Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
15 omdömen
Resultat omdömen
2.7
Medel
3
0
7
2
3

utmärkt skola.

4.7
Föredetta elev · 11 juni 2021
Föredetta elev · 11 juni 2021
Tycker att det är en utmärkt skola. Även om den är i renoveringsbehov, fungerar de gamla lokalerna. Tycker att den får oförtjänt kritik! Även om det finns några obehöriga lärare så gör de sitt jobb bra. Stökiga elever finns väl på alla skolor, här är några få som ställer till det för alla, och det är tråkigt att de är respektlösa och ouppfostrade...fostra ska ju inte skolan behöva göra.

Skolans tänk kan ifrågasättas

2.3
Föredetta elev · 9 juni 2021
Föredetta elev · 9 juni 2021
En skola med väldigt konstigt tänk. Bestraffar eleverna för dåligt beteende, men det berömmer aldrig bra beteende vilket gör att eleverna inte känner sig sedda eller uppskattade efter allt hårt slit i skolan. År efter år haft rektorer som inte kan sköta deras arbete.

Helt ursäll skola

1.0
Föredetta elev · 16 februari 2021
Föredetta elev · 16 februari 2021
Min upplevelse av skolan var hemsk och jag hör enbart hemska saker om den än idag. Jag blev mobbad på alla hemska sätt där, till slut slutade med att privata bilder på mig spreds av mina mobbare. Dem skapade en fake profil och spred bilderna över hela skolan. Hela mitt studie liv blev förstört. De ända som skedde var en anmälan på sos och polisen. Inte ens en utskällning på mobbarna eller att de blev utvisade. Istället fick jag byta skola för att mobbningen skulle sluta. Än idag gör de ont och jag har tagit många mentala skador av den 2 åriga mobbningen. Helt ursäl skola skicka inte era barn dit. Grupperingar bland eleverna och bara dem ”populära” har en ”bra” skoltid. Många normer och klassificieringar. Tillexempel du får bara klä dig på ett visst sätt. Och bara bete dig på ett visst sätt.
20%
ger betyget bra eller utmärkt till
Arbetsro
Visa alla resultat

Obehöriga lärare

2.6
Föredetta elev · 19 december 2020
Föredetta elev · 19 december 2020
Många obehöriga lärare som inte kan sitt ämnen och omoderna och fula lokaler, särskilt annexet. Många dåliga lärare som ger dåliga förberedelser inför nationella prov, det finns ett fåtal lärare som dock står ut och är väldigt bra. Under min 3 är långa studietid bytte vi svenskalärare 5 gånger, varav 3 vikarier och biologilärare 3 gånger varav 2 vikarier..

Gör barn sjuka genom att skydda sin egen rygg

1.0
Förälder / Vårdnadshavare · 30 november 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 30 november 2020
Gör anmälningar till socialen för att skydda sin egen rygg.

Utmärkt skola

4.5
Förälder / Vårdnadshavare · 12 februari 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 12 februari 2020
Tycker det är en bra skola som gör vad de kan med de resurser de har. De får många gånger obefogad kritik i media. Med tanke på hur många elever det är fungerar det bra, men det positiva framhävs aldrig..skon är dock i renoveringsbehov, särskilt annexet.

Katastrof

1.0
Förälder / Vårdnadshavare · 31 januari 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 31 januari 2020
Urusel skola. Kass ledning. År efter år. Sopdåligt kvalitetsarbete som resulterar i att inte en enda lärare arbetar efter samma rutiner vilket slår mot eleverna varje dag i en rad sammanhang. Alla elever ges inte samma möjligheter att lyckas. Man väljer gång på gång att bryta mot skollagen på flera områden.

intressant skola.....

2.9
Föredetta elev · 28 januari 2020
Föredetta elev · 28 januari 2020
Om man tar bort alla de inställda lektionerna och dåliga lärarna har man kvar att det alltid är något sorts bråk. Mängden godis och godispapper som är på skolan
20%
ger betyget bra eller utmärkt till
Rekommenderar skolan
Visa alla resultat

Okej men dåliga lärare

2.6
Elev · 16 januari 2020
Elev · 16 januari 2020
Skolan är okej men har många dåliga lärare på skolan

Uppehåll är det ända roliga med skolan

1.6
Elev · 23 december 2019
Elev · 23 december 2019
Många bränder samt slagsmål. Dåliga behöriga lärare och lärare som vill ta me en hem. Äcklig mat. Otryggt utomhus där elever från andra skolor kommer och röker och skit
Verksamheten använder inte SchoolParrot ännu. Tipsa dem gärna om oss!
  • Ej användare
  • Ej verifierade uppgifter
  • Kan ej besvara eller bemöta
Kom igång med SchoolParrotLäs mer om SchoolParrot

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Stenbocksgatan 50, 52335, Ulricehamn
0321-595367