Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

3 Omdömen

3.4
Bra
1
0
1
1
0

Börja aldrig här!

1.9
Elev · 24 januari 2020
Elev · 24 januari 2020
Rekommenderar inte denna skola. Finns få bra lärare, men dom som är bra blir bara föräldralediga. Klasserna är för stora och stökiga plus att i vissa fall hamnar ca 30 elever med endast en mentor. Kämpar inte emot mobbning utan stenhårt blundar för det, dessutom får offren ändrade scheman vilket orsakar ännu mer utanförskap.
Tjejer och killar behandlas på olika sätt. Dessutom finns en äldre lärare som beter sig obehagligt mot tjejer på skolan, säger opassande saker och är ute efter en större relation än som elev och lärare.

Ryktet går om att vi har en skolsyster men henne har jag inte träffat på än. För två år sen sa den gamla skolsystern att jag skulle få en återkallelse till våren för att jag hade sne rygg, men de har ju inte hänt.

Ingen lärare upplyser en om hur man kan göra för att höja sig i betyg, i vissa ämnen får vi inte ens ha betyg- snack i slutet av terminen.
Slutar minst en lärare varje år.

Finns garanterat bättre alternativ till dig som ska börja högstadiet i Väsbys Kommun.

Suger

2.9
Elev · 13 december 2019
Elev · 13 december 2019
Den är bra ibland men lärarna är sisådär bra

Södervik är toppen!!

4.7
Elev · 2 december 2019
Elev · 2 december 2019
Toppen skola med bra lärare. Klasserna är ofta stökiga i sexan men blir mycket bättre fram mot åttan 👍 Alla har samma förutsättningar för att lyckas och man kan få bra extrahjälp om det skulle behövas.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Söderviksvägen 1, 19457, Upplands väsby
Anita Bondesson-Berglund
08-41062950

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  266.1
 • Antal elever
  464
 • Antal lärare
  29
 • Antal behöriga lärare
  24
 • Elever per lärare
  16.0