Omdömen

3.7
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
17 jan 2024

Fantastisk Förskoleupplevelse i Västra Hamnen.

Vi är överväldigade av den fantastiska upplevelsen vårt barn har haft på förskolan i västra hamnen. Rektorn och personalen har visat enastående omtanke och engagemang, vilket har skapat en varm och stimulerande miljö. Deras dedikation syns i varje detalj, och vi känner oss så tacksamma för den trygghet och positiva inlärningsatmosfär de skapar varje dag. Kommunikationen med rektorn har varit öppen och stöttande, vilket ytterligare förstärker vår tilltro till förskolans ledning. Vi känner oss verkligen privilegierade att ha en sådan fantastisk grupp människor som tar hand om vårt barns utveckling.
Förälder / Vårdnadshavare
7 jul 2022

Småvisans Förskola är en väldigt bra förskola

Väldigt bra förskola
Förälder / Vårdnadshavare
19 sep 2021

Rekommenderar verkligen småvisans förskola

Jag rekommenderar verkligen småvisans förskola, är mer än nöjd. Som mamma som har erfarenheter inom förskola då jag har bytt 6 gånger för min barn är jag chokad att jag har hittat en sån bra privat liten förskola där barnen SYNS & HÖRS . Jätte duktiga personal & pedagoger på plats. Rektor Åsa jobbar med barnen dessutom o det älskar jag för har aldrig träffat på en rektor som vill jobba med barnen då dom sitter alltid i sin kontor men inte hos småvisans förskola. Väldig lärorik förskola där barnen redan lär sig läsa & skriva. Varje vecka åker dom på äventyr med barnen och lär sig något nytt. Dom har ny team varje månad. Dom ger barnen all tid dom behöver. Om du är ute efter en liten förskola med mindre barn så rekommenderar jag denna förskolan verkligen!!!!!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen