Omdömen

2.7
Baserat på 23 omdömen och 192 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
15 maj 2024

Absolut noll stöd till barn med diagnos

Haft två barn på skolan och skillnaden är enorm när en barn behöver hjälp/stöd.
Om ditt barn inte behöver stöd i skolarbetet så är det en skola som är nästan ok i klassrummet. Dock kraftig mobbing finns på skolan och jag upplever att flera lärare gett upp.
Behöver ditt barn stöd är detta en skola som är katastrof.
Elev
14 feb 2024

Bästa skolan

Jag är jätte nöjd med skolan. Jag som är så kritisk kan säga att jag är nöjd att min barn går där. Bra lärare, de kontaktar en om det har hänt något med kompisarna. De tolererar ingen mobbing eller så, de uppmuntrar att alla leker med alla. Läraren hjälper till att få extra stöd till de barn som behöver det. Man får extra uppgifter och stöd för att komma ikapp. Det ör ordning och reda.

För min del så är jag nöjd ich det ör även mitt barn.
Förälder / Vårdnadshavare
13 jun 2023

Är så himla mycket bra tycker jag och mina två barn

Den här skolan är så himla mycket bra tycker jag och mina söner
Föredetta elev
25 maj 2023

Piss bra🤗

Så bra🤪🥺🥰 (kan du släppa ut min familj nu) //Gösta är kung
Förälder / Vårdnadshavare
15 sep 2022

Hur hanterar skolan vårdnadshavares jag engagemang och oro.

Jag tycker att skolans bristande antal personal i fritidshemmet är under all kritik. Hur kan det vara möjligt att skolan och kommunen tillåter 4 pedagoger på 82 barn? Då är en utav personal fast i ett förråd där barnen kan låna ute leksaker och en i personalen är fast med närvaro listan på alla 82 elever. Då är det 2 tappra själar kvar som också ska kunna hjälpa barnen lära sig olika saker som finns med i läroplanen för fritidshemmet. Hur då? Tar man upp det får man aldrig svar.
Rektorn på skolan särbehandlar även barn som är under utredning och som har det lite tuffare med de sociala samspelet i skolan. Rektorn har inget bra omdöme när det kommer till hur man ska gå tillväga i situationer som kan innebära att eleven kommer till skada psykiskt och skapat en olust känsla att inte vilja gå på skolan och vara önskad där. Rektorn måste jobba med samarbete med föräldrar och mentorer och låta mentorerna eller lärarna avgöra och bedöma när eleven ska pratas med i olika situationer eller skickas hem.
Vårdnadshavare på Snöttringeskolan ska inte vara rädd för att bli anmäld av skolan, en så kallad orosanmälan för att man ställer krav på och ifrågasätter skolans beteende gentemot sitt barns rättigheter i skolan. Skolan ska tillmötesgå och sträva efter att ha en så god kommunikation med vårdnadshavare, lärare och specialpedagoger istället. I Snättringeskolan orosanmäler man vårdnadshavare för att dem är engagerade och ifrågasätter skolans sätt att hantera situationer kring ens barn. Bollar även gärna över allt ansvar på föräldrarna utan någon som helst uppföljning och kommunikation.

Jag är riktigt missnöjd med hur skolan hanterar situationer och att man inte känner att ens barn får den del av läroplanen som är så viktig som fritidshemmets läroplan.
Förbättringsområden finns många här och kanske är ett besök av skolinspektion nästa steg.
Elev
12 jun 2022

Nä Inge bra

Tuff stämning på skolgården. Mobbing förekommer. De verkar inte få bukt med det trots nolltolerans.
Förälder / Vårdnadshavare
12 jun 2022

Varningstecken

Visst engagerade lärare som gör ett bra jobb. MEN de verkar inte vara helt backade av ledningen när det gäller resurser eller få bukt med mobbning.
En hård tuff stämning råder bland killar på skolan och ofta blir barn retade öppet.
Klart över gränsen på vad som är acceptabelt och än så länge inte minsta förbättring. Varningstecken!
Föredetta elev
13 maj 2022

Det finns bättre

Bra skola gällande lärare och miljö, som tidigare elev hör så ska jag säga att jag gillar skolan. Problemet är eleverna, för att vara en skola som ska vara så emot mobbning så förekommer det fortfarande en hel det. Mycket fula ord och utfrysning. De på mellanstadiet är ofta på fotbollsplanen som inte brukar övervakas alls och det har hänt många dåliga saker där. Min lillebror gick också där och hade inlärningssvårigheter vilket inte tog mycket hänsyn till alls.
Föredetta elev
10 dec 2021

Bra skola och miljö

Som gammal elev som gick där för några år sedan var det är bra skola, bra utbildning och helt okej mat. Maten var dock för vuxna eller äldre och inte så mycket riktat mot yngre barn som gjorde så man oftast var hungrig. Lärarna var bra och man fick hjälp med ett ämne ifall man behövde, eleverna var dock väldigt hetsiga och det var ofta fula ord som sades i korridorerna.
Miljön var bra och det fanns mycket att göra, fotbollsplanen var väldigt tråkig men den var stor så man hade en stor yta.
Förälder / Vårdnadshavare
15 okt 2021

Bästa akolan.

Som mamma till 2 barn på skolan kan jag bara ge bästa betyg. En engagerad rektor och suveräna lärare som både visar en trygghet och kan säga ifrån när det behövs. Snabb återkoppling vid frågor och annat som kan dyka upp,en öppenhet från lärarna som gör att vi känner oss sedda och hörda.
Föredetta elev
13 sep 2021

Bra skola, dåliga elever

Jag gick här hela skolundergången och det var en helt okej skola. Lärarna var hyfsat bra i skillnad till andra skolor jag gått på, dom hjälper dig om du vill ha hjälp och ger dig okej uppgifter.

Maten här är bra även om dom som går där säger den är dålig( dom har bara inte upplevt hur dålig skolmaten är på andra skolor ). Det enda dåliga är att mycket av maten kan räknas som "vuxen" mat och att barnen inte vill äta det.

Skolgården är en av dom bästa, massor av ställen man kan springa runt och massor av saker att göra.

Deras sätt att lära ut kan dock ses som gammalt då dom endast använder sig av IPads som digitala hjälpmedel. Annars använder dom böcker och liknande.

Men nu kommer vi till det värsta av denna skola vilket är ELEVERNA. Dom är snälla och trevliga tills dom börjar i fyran då går allting neråt. Själv blev jag illa behandlad av andra elever då dom gjorde taskiga saker som att prata dåligt om andra. Ett exempel var när en av dom slängde en bandyklubba i min rygg och sen började skratta. Men dom är ju bara barn så man kan inte ha det mot dom, men ganska jobbigt om du är ett barn som blir dåligt behandlat.

Annars är det allt.
Föredetta elev
20 nov 2020

Sjukt dåligt

Jag gick på snättringeskolan i 3 år (4 om det gäller förskolan också). De här första grundande åren har gjort mig att absolut hata skolan. Efter att ha gått här har jag utvecklat svår ångest och är allmänt osäker. Jag hade några lärare som jag absolut ÄLSKADE men de har nu slutat och TACK OCH LOV JAG OCKSÅ. Trots att det nu gått 5 år sen jag gick där har jag nästan ptsd från den här hemska skolan med otroligt jobbiga elever.
Förälder / Vårdnadshavare
26 okt 2020

Bästa skolan

Fantastisk personal och struktur på hela skolan. Den genomsyras av trygghet, kunskapsinhämtning och härlig stämning!
Föredetta elev
9 okt 2020

Inte så jätte bra.

Inte så jätte bra. Får inte den hjälp man behöver.
Förälder / Vårdnadshavare
4 sep 2020

Har blivit sämre!

Bristande kompetens och erfarenhet hos ledning och hälsoteam. På denna skola har man totalt missat att det är eleverna som är i fokus. Bristande kompetens gällande att ge elever det stöd som de behöver och ovilja att förändra det som inte fungerar. Gammaldags tänk gällande det mesta.
Bristande arbete för att förebygga och åtgärda mobbing. Svårt att som förälder få gehör för det mesta i samtal med ledningen.
Förälder / Vårdnadshavare
3 sep 2020

En skola från dinosauriernas tid

Oerhört konventionell skola som inte är "up to date" överhuvudtaget. Ledningen är en katastrof för både elever, föräldrar och inte minst lärare. Tystnadskultur i hela organisationen. Man följer dessutom inte regelverk eller skollagen. Trots allvarliga brister i sitt sätt att arbete och trots kritik från huvudman & myndigheter så blir det ingen förbättring med nuvarande ledning. Man har satt i system att inte anpassa eller försöka hjälpa elever med olika behov för att de ska ge upp och byta skola. Finns otaliga exempel på strategier som tillämpas från ledningen om och om igen. Ledningen har helt klart en för stor kostym och en människosyn som inget barn förtjänar att mötas av.
Förälder / Vårdnadshavare
3 sep 2020

Skola som ej följer med i tiden, barnens behov!

Ledningen har absolut ingen förståelse om en elev behöver stöd, inom NPF. Krigat i många år för att få rätt stöd till vår son.
Förälder / Vårdnadshavare
3 sep 2020

Toppstyrd skola

Skolans problem ligger hos ledningen, i synnerhet rektorn.
Förälder / Vårdnadshavare
3 sep 2020

Stelbent skola!

En skola som endast är ok för personer som går inom denna skolas ramar och regler. Många regler för ett barn att ta hänsyn till och komma ihåg. En skola som kör med bestraffning, gula och röda kort, osv.
Synd att ni i denna utvärdering endast vill att lärarna ska betygsättas. Lärarna är bra på skolan men ledningen är katastrof!! En toppstyrd skola, ingen flexibilitet eller förståelse eller empati hos ledningen. Tyvärr speglar det av sig till viss del hos lärarna.
Förälder / Vårdnadshavare
3 sep 2020

Saknar NPF-kompetens helt

Tyvärr saknas kompetens för särskilda behov, framförallt på mellanstadiet. Lärarna kämpar på men det finns inte kunskap hos ledningen. Dokumentation fungerar inte och skollagen följs inte som den ska. Rekommenderar ingen som behöver extra stöd att söka hit, skolan har totalt kört mitt barn i botten så att hen blev hemmasittare.
Elev
29 apr 2020

6 jättemysiga år i Snättringeskolan!

Super Mysig skola! Härlig personal, god mat och bra utomhusmiljö!
Föredetta elev
19 dec 2019

Rekommenderar till alla!!!

Gick hela min grund och mellanstadiet Och älskade det! Det är riktigt bra lärare och lunchen är fantastisk. Nu när jag går i högstadiet längtar jag bara tillbaka ditt. Rekommenderar till alla!
Elev
13 dec 2019

Den är bäst!!!

Den har bra skolmat och lärare. Eleverna är inte heller så vilda❤️

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen