Omdömen

3.9
Baserat på 65 omdömen och 523 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 dec 2023

Riktigt bra skola!

En väldigt bra skola, med mycket bra lärare, schysta elever, ett bra socialt liv.

Först och främst så är nästan alla lärare väldigt bra. Vissa lärare är eller har varit forskare/lektorer inom sina respektive ämnen. Bli inte förvånad om din lärobok har skrivits av din lärare. Om du är studiemotiverad och brinner för de ämnen du läser så kommer det passa dig väldigt väl.

Andra saken som är fantastisk med södra är eleverna. Det är många som är väldigt många som är väldigt högpresterande, både i skolan och utanför, i synnerhet när det gäller konst, kultur och politik. Jag skulle säga att i snitt är en i varje klass (för sin ålder) är bäst i Sverige på "sin sak" (för referens: https://www.instagram.com/reel/CxLEAvJI5Ew/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==) Detta har sina fördelar och sina nackdelar. Man lär sig väldigt mycket, och får träffa och lära känna väldigt många väldigt coola människor, men det bidrar också till rätt mycket prestationsångest hos många.

Skolan har också rätt bra internkultur. Generellt är folk rätt trevliga, på ett sätt många kanske inte alltid är på alla andra skolor, speciellt när det gäller högpresterande innerstadsskolor. Jag har inte varit med om att någon har blivit mobbad eller utfryst under min gymnasietid. På de fester som södras elevkår håller brukar det vara lite bättre stämning än på de fester som jag har varit på med andra skolors elevkårer. Jag skulle säga att det reflekterar den lite trevligare internkulturen skolan har.

Det finns alltid något som händer på södra, till stor del tack vare den fantastiska elevkåren skolan har. Det är alltid olika temadagar, konserter, fester, fotbollsmatcher, Södrafestivalen, Djäknespelen osv. Varje fredag är det också samling med SLAVS som brukar vara rätt roligt.

En sak som jag dock måste nämna är att det verkligen inte är några glädjebetyg, och södra har snarare sorgebetyg. Det finns väldigt många lärare som är fullständigt betygsblinda, i synnerhet i de kurserna som inte betygsätts via nationella prov. Många är vana vid att i princip bara ha haft högpresterande elever i över ett decennium, och det har lett till att många har vänt sig vid en väldigt hög standard på uppgifter. Bli inte förvånad om du får massor av C i ettan.

Det jag gillar mest med skolan, och som kanske också är det som är största skillnaden från hur jag hade det under högstadiet är att man får verkligen vara sig själv, och människor är generellt mer chill på södra. Man kan klä sig hur man vill, tycka om vem man vill, ha vilka hobbies man vill etc. och man kommer inte bara vara accepterad, men troligen också omtyckt. Det här med att södra är väldigt smalt, och att man måste vara pk, kulturell överklass och vänster är bara en myt.

Jag är väldigt nöjd med södra, och jag kan inte tänka mig att gå på något annat gymnasium. Rekommenderar starkt!
Elev
21 nov 2023

sam

Bästa valet du kommer att göra

Det var säkert det bästa valet jag någonsin gjort. Det är en fantastisk gemenskap som jag aldrig tidigare i mitt liv känt. Jag går sam, och det är ju hårt med plugget. Men jag skulle aldrig gå något annat. Alla är verkligen öppna och roliga. Trivs fantastiskt. Tror helt ärligt att jag kommer bli lärare här bara för att få komma tillbaka.
Elev
29 sep 2023

BÖRJA PÅ SÖDRA

Söder Latin var svårt för mig i början. Jag är 06:a och går nu i tvåan. Det tar självklart lite tid, som överallt, att komma in i skolan. Här går det fina människor som bryr sig om att skapa en, i jämförelse med andra skolor, inkluderande och fri miljö. Denna skolan är dominerad av vänsterideal som gemenskap, mångfald och sexuell frihet. Här får du vara den du är utan att bli dömd. Maten är god och jag är kräsen med mat. Södra Latin är en av de så kallade "elitskolorna" vilket betyder att man måste plugga mycket. Det är en del av vår livsstil och du kan bli en sån study girl aesthetic osv. Plugga på caféer är ett tips värt att få!

Jag va på Norra Real idag och bestämde mig för att skriva detta. Jag blev genuint deprimerad av att gå in där. Södra Latin är verkligen ett himmelrike för oss queers och socialister. Välkommen till dina 3 oförglömliga år på Södra ❤️
Elev
24 jul 2023

Musik

Musikelev

Mycket fin byggnad med rymliga klassrum. Bra lärare, speciellt musiklärarna.
Tyvärr dålig ventilation och inte så god vegetarisk mat...
Föredetta elev
8 feb 2023

Samsam

Värsta tre åren i mitt liv.

Jag skulle inte rekommendera Södra latins gymnasium till någon som fortfarande vill ha sin mentala hälsa stabil. Välj denna skola om du känner att du vill kämpa dig igenom gymnasiet oavsett program på universitetsnivå och bli utbränd lagom till studenten. Rektorerna och skolledningen tar inget ansvar eller feedback för att förbättra elevernas tillvaro eller miljö. Skolans kultur kan enbart beskrivas som sektliknande och icke inkluderande och du möts av en fientlig atmosfär om du inte "håller södra-mallen".
Elev
5 dec 2022

Natur

Nöjd nöjd nöjd

Jättenöjd med mitt val! Var lite rädd att alla skulle vara jätte nördiga men tycker balansen är helt perfekt. Om torra norra är för pluggigt och globala för pundigt så är södra perfekt för dig (iallafall så länge du är vänster och nån övre medelklassunge med bra klädstil).

Enda dåliga är den extremt lilla matsalen och barnmaten som serveras dag ut och dag in till vegetarianerna. Södra andan är lite överdriven men fredagssamlingarna och elevkåren förtjänar sitt rykte. Bra fester, mestadels bra lärare, bra scheman, sköna människor. Väldigt nöjd heltenkelt. Lite synd att SI klasserna inte blir inkluderade i samma utsträckning när skolan försöker hålla uppe ryktet om att den är inkluderande.

Och för er som tvivlar på natur/fysik i åk1, NEJ DET ÄR INTE SÅ HEMSKT

Vaktis och Ingvar<3
Elev
20 nov 2022

Naturvetenskapliga programmet

Södraandan är stark

Trivs så bra! Alla är extremt trevliga och öppna emot alla. Det finns dock en ganska stereotypisk södramänniska, är du udda i andra sammanhang är du basic på södra. Så skulle kanske inte gå så långt som att säga att alla passar in men du kommer garanterat bli bemött trevligt oavsett. Lärarna är underbara, iallafall de jag (Natur) har, både väldigt omtänksamma och bra på att lära ut. Det är ett högt tempo i skolan men så länge man inte satsar på A i allt finns det mycket tid för att umgås med folk, både i skolan när kåren fixar grejer och utanför. Ps. Fredagssamlingarna är bäst
Elev
9 nov 2022

Estet Bild och formgivning

Börja här!!!

Jag går i ettan på södra och älskar det! Alla är så snälla och trevliga mot varandra vilket gör att jag känner mig väldigt trygg, människorna i min klass är typ de gulligaste jag träffat. Det är såklart hög nivå eftersom det är så hög merit, men det blir ingen tävling, vi brukar plugga tillsammans och hjälpas åt med allt. Måste bara säga också att idrotten är jättebra här (i nian hatade jag idrott mer än allt). Jag lär mig jättemycket på bildlektionerna och vi får testa massor av roliga grejer. Jag är så glad att jag valde att börja här och hade aldrig valt något annat om jag fick välja igen!
Elev
4 nov 2022

Musik Sång

Skola utan öppet sinne!

Hej, musikelev som går i tvåan här! Om ni funderar på att börja på södra latin, tänk då på att denna skola är väldigt uteslutande med åsikter och att endast vänsterdrivna ideologier är ”de rätta”. Alla vill vara unika men det unika blir icke unikt och bara en och samma röriga vänsterstil. Ryck upp er och stå för er åsikt om ni ska börja på denna skola, ändra inte på er själva, var starka och bry er inte om vänsterblajet.
Elev
24 sep 2022

Språkintrodutions programmet

Om södra latin

Jag kan säga att det är jätte stor och jätte bra och det är jätte bra om man vill ska gå på nån kulturellt program men jag gick på språkintrodutions programmet och det var inte särskilt bra för att de hade ett anourlonda system och det är jätte svårt och få betyg i de grundläggande ämne plus att maten var inte så bra
Elev
24 maj 2022

Samsam

SVINNAJS SKOLA!

Jag älskar södra, dom flesta är fett coola inklusive mig själv. Köket är underkänt och caffiz stänger vilket suger.
Elev
23 maj 2022

Estet

ÄNDRA DITT GYMNASIEVAL GENAST

BÖRJA INTE HÄR!! Enorm statushets och det är jättesvårt att få bra betyg, jätte jätte stressigt!!!
Elev
23 maj 2022

Teater

BÖRJA INTE PÅ SÖDRA LATIN

Mitt värsta val i livet är att börja på Södra Latin. Eleverna är elaka och lärarna är otrevliga. Maten är äcklig och lokalerna är ofräscha.
BÖRJA INTE HÄR
Elev
23 maj 2022

Estet

Om du gjort ditt gymnasieval. ÄNDRA!!!!!

JAg anser att denna skola skulle kunna förbättras på stora plan. Lärarna är elaka, tar långt tid på att rätta uppgifter och favoriserar elever!!! Jag trodde det skulle vara fantastiskt att gå här men jag ska byta efter sommaren då jag gråter nästan varje kväll av all stress och press. Eleverna är statusfixerade som tusan och bryr sig bara om att vara "rätt". Det luktar kiss i aulan... Jag hade nästan alla A i grundskolan men nu får jag knappt godkänt och lärarna blir besviken på en. Maten är väldigt äcklig och om man vill köpa från cafeet så är det överprisat och torra kakor. Det är ett dagis nära så så fort man går ut från skolan ser man barn som går runt som små ankor vilket gör en väldigt förvirrad då man vill känna sig stor liksom.
Elev
23 apr 2022

Naturvetenskapliga programmet

Fantastiskt accepterande

Fantastisk skola för de som vill känna sig bekväma och accepterade! Sån stor skillnad från när jag gick på Lidingö och nu skulle jag ALDRIG ha valt något annat! Går naturtrean och är jättenöjd med min gymnasietid <3
Elev
6 apr 2022

Samsam

politik på södra

super skola! Dock hade jag en bild innan av att alla skulle vara superinsatta i politik, vilket inte riktigt är sant. Det är för det mesta vita rika från innerstan på skolan som oftast är vänster men svårt att få till djupare politiska debatter än "sexism är dåligt". Många har inte en bild av verkligheten och är ofta ganska bortskämda. Träffat folk som knappt satt foten i en förort. Absolut inte något som gör att skolan suger, det var bara att jag (och förmodligen många andra) förväntade mig något annat. Även mycket segregerat gällande sprint eleverna som bara har lektioner på översta våningen, väldigt konstigt val då man måste prata svenska för att kunna lära sig det. Vilket blir svårt om man knappt kan socialisera sig med de andra eleverna.
Elev
28 mar 2022

Naturvetenskapliga programmet

Naturetta

Jag går i naturettan och är snart klar med första året. Alla lärare här på naturprogrammet är oerhört bra. Atmosfären och stämningen är fantastisk, det gäller både människor och lärare. Lektionerna är intressanta och att behålla vanligt schema över block schema leder till nästan till mer sammanhållning i klassen mellan rasterna. Matsalen är trång men man överlevde, det är bra utbud på både Vegetariska och kött.

Dock är klasserna allt. Tips är häng med alla, var öppen för konversaioner. Alla är nya och vill lära känna folk. Hitta saker ni har gemensamt och var redo för att det kan ta tid. Om något kan man alltid byta och det finns ingen skam i det. Jag hade turen som hamnade i en klass där alla kan vara med alla men säkerheten att ha en grupp kan vara något många föredrar. Just i natur Finns även en stor variation av typer av personer, man kan stå ut och ändå passa in.

Naturlinjen är utmanande, vilken skola man än går. Nyckeln är att ligga i fas. Gå hem och plugga igenom frågorna, skicka ett meddelande till läraren om du inte förstår. Om man hamnar efter är det svårt att jobba ikapp, men prioritera vara i fas då man annars inte förstår nästa kapitel. På södra börjar man med fysik, vilket egentligen är mest matte men otroligt svårt, och jag tror mångas tycker det är det svåraste med att gå natur. Dock är jag glad över att vi har fysik.

Det är synd att man inte kan välja fler humaniora ämnen, som samhällskunskap 2. Dock finns det bra utbud på estetiska ämnen och fördjupningar i matte och fysik (3)

Tack Södra för första året! (Hälsningar från NA21B)
Elev
28 mar 2022

Naturvetenskapliga programmet

Natur åk 1

Jag går i naturettan och är snart klar med första året. Alla lärare här på naturprogrammet är oerhört bra. Atmosfären och stämningen är fantastisk, det gäller både människor och lärare. Lektionerna är intressanta och att behålla vanligt schema över block schema leder till nästan till mer sammanhållning i klassen mellan rasterna. Matsalen är trång men man överlevde, det är bra utbud på både Vegetariska och kött.

Dock är klasserna allt. Tips är häng med alla, var öppen för konversaioner. Alla är nya och vill lära känna folk. Hitta saker ni har gemensamt och var redo för att det kan ta tid. Om något kan man alltid byta och det finns ingen skam i det. Jag hade turen som hamnade i en klass där alla kan vara med alla men säkerheten att ha en grupp kan vara något många föredrar. Just i natur Finns även en stor variation av typer av personer, man kan stå ut och ändå passa in.

Naturlinjen är utmanande, vilken skola man än går. Nyckeln är att ligga i fas. Gå hem och plugga igenom frågorna, skicka ett meddelande till läraren om du inte förstår. Om man hamnar efter är det svårt att jobba ikapp, men prioritera vara i fas då man annars inte förstår nästa kapitel. På södra börjar man med fysik, vilket egentligen är mest matte men otroligt svårt, och jag tror mångas tycker det är det svåraste med att gå natur. Dock är jag glad över att vi har fysik.

Det är synd att man inte kan välja fler humaniora ämnen, som samhällskunskap 2. Dock finns det bra utbud på estetiska ämnen och fördjupningar i matte och fysik (3)

Tack Södra för första året! (Hälsningar från NA21B)
Föredetta elev
20 feb 2022

Estet + humanistisk

Otidsenlig skola med hög svansföring

Segregerad, vit, självgod, konservativ, hierarkisk skola med hög svansföring. Elevandan är trevlig och verserad på ytan, men utfrysning är vanlig. Är du en av de prioriterade och sedda eleverna kan du ha en härlig tid, annars inte. Skolan är elevstyrd och lärarna är inte speciellt närvarande. I flera klasser är lärarnas inbördes hierarkisk ordning ett problem. Överlag imponerar inte lärarnas utbildning och kapacitet i de ämnen som vi haft inblick i. Skolan lever gott på förlegat rykte om att vara bra. Höga intagningspoäng till en skola som inte bjuder in till en modern och go människosyn.
Elev
10 feb 2022

Samsam

Nöjd!

Jag har gått på Södra Latin en termin nu, och ska berätta om vad jag tycker är bra och dåligt.

Jag har inte gått här länge men jag har redan utvecklats mycket, och fått nya intressen, vänskapskretsar och mår generellt bättre än på högstadiet. Dessutom har jag lärt mig massor!

Skolan har ett jättemysigt läge på Söder i närheten till många fik, restauranger och second hand affärer :) Dessutom har man som elev flera rabattkoder till olika ställen.

De flesta människorna är supergulliga och trevliga. Har upplevt att det är en trygg miljö, där man inte blir "nedvärderad" av andra om man inte t.ex har toppbetyg. Tycker inte att det är tävlingsinriktat när det kommer till betyg, snarare hjälpsamt och stöttande, trots att många satsar högt. Om man vill finns det läxhjälp i flera ämnen.

Skolbyggnaden är såå fin och jättemysig. Sitter ofta kvar efter skoltid och pluggar med vänner.

I tidigare skolor har jag alltid upplevt stor kroppshets, men inte här (än). Har inte heller fått några kommentarer om min kropp. Känns som att ens personlighet är i fokus, och inte ens utseende, vilket är skönt.

Elevkåren är engagerad och anordnar ofta aktiviteter som filmvisningar, eller delar ut frukost, eller annat där man får chansen att lära känna människor från andra linjer. På fredagar anordnas samlingar i aulan med musik, dans, teater och underhållning, en av veckans höjdpunkter! Dessutom finns det ofta konserter, dans och teateruppvisningar, och konstutställningar. Alltså ett bra val om man är intresserad av kultur. Andan på skolan är super!

Många lärare är superbra på att lära ut, och det märks att de trivs och tycker om sitt ämne. Dock gäller detta inte alla, och trots klagomål till skolledningen har inget hänt. Det kan vara svårt att bli sedd av vissa lärare, vilket såklart är förståeligt då det finns många elever, men jag kan ibland uppleva att jag inte får den hjälp jag behöver trots att jag pratar med läraren. Vissa lärare är dessutom inte så bra på att ge feedback om vad man kan förbättra, men det gäller verkligen inte alla. Jag har inte upplevt det som överdrivet svårt att få bra betyg, men det krävs en hel del plugg - alltså borde du vara beredd på att lägga ner tid på att plugga och du ska börja här.

Ganska homogen skola, men acceptans mot de som "sticker ut" (vad jag har upplevt)

Är supernöjd med mitt val, skulle trots nackdelarna inte valt annorlunda.
Hittills har min gymnasietid varit så fantastisk!
Förälder / Vårdnadshavare
14 jan 2022

Estet

Vit, rik och självbelåten

Konservativ, vit och hierarkisk skola. Känns inte som framtiden direkt, snarare 50-tal utan självreflektion och vision.
Elev
7 jan 2022

Bra skola

Var deprimerad innan jag började, slutade vara det typ första dagen. 10/10.
Elev
22 dec 2021

Naturvetenskapliga programmet

Riktigt bra!! (men mycket att göra)

Jag går i ettan på naturprogrammet. I början blev jag, som någon skrev ovan, överväldigad av allt (särskilt fysiken) eftersom det var sjuukt mycket att göra.

Om du ska gå natur här rekommenderas att du tycker matte och NO-ämnena är roliga eller iaf helt okej för annars kan det bli riktigt tufft. För det är som sagt väldigt mycket att göra (vi har fysikprov idag den 22:a december…)

Men trots det har jag aldrig ångrat mitt val. Nästan alla våra lärare är jättebra och min klass är den bästa jag någonsin haft (NA21B ni är bäst!!!).

Så sök hit allihopa!! Ni kommer inte ångra er!
Elev
18 dec 2021

Naturvetenskapliga programmet

Ny naturare :)

Hej, jag ska berätta lite om min upplevelse här på Södra Latin.

Som en ny elev med dålig självsäkerhet och förmåga att tala med okända människor hade jag väldigt svårt att passa in. Alla andra verkade redan vara super bekväma med varandra; de skämtade, skrattade och hade det roligt medans jag satt och tänkte på alla mina vänner som gick på olika skolor. Jag mådde så dåligt då, och när vi hade en utflykt för att stärka förhållandet mellan oss i klassen kunde jag bara tänka på hur mycket gladare jag skulle vara att uppleva detta med dem. Jag saknade mina vänner mycket och kände mig ensam.

Att jag också inte riktigt förstod fysiken och matten hjälpte inte. Det var — och fortfarande är — högt tempo där man går igenom något nytt varje dag och förväntas bearbeta tiotals uppgifter hemma. Självklart ska man inte göra alla men när man inte förstår en dugg av det man läser blir det överväldigande.

Det räcker med att säga att besöket till kuratorn skedde månaden efter jag började.

Eftersom tempot var så högt och alla verkade förstå det läraren gick igenom kände jag mig dessutom sämre än alla andra. Jag tyckte inte att jag förtjänade att gå på samma skola som alla dessa begåvade elever — att jag stal någons plats. Det gör jag även nu.

Dock efter några månader började jag trivas lite bättre. Jag mötte andra som var lik mig och vi höll oss till varandra. Varje fredag ordnar en grupp elever på skolan (SLAVS) samling som brukar ofta vara ganska kul (även om man nästan tappar hörseln när man lämnar aulan). Även om jag inte kan sluta tänka på mina vänner känner jag mig lite mindre ensam, och min fantastiska klass har varit en stor del av det. (Honestly, hur kan så många trevliga personer samlas i en och samma klass?)

I helhet var det tufft i början men det mildrades senare. Jag känner fortfarande att jag är dum och hade dessutom tänkt ändra linjer*, men nu är det väl för sent (och jag tror att jag skulle sakna min klass om jag bytte, NA21B <3).

*Ärligt talat om du ska byta linjer bör du göra det inom de första månaderna som en av naturarna gjorde (personen bytte till sam).
Elev
17 nov 2021

Samsam

plus och minus

Jag älskar min skola men den är VÄLDIGT unik. Passar bra för hårt arbetande och mode-konst-kultur intresserade.

+ utmanande och spännande plugg, cool klädstil, stora och vackra lokaler, central/nära till slussen, bra rabatt på stikki nikki med kårkortet, roliga event som SLAVS, unika och sköna människor, galen personlighetsutv lovas.
- statushets, elitism (om man inte kan allt om den intellektuella vänstern blir man skrattad åt), åsiktskorridor, liten matsal, inga omprov, skolledningen lyssnar aldrig på kritik angående lärare, pandemin eller schemat, rymmer Stockholms värsta pretto-killar, segregerade klasser. relativt hårt klimat.

Södra Latin är en bubbla, på gott och ont. Jag skulle bara rekommendera den till ett antal personer, samtidigt som jag aldrig skulle velat gå någon annanstans. Om man kan se förbi all statushets är skolan för dig! Det finns sunda individer också (:
Elev
19 sep 2021

Naturvetenskapliga programmet

Bra lärare men med många elitistiska elever

Skolan har många mycket bra lärare som verkligen kan sitt ämne och som verkligen förgyller undervisningen, det har jag som naturelev åtminstone upplevt. Med det sagt ska det tilläggas att vissa elever på skolan kan vara något hiearkiska och elitistiska men det finns ändå gott om elever som inte är det. Överlag ändå en mycket bra skola.
Elev
31 aug 2021

Södra latin

Väldigt pretto och mycket press från både lärare och elever. Finns inget utrymme för kritik mot skola eller undervisning. Väldigt självgod.
Elev
23 aug 2021

Humanistiska programmet

Dåliga lärare och extremt krävande skola

Lärarna kändes ibland outbildade och vissa kunde vara nedlåtande och ignorera elevernas åsikter. Rektorerna gör inget åt det fast hissa lärare har rapporterats som oduglig av flera olika klasser i några år nu. Fanns såklart bra lärare men dem dåliga gjorde skolgången ofattbart svår ibland. Samt att alla lärare var oerhört krävande och satte en näst intill ouppnåeligt hög standard på utbildningen och vad som krävdes av eleverna att göra på egen tid.
Elev
27 maj 2021

Samsam

Samtrea 2021

En väldigt bra skola med högutbildade lärare som har intressanta personligheter och i allmänhet bra upplagda kurser. Vissa lärare är väldigt envisa och har sitt sätt att göra saker, men så är det ju alltid. Stämningen kan vara väldigt statusfokusersd och lite hetsig/stressig i början, men till trean lugnar det ner sig. Allt beror också på hur man väljer att förhålla sig till andra. Skulle rekommendera skolan till en som vill ha en utmanande, spännande och i allmänhet rolig skolgång.
Elev
11 maj 2021

Svårt att trivas

Södra latin är definitivt ingen dålig skola, man måste bara vara lite speciell för att kunna trivas, vilket de flesta människor inte är. Jag går andra året på musikprogrammet och trivs inte särskilt bra i min klass. Under nästan varje lektion så utbryter det alltid en eller flera hysteriska applåder av ingen bra anledning. Dessutom är de flesta lite allt för insatta på musiken som gör det svårare att socialisera sig med dem. Att gå från högstadiet till att börja på södra latins musikprogram kan komma som en chock då människors personligheter är väldigt annorlunda. Det är också väldigt långa håltimmar mellan lektioner, vilket gör att man inte orkar vänta och känner för att skolka. Detta beror på att folk har sina individuella instrumentlektioner då. Annars märks det att lärarna är kunniga inom sitt område och har höga förväntningar på eleverna. Däremot har detta 0 betydelse för studieresultat om man inte ens trivs till en början. Om du trivdes rätt så bra på högstadiet är sannolikheten att du inte kommer göra det på södra.
Visar 30 av totalt 65 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen