Omdömen

3.4
Baserat på 8 omdömen och 65 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
1 jun 2023

De passar barnen

De lär inte barnen mycket. Mest passar dem utomhus på deras gård. De har få personal så de ser inte allt som händer och de gör aldrig utflykter med barnen. Inte hemskt men inte bra heller.
Förälder / Vårdnadshavare
26 apr 2022

Bortkastad potential

Förskolan har tyvärr inte levt upp till våra förväntningar. Bland annat har många incidenter inträffat som inte hanterats på ett tillfredsställande sätt. Bristfällig information till föräldrar samt en otrygg miljö för barnen. Personalen verkar inte heller trivas vilket har visats genom nonchalans, dålig attityd och att de inte är tillmötesgående. Upplever inte att det är särskilt mycket pedagogiska inslag i verksamheten eller att barnens intressen beaktas.

Det finns mycket mer man skulle kunna nämna och det är tråkigt då förskolan har potential till att vara väldigt bra. Något som varit positivt är utemiljön som är trevlig och att barnen tillbringar mycket tid utomhus.
Förälder / Vårdnadshavare
5 apr 2022

Rekommenderas ej!

Personalen inte engagerad, särskilt i de äldre åldersgrupperna. Kan komma med ett gråtandes barn på morgonen, ingen bryr sig. De sitter ofta i möte på morgonen och är sällan full personalstyrka då det är som flest barn. Förstår inte hur man kan ha planering varje vecka men så lite aktiviteter med barnen.
De allra minsta är tillsammans med de större barnen, fastän det ska finnas en mindre gård för dem.
Har haft barn i alla grupper, upplever som småbarnsgruppen som lite bättre. Har dock ingen erfarenhet av ny personal.
Har försökt byta förskola men fanns ej plats på närliggande.
Förälder / Vårdnadshavare
12 nov 2021

Härlig utemiljö, kompetent personal

Mycket fin förskola som alla mina tre barn har gillat. Personalen är kompetenta, varma, engagerade och lyhörda för barnens behov. Det har varit lätt som förälder att resonera med och samarbeta med personalen kring mina barns behov och man har gjort särskilda anpassningar när det har behövts, vilket är guld värt. Mycket utelek på en fantastisk innergård, vilket passar barn med mycket spring i benen. Fina omgivningar med djuren på 4H alldeles intill. Skulle välja samma förskola igen efter alla år./Åsa
Förälder / Vårdnadshavare
28 okt 2021

Okej men utrymme för förbättringar

Ska inte bara ge Spelmannen skit men det är rätt sunkiga lokaler och ofta stökigt med leksaker liggandes. Barnen lär sig inte så mycket tyvärr. Sedan är dem riktigt känsliga med minsta hostning osv så skickar dem hem barnen. De öppnar inte en minut tidigare än de ska även om man står utanför samt de är riktigt nonchalanta ibland. När våra var mindre så var alltid blöjorna överfulla vid hämtning. Känns som att barnen nästan är ute för mycket och sedan befinner sig någon personal på plats mest för att. Sedan tycker jag att de kunde ha gjort lite roligare aktiviteter och utflykter sant informerat föräldrarna typ nu har x lärt sig men de lär inte barnen så mycket. Det är mest liksom att de har koll lite när man jobbar.
Förälder / Vårdnadshavare
17 aug 2020

Allra varmaste rekommendationer

Rekommenderar varmt denna förskola där den erfarna, engagerade och lyhörda personalen verkligen SER och bekräftar barnen som de unika individer de är. Man jobbar mkt med social kompetens och det märks vis val av leksaker etc.Lummig utemiljö nära 4h gård med alla djur är ett stort plus. Kunde inte vara mera nöjda att få plats här.
Förälder / Vårdnadshavare
20 apr 2020

Jättebra förskola

Vårt barn älskar sin förskola och det gör vi föräldrar också. Den ligger i mycket fin, lugn och grön miljö med en oerhört fantasiväckande gård. Grupperna är lagom stora med engagerad och utbildad personal. Det finns en enorm trygghet i förskolan i o m att grupperna blandas i uteleken. Det gör att alla pedagoger känner alla barn och tvärtom. Det är en stabil arbetsgrupp, kommer sällan vikarier och gör det det, så är det välkända personer. Vi kan varmt rekommendera Spelmannen!
Förälder / Vårdnadshavare
6 jan 2020

Bra förskola som vi rekommenderar varmt.

Bra och engagerade pedagoger. Lagom stora barngrupper. Vårt barn tycker mycket om sin förskola och trivs väldigt bra. Vi föräldrar är nöjda och känner oss trygga med att hen har det bra medan vi arbetar.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen