Omdömen

3.9
Baserat på 17 omdömen och 132 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
3 mar 2023

stämmer

Det stämmer

Sätter felaktiga betyg, rent snea och otydliga som fan,
Elev
31 dec 2020

Gott e de

Tja, helt ok skola. Går andra året och trivs bra, rekommenderar skolan till dem som är sugna på störiga lärare samt schyssta kompisar. Jag är dock en person som inte tycker om skolan alls och mitt omdöme kan skilja sig ifrån andras pga min personliga åsikt kring lärarna.
Elev
14 dec 2020

Mycket bra

Mycket bra skola! Går mitt andra år och är super nöjd med alla lärare, miljö och det stödet man får från skolan. Ledningsgruppen med rektorerna är så trevliga och är alltid välkomnande.
Elev
13 dec 2020

Mycket bra skola

VÄLDIGT bra mat!
Roliga elever samt lärare
Elev
8 dec 2020

Riktigt härlig

Älskar ssg riktigt bra lärare och härliga människor tycker ssg har fått något dåligt rykte om att den e kass men den e verkligen inte de och då pratat jag om st nicolie och inte bastionen
Elev
7 dec 2020

Söderslättsgymnasiet 2020

Skolan är bra & även de flesta lärarna. Man klickar såklart inte med alla lärarna men det funkar och så
Elev
26 nov 2020

Söderslättsgymnasiet Trelleborg

Trevlig, glad, stor och öppen skola! En välkomnande skola med mycket bra personal! Alltid öppna för förbättringar. Maten är god, matsalen är rymlig och klassrummen, lokalerna och toaletterna är super fräscha! Personligen känner jag mig trygg och produktiv i skolan. Behöver jag hjälp är det inget problem! Skolan är alltid ute efter att ge alla de bästa förutsättningarna för oss och vårt lärande :)
Elev
12 nov 2020

Söderslättsgymansiet

Skolan är underskattad pga dess läge
Elev
5 sep 2020

Mitt tycke om skolan och pandemin

Jag tycker skolan är väldigt bra, bra lärare, bra rektor. Men maten hade kunnat bli bättre. Något jag tycker kunde ha blivit bättre är nu under pandemin, nu när höstterminerna har dragit igång så kommer nästintill alla bli förkylda och alla dom kommer bli hemskickade och missa viktig information, lektioner och prov. Detta kan leda till att eleverna kommer bli underkända. Dom säger att vi själva väljer om vi vill gå till skolan och jag vill gå till skolan och få en utbildning, men det kommer inte gå om jag blir hemskickad pågrund av milda symptomer.
Föredetta elev
11 jul 2020

Söderslättsgymnasiet

Mycket bra skola med bra utrymmen, bra personal och god mat.
Föredetta elev
27 dec 2019

En vanlig skola

En väldigt bra och trygg skola i centrala Trelleborg.
Man får en väldigt bra grund som examinerad elev och mycket att ta med sig därifrån. Man måste vara väldigt självgående få hjälp på plats inte alltid var enkelt att få.
Anton Lundahl
Elev
16 dec 2019

Skolan är i helhet bra

Skolan ger en bra grund till senare i livet. Men skolmaten har bara blivit värre sen kommunen har sänkt pengen.
Elev
26 nov 2019

Helt ok

Den är bra, men på sistonde har kommunen sänkt budgeten så eleverna får inte ens böcker.
Elev
13 okt 2019

Bra skola

Bra skola och bra lärare
Elev
8 okt 2019

Jättebra skola!

Jag är jättenöjd med min skoltid på Söderslättsgymnasiet. Jag gick naturvetenskapsprogrammet och jag upplever att jag fick en bra bas att stå på inför mina universitetsstudier. Nu när jag studerar till civilingenjör märker jag att jag fått en mycket bra grund från gymnasiet jämfört med elever från många andra skolor, vilket jag är mycket tacksam för. Studietorgen på Söderslättsgymnasiet är dessutom guld värda!
Elev
30 sep 2019

Bästa skolan!

En jättebra skola med intresserade och legitimerade lärare, hela skolan arbetar tillsammans för att utvecklas tillsammans, stora möjligheter för alla elever med exempelvis stipendium. Lärarna arbetar alltid på individuell nivå för alla elever för att kunna utveckla eleverna till att nå högre mål
Elev
31 maj 2019

Skola suger

Jag tycker att skolan inte är bra. Att man har för många lektioner som är inställda samt oretvishet och lärare som ej kan lära ut

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen