Omdömen

3.0
Baserat på 7 omdömen och 63 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
15 feb 2021

Bästa skolan!!!

Kunde inte ha hamnat på ett bättre högstadium! Vi hade några i klassen som var lite utstötta och då såg våra mentorer till att vi blev mer sammanhållna och att ingen råka illa ut. Vi gjorde även sjukt mycket aktiviteter där vi åkte iväg och hade kul. Ända negativa är att vi i princip bytte i alla fall en av två mentorer varje år.
Elev
1 dec 2020

2016-2020<33

Jättebra skola, trivdes så bra!! Lärarna är super och gav bra grund till gymnasiet! Maten suverän för er som gillar bulgur, fisk och kyckling! KÄRLEK TILL SÖDERVIK!!
Föredetta elev
26 nov 2020

2014-2017

Blev mobbad genom alla 4 åren och ledningen gjorde inget förs en jag blev misshandlad av några av killarna i klassen, skyllde ifrån sig och sa att de var mitt ansvar att ta upp det med skolan, vilket jag, mina föräldrar och lärare gjort minst en gång i månaden. Förstora klasser och lärare som slutade hela tiden.
Föredetta elev
25 nov 2020

Börja aldrig där

Finns garanterat bättre val vaktmästaren är jävligt obehaglig,klasserna är stökiga,bibliotekarien behandlar folk olika och det är bara en jättedålig skola välj nått annat
Elev
24 jan 2020

Börja aldrig här!

Rekommenderar inte denna skola. Finns få bra lärare, men dom som är bra blir bara föräldralediga. Klasserna är för stora och stökiga plus att i vissa fall hamnar ca 30 elever med endast en mentor. Kämpar inte emot mobbning utan stenhårt blundar för det, dessutom får offren ändrade scheman vilket orsakar ännu mer utanförskap.
Tjejer och killar behandlas på olika sätt. Dessutom finns en äldre lärare som beter sig obehagligt mot tjejer på skolan, säger opassande saker och är ute efter en större relation än som elev och lärare.

Ryktet går om att vi har en skolsyster men henne har jag inte träffat på än. För två år sen sa den gamla skolsystern att jag skulle få en återkallelse till våren för att jag hade sne rygg, men de har ju inte hänt.

Ingen lärare upplyser en om hur man kan göra för att höja sig i betyg, i vissa ämnen får vi inte ens ha betyg- snack i slutet av terminen.
Slutar minst en lärare varje år.

Finns garanterat bättre alternativ till dig som ska börja högstadiet i Väsbys Kommun.
Elev
13 dec 2019

Suger

Den är bra ibland men lärarna är sisådär bra
Elev
2 dec 2019

Södervik är toppen!!

Toppen skola med bra lärare. Klasserna är ofta stökiga i sexan men blir mycket bättre fram mot åttan 👍 Alla har samma förutsättningar för att lyckas och man kan få bra extrahjälp om det skulle behövas.
Söderviksvägen 1, 19457, Upplands väsby
Anita Bondesson-Berglund
08-41062950

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen