Omdömen

2.5
Baserat på 2 omdömen och 12 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Former Student
8 aug 2022

Allmän kurs

Mycket dålig

Rektorn är sämst, finns ingen på det stället som bryr sig mindre om. Matsalen är trång och hoptryckt och alla elever får av någon anledning lunch samtidigt bör det får plats MAX 50 pers där. Rektorn är dålig, schemat är skit, lektionerna är bajs, det känns som ett fängelse. Det finns vissa lärare som hjälper en och motiverar vilket är riktig bra men det finns även andra lärare som sänker ens motivation. Man har inga aktiviteter alls verken med klassen eller skolan. Du får rast som är 5 minuter max och om man frågar för mer kan man bli avstängd pga att man stör klassen osv. Är du en elev som inte gillar att ha roligt, sitter framför en bok 24/7 men ändå inte väljer att gå på de bättre skolorna så är du välkommen här.
Ingen arbetsro, Toaletterna är gräsliga med kiss på stolarna och papper på golvet. Om er inte luktar mögel i toan så luktar det billig parfym som någon sprejat i hela toan.
Lärarna är helt okej vissa har ambitioner för dig själv och sina elever. Andra är extremt otrevliga, otydliga och allmänt nonchalanta mot dig som elev!!!!
Rekommenderar absolut aldrig någonsin någon att välja detta stället då det är en riktig sophög till skola!!!!!
Former Student
8 aug 2022

Allmän kurs

Oseriös lekskola

Inte bra. Det är mycket lek och sånt. Man känner sig som ett barn. Det är tråkigt. Jag lärde mig inte så mycket som jag ville, jag ville fortsätta på universitet men det var jättesvårt. Jag provade att göra högskoleprovet och då fattade jag att jag inte har de kunskaperna jag behöver. Det är en konstig skola. Jag upplevde den som oseriös. Flera lärare saknar utbildning de lyssnar inte på vad jag säger eller behöver och rektorn är inte utbildad. Varför man har inte utbildad rektor ens?? Om man studerar för att bli bra så man kan få jobb eller så då behöver man få kunskap. Vi hade bara några klasskompisar. Många vill inte komma. Den är inte seriös skolan helt klart.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen