Omdömen

2.9
Baserat på 14 omdömen och 118 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
5 jun 2024

Racist lärare

En ny lärare är racist mot alla förutom svenskar speciellt mot invandrare från Mellanöstern och Afrika , lyssnar inte ringer hem och gör rapport hela tiden det här är helt absurt.tar tag i barn mot deras vilja.

Maten är också äcklig
Elev
4 jun 2024

Bajs skola.

Helt bajs skola, är orättvis, dålig personal, dålig mat, man får ta 2 portioner som räknas som bara en i Sverige ibland även en, lyssnar aldrig på elever inte ens läraren, rapporter för ingenting, mobbning, trycker ner andra. Helt bajs.
Låt inte ditt barn i en sån här skola. Det kommer att förstöra ditt barn mentalt.
Elev
6 sep 2023

Ni är dåliga

Dem svär röker mobbar säger grejer om folk som inte är sant slår barn ringer hem för inget och maten är skräp de finns plast i maten
Elev
6 sep 2023

Ni är dåliga

Fröknarna röker och svär är mobbar folk dem säger grejer om folk som inte är sant och lunchen är äcklig och dem säger tjockis till folk om man äter mycket
Föredetta elev
24 jun 2023

Bra skola för att förstöra era barns framtid

Allt med skolan är skit? Skolmaten är galet dåligt, jag tror inte ens Livsmedelsverket godkänt att den serveras. Skolan säger ständigt att de motverkar mobbning o bråk men ändå så sker det ständigt? Det är inte ens något man måste leta efter utan man behöver bara kolla runt och räkna men plötsligt inser man att man inte har tillräckligt med fingrar att räkna med (skolan är så dålig att lära ut så majoriteten av eleverna använder förmodligen fingrarna att räkna fortfarande). Både inomhusmiljön och utomhusmiljön påminner om ett mentalsjukhus. Datorerna är skruttiga och slutar fungera ständigt, man kanske tänker att det är ändå bäst att använda skolböckerna, ja det stämmer, men i Södertälje Friskola är böckerna slitna och tejpade samman. Undvik denna skola, finns inget bra och om man kollar på hur ledningen är så inser man fort att det enda de bryr sig om är pengar och att skolan ska dra in så mycket som möjligt. Placera era barn här för att göra ledningen och aktieägarna rikare samt förstöra era barns framtid.
Föredetta elev
24 jun 2023

Sämsta skolan i Sverige?

Rent skit, maten är skit, lärarna kan inte göra sitt jobb, mobbning ger ständigt men ändå så bryr sig ingen om det, varannan elev är kriminell eller är beroende till olagliga substanser och försöker tvinga på andra att testa det, böckerna är gamla, slitna och oanvändbara, inga egna datorer så alla måste dela på de 10år gamla tegelstenarna som skolan anser vara bra. Placera era barn här om ni vill förstöra deras framtid.
Elev
13 jun 2023

Väldigt bra

Jag har nu gått i skolan länge och tycker att det är en väldigt bra skola. Jag lär mig mycket och allt är bra.
Elev
16 maj 2023

Matte

No lärarna och alla matte lärarna är jätte otrevliga och omöjlig att få godkänt. Man måste vara forskare eller matte proffs för att klara de ämnen. Vi är 15-16 st av 46 elever som har F i matte. Inte ok
Elev
1 dec 2022

Okej skola

Inga egna datorer, mat helt okej. Lärarna är bra men kan vara men vissa kan vara lite lata.
Elev
23 okt 2021

besta skolan

besta skolan jag har besta handstilen nu
Elev
20 feb 2021

BÄSTA SKOLAN

Skolan är jätte bra. Maten är bra lärare är väldigt roliga och bra. Jag lär mig mycket
Elev
1 dec 2020

Bra skola, dålig mat

Jag kan bara prata om hur årskurs 7-9 är.

Jag tycker att skolan är bra. Vi har många bra lärare; vissa är dock inte bra, och vissa är inte heller behöriga. Maten är hemsk men om du inte är kräsen går den att äta.

Anledningen till att jag inte ger Södertälje Friskola 5/5 stjärnor är för att maten är så illa som den är. Vi har inte ett eget kök och måste få färdiglagad mat levererat till oss, maten har alltså varit varm ganska länge innan man ska äta.

Jag har snart gått här i 3 år och helt ärligt så tycker jag att man ska gå här. Gemenskapen är väldigt fin och relationen lärare-elev (på högstadiet iallafall) är SUVERÄN! Om du missar en lektion eller måste göra omprov är det bara att prata med läraren (eller maila) och så fixas det nästan direkt. På högstadiet jobbar vi mycket med eget ansvar och det innebär att vi inte får läxor, men du kommer behöva ta hem och plugga hemma om du ligger efter. Det är också väldigt lätt att kontakta en lärare om man inte förstår nånting, jag har t.ex. messat min svenska lärare många gånger när vi haft svåra uppgifter som jag jobbat med hemma. Bara du inte missbrukar denna relation så kommer det gå bra! Man kommer oftast kunna få många olika förklaringar (beroende på lärare).

Skolgården är liten och ganska tråkig. Man ser att lokalerna är gamla och ganska slitna men det funkar, det är inget man riktigt märker efter ett tag. Eftersom att lärarna är så pass bra så spelar inte lokalerna nån jättestor roll för mig. Skåpen är i lagom storlek och i hyfsat bra skick.
Förälder / Vårdnadshavare
14 jun 2020

4 stjärnor

Mitt barn trivs jättebra i skolan. Bra och kompetenta lärare/pedagoger/vuxna på skolan, som _ser_ barnen.

Ur mitt perspektiv som förälder har jag lite att anmärka på. Bla:
- Skickat hem mitt barn med andra, utan att höra med oss vårdnadshavare om detta är ok.
- Ingen återkoppling från bitr. rektor.
- Dåligt samarbete skola - vårdnadshavare.

Men annars är vi såå nöjda.
Föredetta elev
15 feb 2020

älskar

Fantastiska lärare, gamla lokaler dock men fungerar utmärkt ändå.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen