Omdömen

4.1
Baserat på 10 omdömen och 66 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
11 sep 2023

Utmärkt

En fantastik förskola som erbjuder många olika aktiviteter, bland annat utflykter nästan dagligen! Väldigt bra kommunikation med personalen och en trygg och utvecklande miljö för våra barn!
Förälder / Vårdnadshavare
10 sep 2023

Här bör ditt barn gå!

Vårt barn stortrivdes sedan dag ett och fick inte bara lära sig vad vänskap betyder, naturens påverkan och hur kul det är att måla. Nej vårt barn fick under sina år på Små Vänner, vänner för livet. Vänner barnet vårt umgås med än idag. Ett litet kooperativ med stor och positiv påverkan. Sätt ditt barn här och njut av allt samkväm!
Förälder / Vårdnadshavare
3 sep 2023

Litet föräldrakooperativ med mycket engagemang!

Små Vänner är ett otroligt fint litet föräldrakooperativ i centrala Göteborg med engagerade pedagoger och en starkt känsla av gemenskap bland föräldrarna. Att vara del av ett kooperativ innebär att man som förälder behöver vara beredd på att ställa upp med sin tid och energi. Dessvärre är det inte alla föräldrar som förstår det (replik till dig som gav Små Vänner en stjärna i ditt omdöme och som själv inte bidrog substantiellt till verksamheten). Vår tid på Små Vänner kommer alltid ha en plats i vårt hjärta!
Förälder / Vårdnadshavare
30 aug 2023

Små vänner ❤️

Vi har haft ett väldigt fint år på Små Vänner under våran tid i Göteborg, lämnar förskolan ht2023 pga flytt till en annan region.

På små vänner finns det närvarande och fantastisk personal. God, nyttig och varierad mat. Familjär stämning med många engagerade föräldrar.

Mitt barn har som regel fått dagliga utevistelser och utflykter, utforskande lek, många skratt och varma famnar!
Förälder / Vårdnadshavare
29 aug 2023

Vårt kära Små Vänner!

Vårt barn går på Små Vänner sedan våren 2022, vi trivs otroligt bra allihop!
Underbar personal som hittar på roliga och lärorika aktiviteter och utflykter, ger trygghet och alltid ett fint välkomnande vid lämning.

Kökspassen för oss föräldrar är intensiva men roliga, och bra tillfälle att lära känna alla förskolans barn då man sitter med vid måltiderna.

När vi nyligen flyttade tittade vi på en närliggande jättefin kommunal förskola men vi kunde inte med att byta, utan tar nu spårvagnen för att komma till Små Vänner, inte minst för hur liten förskolan är (15-19 barn 1-5 år) och hur värdefullt det är med inblicken som kommer med att vara med och driva den.

En liten kommentar angående det negativa omdömet; Jag upplever att majoriteten av föräldrarna är VÄLDIGT engagerade, gör allt för att få det att flyta på så fint som möjligt för våra anställda och barnen.
Alla arbetsgrupper har sina utmaningar och vi har det senaste året jobbat på att skapa tydliga rutiner och manualer för olika uppgifter för att man enkelt ska kunna ta vid där den andre slutade.
Förälder / Vårdnadshavare
28 aug 2023

En fantastiskt varm och fin förskola!

Små Vänner är en underbar förskola med en varm, kärleksfull, utvecklande och kreativ miljö som vår fantastiska och kunnig personal skapat!

Närheten och engagemanget från och mellan både personal, barngrupp och föräldrar bidrar till att barnen känner sig trygga och sedda och våra barn älskar förskolan! Dottern som fortfarande går kvar längtar alltid dit när hon inte är där :).

Både barnen och vi föräldrar har lärt känna vänner för livet!

Jag är så tacksam över att kunna ge våra barn möjligheten att växa och utvecklas i detta fina sammanhang! Jag rekommenderar varmt Små Vänner!
Förälder / Vårdnadshavare
7 jul 2023

Misskött kooperativ

Tyvärr ett misskött kooperativ under den tid vi var där (på nivån ingen betalde ens fakturor). Passiv och oengagerad föräldragrupp, vilket gör arbetsbördan tung för dem som faktiskt engagerar sig, och dessutom saknas i mångt och mycket rutiner som ger verksamheten trygghet och stabilitet. Dock fantastisk personal som tar så väl hand om barnen!
Förälder / Vårdnadshavare
28 sep 2022

Göteborgs bästa förskola!

En underbar förskola med en liten barngrupp. Engagerad personal och en stark gemenskap i föräldragruppen.

Båda våra barn stormtrivdes under sin tid på Små Vänner. Det är en trygg miljö med en familjär känsla.

Maten som Anna-Lena lagar är magisk och för oss som föräldrar är det viltogt med varierad och näringsrik mat med mycket färska grönsaker.

Vi kan varmt rekommendera Små Vänner till alla som vill vara nära personal och föräldrar under sina barns förskoletid.
Förälder / Vårdnadshavare
25 sep 2022

Litet och välskött kooperativ

Utmärkt föräldrakooperativ men bra läge i Linne/Masthugget. Personal och barn som trivs. Utflykter till och runt Slottskogen på förmiddagarna och lagad mat från grunden på plats.

Som förälder är arbetsbördan rimlig - två dagar per termin lagar man mat i köket, sen är man med i en arbetsgrupp som kontinuerligt ansvarar för att lösa uppgifter som uppstår kopplat till driften.
Jo Le
Förälder / Vårdnadshavare
25 sep 2022

Små vänner

Varm personal, fin sammanhållning och ett välfungerande kooperativ. Vi är så glada att vi hade vårt barn där under hennes år i förskolan. Det kändes väldigt tryggt för oss allihop!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen