Omdömen

3.4
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
21 apr 2022

Mysig förskola med fina pedagoger

Mysig förskola med trygga och engagerade pedagoger. Mindre grupper, där barn och vuxna känner varandra. Ser varje barns behov, är tillmötesgående och flexibla. Vår son älskar att vara där.
Förälder / Vårdnadshavare
20 jan 2021

Besvikna föräldrar

Vill Bara säga att var noga med ny personal som börjar på förskolan ej engagerad att lära känna föräldrarna bara dömmer oss hur dom vill har en pojke som är väldigt fantasi full och detta blev utnyttjad på väldigt dåligt sätt istället att kommunicera med föräldrarna nej dom försökte satte dit oss på det vidrigaste sättet som man kan föreställa sig men tur att dom som var inblandade i detta kom inte så långt....
Förälder / Vårdnadshavare
20 jan 2021

Besvikna Föräldrar

Själva förskolan är bra men just Ängens personal är inte alls bra speciellt dom nya känner knappt föräldrarna och dömmer oss precis hur dom själva vill dålig kommunikation mellan föräldrarna och personal har man ett barn som är fantasi full tolkar personaln barnen som dom själva vill och inte ta det med föräldrarna väldigt besvikna föräldrar
Förälder / Vårdnadshavare
10 nov 2020

Engagerad personal

Pedagoger och barnskötare som har åldersanpassade projekt som verkligen engagerat framför allt mitt äldsta barn. Även måna om barnens trivsel och mående och har tack vare sitt engagemang skapat fina relationer till inte bara mina barn utan andras också.
Förälder / Vårdnadshavare
21 dec 2019

Förskolan är toppen!

Kunde inte haft en bättre förskola för sonen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen