Omdömen

2.5
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
14 nov 2022

Rekommenderar verkligen inte skolan

Skolmaten är väldigt dålig man får kall mat
Alvar  Axelsson
Elev
14 nov 2022

Alvar klass 9

Jag gillar att lärarna är snälla och trevliga men som tur är så är det mitt sista år på skolan och jag gillar inte hur det är i klassrummet för vi får inte dricka vatten eller äta en frukt men lärarna blir sura på oss i nian om vi går till matsalen för att dricka vatten och jag som har ADHD diagnos får ingen anpassning i skolan och kommer man från en kommunal skola så kommer man bara hamna efter i alla ämnen för man får inte rätt hjälp och lärarna är otydliga ibland och lärarna och rektorn är konflikträdda och kan inte stå för vad dom säger med ena handen och nekar med andra. Man lär sig inte mycket i skolan men engelska och svenska och so lär man sig mycket på.
Förälder / Vårdnadshavare
23 aug 2022

En trygg och lärorik skola!

Så nöjd som förälder. Mina barn trivs jättebra och lärarna har ett fantastiskt bemötande både mot elever och mot oss föräldrar. Barnen utvecklas och kännes sig både sedda och trygga. Det är fin stämning mellan eleverna. Hade önskat lite mer waldorfpedagogik emellanåt men det är det ända!
Föredetta elev
27 jan 2021

Dålig hantering av mobbning

Blev mobbad så hårt att jag har fått gå i terapi för det i flera år och utvecklade inte mindre än två psykiska sjukdomar. Ingen vuxen tog det på allvar. Ta vilken annan skola som helst, den lär vara bättre än det här.
Elev
15 feb 2020

Bra skola.

Bra rektor som lyssnar på eleverna och lärarna vill att eleverna ska få så mycket tid i skolan. Man får inga läxor. Maten är inte det bäst men det funkar.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen