Omdömen

2.1
Baserat på 4 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
31 mar 2022

Förälders mardröm

Var vänlig och sätt inte era barn där. Där jobbar personal som ni verkligen inte vill ska ta hand om era barn. Hen är anklagad för flera saker. Om du har barn där snälla håll koll!
Förälder / Vårdnadshavare
15 aug 2021

Rekomenderar inte förskolan

Jag rekomenderar inte förskolan eftersom att jag uppkever att det ofta är rörigt och en otrevlig personal som arbetar där. Den personalen är väldigt otrevlig mot barnen och föräldrarna. Hon pratar dåligt om andras barn och föräldrar framför andra föräldrar. Inte okej. Vi är däremot nöjda med att det är en liten förskola med bara två delar med små och stora barn.
Annat
11 apr 2021

Dålig

Förskolan borde anställa bättre personal med positiv bemötande. Negativa och arga pedagogen hör inte till på en förskola!
Förälder / Vårdnadshavare
16 feb 2021

Rekomenderar ej!

Jag rekommenderar ej denna förskola! Mitt barn går på förskolan och det blir bara värre och väre! Det var bättre fröknar innan och gladare och snälla fröknar. På senaste åren har det varit dåliga fröknar arga och sett att prata. En var bra som har slutat och nu är det mycket dåligt. Mitt barn är sista året som tur är sen han ska börja skolan.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen