Omdömen

3.1
Baserat på 5 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
27 jan 2023

det finns bättre skolor

Har försökt att be om hjälp flera gånger till skolan, vare sig om det gäller tenta, gruppindelningar, studenthälsan, studiemiljön etc, utan någon framgång.
Elev
3 sep 2022

Ekonomie kandidatexamen

Skolstarten

Jag tycker att det verkar vara en väldigt bra skola. Det enda som var trist vid skolstarten att man inte fick börja med att bara träffa sin egna klass, utan alla som läste företagsekonomi från de olika inriktningarna träffades samtidigt. Som ny visste man inte vem som gick i ens egna klass och det var svårt att lära känna något i en så stor grupp. Sedan på seminariet blev det så opersonligt. Kändes inte som läraren ville lära känna oss, kanske i och för sig svårt med så många elever, men hade varit roligt med en snabb presentation vad man heter åtminstone innan man började att föreläsa. Allt är nytt från början så skulle underlätta lite för att slappna av.
Elev
19 mar 2022

Kan bli bättre

Otroliga bra lärare och upplägg i delkurserna, en skola som erbjuder väldigt står mångkultur och moderna lokaler. Dock har dem väldigt dåligt administration i jämförelse med andra Universitet. De hjälpmedel skolan erbjuder är inget man bör erbjuda elever.
Elev
26 jan 2020

Bra skola!

Överlag en väldigt bra skola med kompetenta lärare/professorer, bra uppdelning mellan seminarier och föreläsningar samt mycket trivsamma lokaler.
Elev
12 mar 2019

Rekommenderar Södertörns högskola

Jag gick en modern, relevant och framtidssäker utbildning på Södertörns högskola.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen