Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

3 Omdömen

4.4
Utmärkt
3
0
0
0
0

Allra varmaste rekommendationer

5.0
Förälder / Vårdnadshavare · 17 augusti 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 17 augusti 2020
Rekommenderar varmt denna förskola där den erfarna, engagerade och lyhörda personalen verkligen SER och bekräftar barnen som de unika individer de är. Man jobbar mkt med social kompetens och det märks vis val av leksaker etc.Lummig utemiljö nära 4h gård med alla djur är ett stort plus. Kunde inte vara mera nöjda att få plats här.

Jättebra förskola

4.7
Förälder / Vårdnadshavare · 20 april 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 20 april 2020
Vårt barn älskar sin förskola och det gör vi föräldrar också. Den ligger i mycket fin, lugn och grön miljö med en oerhört fantasiväckande gård. Grupperna är lagom stora med engagerad och utbildad personal. Det finns en enorm trygghet i förskolan i o m att grupperna blandas i uteleken. Det gör att alla pedagoger känner alla barn och tvärtom. Det är en stabil arbetsgrupp, kommer sällan vikarier och gör det det, så är det välkända personer. Vi kan varmt rekommendera Spelmannen!

Bra förskola som vi rekommenderar varmt.

4.9
Förälder / Vårdnadshavare · 6 januari 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 6 januari 2020
Bra och engagerade pedagoger. Lagom stora barngrupper. Vårt barn tycker mycket om sin förskola och trivs väldigt bra. Vi föräldrar är nöjda och känner oss trygga med att hen har det bra medan vi arbetar.

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
ÖSTRATORNSVÄGEN 2, 22468, Lund
46 46 35 56 96

Fakta om skolan

 • Antal Barn
  49
 • Heltidstjänster personal
  7
 • Antal behöriga förskollärare
  5
 • Antal avdelninga
  3
 • Personaltäthet
  7.0