Omdömen

3.6
Baserat på 10 omdömen och 78 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
7 maj 2023

Helt ok

Finns en del bra lärare, iallafall på de praktiska ämnena som tillexempel fordon. Mattelärarna är inprincip värdelösa.
Runt 3 personer från min klass som har klarat matten, vi har berättat det för rektorn flertal gånger men han har inte gjort något förns nu och då har de satt in en extraresurs.
Finns mycket elever som är kaxiga överlag
Elev
21 apr 2023

Naturbruk

Klagomål

Jag tycker att lärarna blundar för det som inte står rätt till
Man får inte den hjälp man behöver
Man är osynlig för eleverna här
Elev
9 feb 2021

Samhällsprogrammet

Ja det är ju bra

Älskar lärarna då de bygger upp en vänskaplig relation till sina elever vilket är superviktigt. Anser att även att de är kompetenta och känner sig trygga i sitt yrke. Rektorn för högskoleförberedandeprogrammen är toppen och är väldigt samarbetsvillig och är snabb med att lösa problem som ibland uppstår.
Föredetta elev
12 dec 2020

Bra gemenskap

Individen är i fokus på Staffanskolan. Lärarna är kompetenta och driver en bra kultur tillsammans med eleverna. Mobbning tas på allvar och förebyggs på ett bra sätt.
Elev
8 dec 2020

Riktigt bra skola

Det finns mycket att säga om denna skola... Oerhört bra skola om man är ute efter att lära sig. Väldigt kompetenta lärare som visar att varje elev betyder mycket. Det finns alltid hjälpa att få för den som frågar. Det som kan va negativt är dock att det är en väldigt drogrik stad som tyvärr visar sig på skolan. Det vill säga att elever använder droger, självfallet långt ifrån alla. Dåliga regler kring ansvaret runt droger och diskriminering. Eller.. dom finns där men det är svårt att följa reglerna och det händer inget när man säger till.
Elev
19 jan 2020

Bra skola!!

Superbra skola med duktiga lärare. Alltid en trevlig stämning på skolan. Varje dag är rolig, mycket bättre än grundskolan på alla nivåer. Det negativa är dock att matsalen ligger på en annan skola där små barn äter, och där det ofta brukar vara lång kö.
Elev
14 dec 2019

Skolan är underbar, så trevlig och fin

Väldigt bra personal, oerhört begåvade och trevliga. Man känner sig sedd av personalen och bra att skolan ligger centralt.
Föredetta elev
4 dec 2019

Min helt klart bästa skolupplevelse

Skolan överlag är väldigt bra, dock är värmen dålig och skåpen små. Matsalen ligger även i högstadieskolan intill. Det som dock väger upp för detta är personalen som i 99 fall av 100 är väldigt kompitent och trevlig
Elev
18 nov 2019

Skolan är helt okej, trevlig personal.

Skolan är för det mesta bra, många och stora salar. Bra provsalar men dålig värme under vintern.

Matsal ligger på en annan skola så man måste gå ut varje dag ifall man ska äta. Små skåp.
Elev
10 sep 2019

Skolan är bra

Staffangymnasiet har bra lärare och mycket bra studiehjälp i form av kuratorer, skolsjuksystrar, syv, och liknande. Super mysigt bibliotek med stort utbud. En super härlig kafeteria med härliga anställda. Det som är negativt är att luftkonditioneringen suger. Den nya regeln att telefonerna MÅSTE lämnas in i en låda fram vid läraren är jätte bra. Jag älskar den, mycket bättre arbetstro.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen