Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

3 Omdömen

2.9
Medel
1
0
0
0
2

Avskyvärd.

1.0
Föredetta elev · 20 december 2019
Föredetta elev · 20 december 2019
Sämsta skolan jag gått på under min uppväxt.
Ingen lärare som ingriper när jag bad om hjälp.
Blev mobbad i år och ingen agerade.
Läraren lärde ut saker i stress innan nationella provet så hon "glömt" lära oss specifika saker som skulle vara med.
Allmänt låg jag långt efter alla andra i min nya skola sen efter slutat Snösätra.

Lärare som trycker ner elever, denna skola är ingen skola jag rekomenderar

Bästa skolan ever

5.0
Elev · 4 oktober 2019
Elev · 4 oktober 2019
Bästa skolan jag har gått på

Skolan tog 1 års av mitt sons liv. Förstörde allt.

1.0
Förälder / Vårdnadshavare · 20 augusti 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 20 augusti 2019
Rektorn ger falsk PR till skolan. Erbjuder sig att det ska anpassa för barn med diagnos men när väl där så kommer allt motstånd för allt anpassning! Biträde rektorn neka allt och allt och döljer sig att det är skolverket som säger så men så klart ljuger dom.
Lärarna själva ljuger med att informera föräldrarna att dom ska anpassa sig på barnens nivå när dom visar kunskaper men när min son visade att han kunde skriva, läsa utan problem på ett 6 kurs nivå så anpassade dom fortfarande inte sig. Gav ut samma tragiska material om och om igen. Han till slut gav upp och detta var efter 3 månader när dom sa dom skulle anpassa.
Men 3 månader till gick ingen anpassning och hamnade i möte och till slut till en special klass som bestod av en inlåst lägenhet utan brandalarm eller utgång.
Själva "special läraren" var det mest okunniga person man har någonsin träffat. Ingen struktur, inget omdöme, acceptera inget, det var att tala med en vägg. Hela dan var dom mest i lekrummet, det fanns ingen struktur alls. Skrattretande att veta hur undervisningen gick till när det var något. Han bara stod där och läste från en bok med rim om olika saker. Han ställer frågan om ”Vilket djur säger Muu?” Väntar sen kommer nån skrikande rakt ut medans min son som är uppfostrad räcker upp handen ”Ko” och så fortsätter dom med samma sak dan efter och papper dom får exakt samma sak.
Administratörerna är ett skämt rakt igenom. Fullmakt ligger hos min partner som jobbar hemifrån och allt är på skrivit men dessa hönsduvor ringer fortfarande upp mig och skriker på mig, anklagar mig för saker som jag har godkänt och talat med min fru om angående min son. Som dom ville dela upp oss föräldrar och plantera något mellan oss. Under samtalet gång säger personen rakt ut” Bor ni tillsammans” jag bara svarade vi är gifta fick som svar ”Hur ska jag kunna veta detta”. Detta är inget som dessa hönshjärnor ska veta heller, det är privat information, allt dom ska fokusera är min sons undervisning inte hur ja och min fru bor, umgås eller lever!
Undvik denna skola med allt makt, det är bara löjligt att man inte kan anmäla dom genom polisen eller skolverket utan att min son behöver stanna där för det ska gå igen.

Hela skolan är under kritik från raster, måltid, personalen, lunch, utskickning av papper. Dom kunde inte ens säga vad dom skulle göra efter lunch rasten! ”Det får vi se” sa dom. Hur kan denna skolan ens existera eller personalen?

Ingen av dom bör vara i närheten av barn och absolut inte undervisning.
1 år av dålig upplevelse som den andra skolan måste nu jobba upp för min son ska känna sig trygg och vill lära sig igen.

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Vallhornsgatan 21, 12461, Bandhagen
Ann-Christin Prenke
08-50849210

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  -
 • Antal elever
  293
 • Antal lärare
  26
 • Antal behöriga lärare
  23
 • Elever per lärare
  11.3