Spelmannens Förskola
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Kom igång

Omdömen

3.6
Baserat på 7 omdömen och 109 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
26 apr 2022
2.2

Bortkastad potential

Förskolan har tyvärr inte levt upp till våra förväntningar. Bland annat har många incidenter inträffat som inte hanterats på ett tillfredsställande sätt. Bristfällig information till föräldrar samt en otrygg miljö för barnen. Personalen verkar inte heller trivas vilket har visats genom nonchalans, dålig attityd och att de inte är tillmötesgående. Upplever inte att det är särskilt mycket pedagogiska inslag i verksamheten eller att barnens intressen beaktas.

Det finns mycket mer man skulle kunna nämna och det är tråkigt då förskolan har potential till att vara väldigt bra. Något som varit positivt är utemiljön som är trevlig och att barnen tillbringar mycket tid utomhus.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
5 apr 2022
2.0

Rekommenderas ej!

Personalen inte engagerad, särskilt i de äldre åldersgrupperna. Kan komma med ett gråtandes barn på morgonen, ingen bryr sig. De sitter ofta i möte på morgonen och är sällan full personalstyrka då det är som flest barn. Förstår inte hur man kan ha planering varje vecka men så lite aktiviteter med barnen.
De allra minsta är tillsammans med de större barnen, fastän det ska finnas en mindre gård för dem.
Har haft barn i alla grupper, upplever som småbarnsgruppen som lite bättre. Har dock ingen erfarenhet av ny personal.
Har försökt byta förskola men fanns ej plats på närliggande.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
12 nov 2021
5.0

Härlig utemiljö, kompetent personal

Mycket fin förskola som alla mina tre barn har gillat. Personalen är kompetenta, varma, engagerade och lyhörda för barnens behov. Det har varit lätt som förälder att resonera med och samarbeta med personalen kring mina barns behov och man har gjort särskilda anpassningar när det har behövts, vilket är guld värt. Mycket utelek på en fantastisk innergård, vilket passar barn med mycket spring i benen. Fina omgivningar med djuren på 4H alldeles intill. Skulle välja samma förskola igen efter alla år./Åsa
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
28 okt 2021
3.0

Okej men utrymme för förbättringar

Ska inte bara ge Spelmannen skit men det är rätt sunkiga lokaler och ofta stökigt med leksaker liggandes. Barnen lär sig inte så mycket tyvärr. Sedan är dem riktigt känsliga med minsta hostning osv så skickar dem hem barnen. De öppnar inte en minut tidigare än de ska även om man står utanför samt de är riktigt nonchalanta ibland. När våra var mindre så var alltid blöjorna överfulla vid hämtning. Känns som att barnen nästan är ute för mycket och sedan befinner sig någon personal på plats mest för att. Sedan tycker jag att de kunde ha gjort lite roligare aktiviteter och utflykter sant informerat föräldrarna typ nu har x lärt sig men de lär inte barnen så mycket. Det är mest liksom att de har koll lite när man jobbar.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
17 aug 2020
5.0

Allra varmaste rekommendationer

Rekommenderar varmt denna förskola där den erfarna, engagerade och lyhörda personalen verkligen SER och bekräftar barnen som de unika individer de är. Man jobbar mkt med social kompetens och det märks vis val av leksaker etc.Lummig utemiljö nära 4h gård med alla djur är ett stort plus. Kunde inte vara mera nöjda att få plats här.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
20 apr 2020
4.7

Jättebra förskola

Vårt barn älskar sin förskola och det gör vi föräldrar också. Den ligger i mycket fin, lugn och grön miljö med en oerhört fantasiväckande gård. Grupperna är lagom stora med engagerad och utbildad personal. Det finns en enorm trygghet i förskolan i o m att grupperna blandas i uteleken. Det gör att alla pedagoger känner alla barn och tvärtom. Det är en stabil arbetsgrupp, kommer sällan vikarier och gör det det, så är det välkända personer. Vi kan varmt rekommendera Spelmannen!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
6 jan 2020
4.9

Bra förskola som vi rekommenderar varmt.

Bra och engagerade pedagoger. Lagom stora barngrupper. Vårt barn tycker mycket om sin förskola och trivs väldigt bra. Vi föräldrar är nöjda och känner oss trygga med att hen har det bra medan vi arbetar.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
För skolpersonal och rektorer

Uppgradera gratis

Börja arbeta med din skola direkt. Uppgradera och testa Premium gratis i 30 dagar.
 • Uppgraderad profil
 • Prioriterad support
 • Rapportera och svara på omdömen
 • Statistik och mycker mer...
Har du frågor? Kontakta oss här

Fakta om skolan

 • Antal Barn
  49
 • Heltidstjänster personal
  7
 • Antal behöriga förskollärare
  5
 • Antal avdelningar
  3
 • Personaltäthet
  7.0

Om SchoolParrot

 • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
  Läs mer om SchoolParrot och företaget
 • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
  Läs vår policy för omdömen