Omdömen

3.8
Baserat på 17 omdömen och 127 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
19 feb 2023

Ekonomiprogrammet

Medioker kommunal utbildning i bästa fall.

Allmän dålig skola. Medioker kommunal utbildning i bästa fall. Jag hade aldrig vikarie, samtidigt som det var mycket vanligt att lärare försvann flera månader utan någon ersättare. Lokalen sköts dåligt och det har funnit råttor i kafeterian. Skolmaten sker igenom matkort på en lokal "restaurang" . Restaurangen serverar kloakvatten och oftast bröd till sidan.

Skolledningen är inkompetent och fokuserar hällde på "feel good" kampanjer än att faktiskt försöka lösa de större problemen som präglar skolan. Skolledningen är komplett likgiltig gentemot elevernas åsikter och önskemål och har inte lyckats att lösa någon av problemen vi klagat på senaste 3 åren.

Lärarna varierar stort, vissa är faktiskt riktigt skickliga medans andra har gått i auto-pilot läge och presenterar samma lektion varje dag.

Lärandet är repetitivt och känns komplett menigslös. Jag kan självsäkert säga att en 2 veckors komvux kurs hade kunnat lära mig allt jag lärt mig de senaste tre åren. Jag kan inte på något sätt alls säga att jag är stolt för den utbildningen Söderport har bidragit mig med, känns som tre bortkastade år, som jag liksom tvunget hade komma igenom för högre studier.

Eleverna är däremot riktigt sköna men det har ju inte själva skolan något med att göra. För att sammanfatta är Söderport en riktigt kass skola, som verkligen vägrar förbättra sig själv. Däremot är Skolan fortfarande bättre än Österäng, så kass är den inte.
Elev
20 jan 2023

Ekonomiprogrammet

Börja inte här!!!

Skolar är sliten och gammal. Maten i matsalen är inte god, lärarna är otrevliga mot eleverna. Välj absolut inte ekonomi programmet!
Elev
31 okt 2022

Barn och fritidsprogrammet

Sök till Söderport

Jag tycker den är grym, än sålänge har mitt liv under gymnasiet varit den bästa tiden🥰
Elev
24 sep 2022

Naturvetenskapsprogrammet

Bra skola

Jättebra skolan, bra lärare och bra studiero.
Elev
14 dec 2021

Ekonomiprogrammet

Bästa skolan

Fin skola med superbra lärare. Välj Söderportgymnasiet om du vill gå en seriös utbildning som förbereder dig för vidare studier samtidigt som du har bästa tiden i ditt liv. Ekonomiprogrammet är fantastiskt. Shoutout till Stig och Nösen, bästa lärarna!
Elev
12 nov 2021

Bästa skolan

Söderport är en utmärkt skola för dig som vill utväxla din speciella förmågor och där du får lära dig hur du kan använda dem i olika sammanhang
Elev
16 okt 2021

Kristianstad, söderport

Skolan är super bra
Elev
6 sep 2021

1000% bästa skolan

Bästa skolan med bästa lärare.
Förstående
Välkomnade
Trevliga
Roliga
Men det är också alvar
Elev
23 jan 2021

Söderport

Jag tycker skolan är mycket bra
Elev
5 jan 2021

Det viktiga är att du e trygg där

Det är superbra lärare och maten serveras bra. Jag skuggade aldrig där men valde ändå skolan för den kändes som en skola för mig och det var den verkligen.
Föredetta elev
18 dec 2020

BÄSTA SKOLAN!!!

Söderportgymnasiet är en väldigt bra skola och speciellt rektorn Eva-Lotta är grym och tar tag i alla möjliga problem du kan tänkas ha. Skolan har många roliga aktiviteter och du kan komma dit hur du vill vem du än är för skolan välkomnar alla!! Och Staffan i matsalen är grym. Skolan ligger mitt i stan vilket gör det enkelt för dig och dina kompisar att ta luncher eller shoppa/gymma på rasterna. Första året fokuserar skolan väldigt mycket på att du ska skaffa vänner i klassen vilket är väldigt uppskattat. Om någon gör något dumt tar rektorerna detta på allvar och vidtar åtgärder vilket gör att du aldrig behöver vara rädd i skolan för något eller någon.
Elev
7 dec 2020

Vård och omsorg rekommenderas!

Engagerande lärare som hjälper mer än gärna och vill se eleverna utvecklas! Skolgången är både teoretiskt och praktiskt lagd vilket ger möjlighet att känna på arbetslivet och hjälper även till när det även blir praktik senare:) Kunde inte valt ett bättre program!!
Elev
1 dec 2020

Mitt omdöme

Skolan är väll okej, finns bättre
Elev
23 nov 2020

Helt ok

Helt okej skola. Varken bra eller dålig
Elev
5 mar 2020

Niu Handboll

Har en bra handbolls inriktning med kunniga lärare. I matsalen så är maten god till 90% och lärarna är engagerade.
Föredetta elev
6 feb 2020

IB rekommenderas varmt!

Bra skola och engagerade lärare särskilt på IB programmet. Högskolan blev superenkelt efter förberedelserna här!
Elev
13 okt 2019

Härlig tid

Trivdes väldigt bra även om det var så längesedan. Båda mina barn har sedan gått där.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen