Omdömen

4.1
Baserat på 43 omdömen och 340 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
13 okt 2023

sam

Utmärkt stöd till elever

Sparre gymnasium står ut som en belysande institution i dagens utbildningslandskap. Genom att dedikera sig åt att ge varje elev den personliga uppmärksamhet och stöd de behöver, visar de en exemplarisk förståelse för betydelsen av en holistisk utbildning. I en tid då många skolor kan fastna i standardiserade testresultat och siffror, prioriterar Skolan individen, vilket framgår tydligt i deras engagemang för att varje elev ska nå sin fulla potential.

När man går genom korridorerna i Sparre kan man inte låta bli att märka den positiva atmosfären av uppmuntran och stöd. Lärarna här inser att varje elev är unik, med egna styrkor, svagheter och ambitioner. Istället för att försöka passa in alla i en mall, arbetar de outtröttligt för att se till att varje elevs specifika behov tillgodoses.

Vidare är skolans kommunikation med föräldrar och vårdnadshavare beundransvärd. Genom att verkligen engagera dem i läroprocessen säkerställer de att stödet för eleverna fortsätter även utanför skolans väggar.

I slutändan är det inte bara de akademiska framstegen som gör Sparre till en exemplarisk institution. Det är deras oförtröttliga engagemang för att se till att varje elev känner sig värdefull, hörd och kapabel att uppnå sina drömmar. Som resultat av detta växer eleverna inte bara som studenter utan även som självmedvetna och ansvarsfulla individer redo att bidra positivt till samhället.

För alla som letar efter en skola som verkligen bryr sig om sina elevers framtid, kan jag helhjärtat rekommendera Sparre gymnasium.
Förälder / Vårdnadshavare
13 okt 2023

Väldigt bra lärmiljö för elever

Gymnasiet skapar en miljö där elever och lärare kan bygga starka och stöttande relationer.
Elev
13 okt 2023

Engagerade lärare

Engagerade lärare som verkligen bryr sig om varje elevs unika behov och mål.
Föredetta elev
3 okt 2023

Sparre gymnasium, Riktigt bra

Helt fantastisk skola, när jag mådde dåligt fick jag jobba hemifrån. Alltid stöttande lärare och skit trevlig miljö i klassrummen och bra stämning i klasserna.
Annat
25 feb 2023

Lägg ner skolan

Kalle Anka skola, oseriös.. eleverna får en chock när de läser vidare på högskola.
Förälder / Vårdnadshavare
17 jan 2023

Ekonomi program

Bra lärar-elev relation

Relationerna mellan elever och lärare på denna gymnasieskola är verkligen speciella. Mitt barn känner sig bekväm med att kontakta sina lärare med eventuella problem eller frågor de kan ha.
Förälder / Vårdnadshavare
15 jan 2023

Ekonomisk

Slapp verksamhet

Denna skola är extremt dåliga på att kommunicera med både föräldrar och sina elever vad som förväntas av dem. Till den grad att man ibland undrar om någon verksamhet verkligen pågår. Välj ej denna skola om ni vill ha inflytande och insyn i vad som händer i din ungdoms utbildning. De hävdar att gymnasieskolan är frivillig och därför behöver de inte meddela föräldrar vad som händer och detta trots att eleverna fortfarande är omyndiga.
Elev
13 jan 2023

Samhällsvetenskapsprogrammet

Vi älskar sparre gymnasium

Vi är två elever från 1:an och vi älskar sparre, från att ha 50% frånvaro till att älska och längta till att gå till skolan. Loven är tråkiga och vi längtar tillbaka till gemensamheten bland både elever och lärare. På tal om lärare tycker vi är att alla lärare är helt fantastiska, och vi lär oss väldigt mycket varje dag. Det bästa med sparre är att skolan är liten, alla känner alla och lärarna och eleverna ha en bra relation med varandra. Om du tvekar på att börja sparre, sluta tveka och börja. Detta är den absolut bästa skolan och gymnasiet! Vi kommer välkomna dig med öppna armar.
Elev
13 jan 2023

Samhällsvetenskapsprogrammet

Alla är inkluderade

Jag kan inte rekommendera denna gymnasieskola tillräckligt. Fokus på inkludering och individualisering skiljer det verkligen från andra skolor. Mitt barn känner sig värderad och stöttad i sin läranderesa.
Förälder / Vårdnadshavare
13 jan 2023

Sam/sam

Imponerande lärare

Relationerna mellan elever och lärare på denna gymnasieskola är exceptionella. Lärarna bryr sig verkligen om sina elever och det syns i klassrummet.
Föredetta elev
12 jan 2023

Ekonomi program

Mycket inkluderande

Denna gymnasieskola har gett mig många möjligheter att växa och lära mig, både i och utanför klassrummet. Jag är stolt över att vara en del av en sådan dynamisk gemenskap.
Föredetta elev
10 jan 2023

Sam/sam

Bra skola

Jag har haft en underbar upplevelse på denna gymnasieskola. Personalen är engagerade och omtänksamma, och skolgemenskapen är inkluderande och välkomnande.
Elev
10 jan 2023

Samhällsvetenskapsprogrammet

Välmående och framgång

Jag är tacksam för den positiva och stödjande kulturen på denna gymnasieskola. Skolan och personalen bryr sig verkligen om sina studenters välmående och framgång.
Elev
10 jan 2023

Samhällsvetenskapsprogrammet

Utveckla nya färdigheter

Utbudet på gymnasiet är mångsidigt och berikande. Jag har kunnat fullfölja mina passioner och utveckla nya färdigheter utanför klassrummet.
Elev
10 jan 2023

Samhällsvetenskapsprogrammet

Lärarna är tillgängliga

Jag har fått en förstklassig utbildning på denna gymnasieskola, med engagerande och utmanande kurser. Lärarna har alltid varit tillgängliga för att hjälpa och uppmuntra mig att lyckas.
Elev
10 jan 2023

Ekonomi program

Bra miljö

Atmosfären på denna gymnasieskola är en av inkluderande stödjande. Jag har knutit varaktiga vänskaper och känner mig förberedd för nästa steg i min utbildning."
5. "Jag har fått en förstklassig utbildning på denna gymnasieskola, med engagerande och utmanande kurser. Lärarna har alltid varit tillgängliga för att hjälpa och uppmuntra mig att lyckas.
Elev
10 jan 2023

Ekonomi program

Omtänksam

Min upplevelse på denna gymnasieskola har varit inget mindre än fantastisk. Lärarna är kunniga och omtänksamma, och de resurser som finns tillgängliga för eleverna är förstklassiga.
Förälder / Vårdnadshavare
8 dec 2022

Ekonomiskt program

Rekommenderar starkt!

Min son bytte från en större skola till Sparre Gymnasium och det var det bästa beslutet vi kunde tagit. Både min son och jag är så nöjda över bytet. Han trivs mycket bättre och får mer individanpassad undervisning här än på sin förra skola då han inte kände sig tillräckligt sedd eller utmanad i sina uppgifter. Rekommenderar starkt!
Förälder / Vårdnadshavare
27 nov 2022

Väldigt nöjd

En mycket bra skola. Min dotter går samhällsprogrammet på Sparre gymnasium där hon trivs väldigt bra. Hon säger att hon känner sig trygg, sedd och att hon utmanas. Som förälder uppskattar jag den goda kontakten lärarna har med mig.
Förälder / Vårdnadshavare
25 nov 2022

Sam/sam

Väldigt nöjd

Jag är förälder till en elev som går på Sparre. Jag är jättetacksam över gymnasievalet då min son har blivit mycket mer engagerad i skolan och har till och med börjat studera hemma, som han aldrig gjorde tidigare. Han trivs väldigt bra och har många kompisar. Lärarna bryr sig mycket om hans framgång och ställer alltid upp efter skoltid när min son behöver hjälp. Otroligt bra.
Elev
21 nov 2022

Dagis

Skolan säger sig att dom behandlar människor mycket lika värda..
lärarna är rasistska , sitter bredvid elever och säger ” den där tjocka eleven ” ingen respekt alls. Dagis..
Elev
21 nov 2022

Dålig

Skolan tar inget ansvar, har sina favoriter som ska hålla ansvar för skolans utsida.. knappt någon undervisning.
Lallskola
Förälder / Vårdnadshavare
19 nov 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet

Bra studieteknik

Mina barn går på Sparre och de trivs jättebra i skolan. Jag ser att de har blivit jätteengagerade i sina studier jämför med när de gick i grundskolan. Jag vill tacka alla lärare på Sparre. Jag rekommenderar den här skolan till alla.
Elev
19 nov 2022

Ekonomi program

Utmärkt

Jag går i 1:an och tycker lärare är superbra. De ställer upp även efter skoltid om man har frågor. Alla känner alla och vi trivs jättebra ihop.
Förälder / Vårdnadshavare
21 okt 2022

Roligt omdöme här under.

Måste bara kommentera på kommentaren här under, "eleverna tvingas läsa och lära sig själva".. Priceless.

Fatta vilken katastrof att eleverna måste lära sig genom läsning! Nästan som man borde skapa någon form av industri för skolböcker om det är så populärt...
Förälder / Vårdnadshavare
21 okt 2022

Ekonomisk

Katastrofskola

Jag vill verkligen avråda alla ungdomar och föräldrar från att välja denna skola. Min son började denna höst och vi är enormt missnöjda. Ingen skolplattform och ingen uppföljning sker när elever är frånvarande från lektioner. Ingen proffesionell verksamhet bedrivs på lektionerna utan eleverna utlämnas att arbeta med material utan pedagogiskt stöd från lärare. Om kritik framförs till rektor blir man utskälld och enda lösningen som erbjuds är att byta skola.
Elev
28 sep 2022

Äcklig skola

Rektor som ställer sig sig emellan och skriker och hotar att man blir avstängd för att man står och pratar med kompisar.

Lärare som inte alls bryr sig om elever, tycker att man ska lösa allt själv.
Skolmaten är skit och riset är inte ens kokt.

Knappt några lektioner, och om man har lektioner så sitter läraren bara där och inte gör något.
Förälder / Vårdnadshavare
15 aug 2022

Sjuk skolledning

Är förälder till en av eleverna på Sparre som just gått ut. Det finns så mycket att säga om sparre (negativt) att jag knappt orkar. Men för dig som är förälder till ungdom som söker plats på sparre, var mycket uppmärksam och kolla runt med elever som gått där tidigare (inte de som presenterar sig under öppna dagar). Ledningen är under all kritik.
Elev
16 jan 2020

Skolan är fantastisk

Går i 1an och har aldrig haft så intressant plugg som nu. Allt är faktiskt 100%. Min mentor är även trevlig + hjälpsam
Elev
16 jan 2020

Skolan är riktigt bra

Man trivs väldigt bra, Det bra lärare man kan prata med dom när som helst om det skulle vara något
Visar 30 av totalt 43 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen