ******************* var extremt otrevlig och brydde sig inte om elever. Annars är lärarna väldigt bra men som vanligt finns skolssjuksköterskan aldrig på plats.
Elev
15 jun 2020

Slotte

Mysig liten skola. Bör dock behandla alla elever lika, vilket de inte gör.
Föredetta elev
3 jun 2020

Bra liten skola!

Toppen skola med engagerade lärare!
Elev
3 okt 2019

Väldigt bra

För mig har det varit en lärolik skoltid. Jag tycker det är en mycket bra skola. Bra pedagoger som ska ha en eloge!
Elev
3 okt 2019

Bästa skolan!

Otroligt bra pedagoger, lärde mig mycket under lektionerna. Bästa skolan jag studerat på!
Elev
22 sep 2019

Kunde varit bättre

Skolan lägger inte pengar på rätt saker, dom väljer att stänga ner 4 linjer och ger inte ut en rättvis utbildning till alla.
Hoppas att det blir bättre, annars är det bara frågan om innan skolan stängs ner. Om inte hela kommunen.
Elev
24 jun 2019

Besparingar och en oförstående skolledning

Som andra har skrivit har skolan drabbats av orimliga sparkrav de senaste åren. Det är olyckligt eftersom kvalitén på utbildningen sjunkit, samtidigt som konflikterna mellan eleverna och skolledningen eskalerat.

I grunden är Slottegymnasiet en fantastisk skola. Många elever får det stöd de behöver och kontakten mellan eleverna och lärarna är goda. Skolan är varken för stor eller för liten för att utvecklas inom det program man valt. Besparingarna är dock ett återkommande problem som dementerar den trygghet och styrkor skolan vilar på.
Elev
21 jun 2019

Besparingar

Besparingar och besparingar...
Elev
6 jun 2019

Dålig!

Skolan är inte ens värd att söka till. Dåliga lärare och skolledningen är dålig.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen