Omdömen

2.4
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
24 maj 2023

Hata Stenhammar

Sämsta jävla skolan lärarna slår barnen och dom lyssnar inte på när nån blir mobbad, man kan bli sparkad och slagen precis som jag men lärarna gör inget, dem slår eleverna och låser ute dem från klassrummet för dom ”stör”, minsta lilla man gör blir man utskickad har gått här sen fsk-6 och har blivit utsatt för mobbning hela dem åren, sämsta skolan stäng ner den och skolan är helt jävla rutten och behöver renoveras, dom tar ingen hänsyn till eleverna och en elev som har adhd blir avstäng för den stör och måste jobba ensam mesta dels av skoldagarna och får ingen hjälp. Finns inget att göra på skolan. Tjejer och killar blir olika behandlade, lärarna säger att dom får slå oss barn och skämtar om det! En gammal slöjdlärare tafsa och la kränkande kommentarer om mig och mitt utseende och sa att jag skulle ha lätt klädda kläder på mig för det var fint på mig!!! Stenhammar ta hand om eleverna och sluta tryck läxor i ansiktet på oss. Dom tvingar i oss mat och om vi inte äter trycker dom maten i munnen på oss. Lärarna ger beröm till tjejer men inte killar!!! Skolmaten smackar skit och finns konstiga saker i maten, folk har hittat skruvar och hår i maten, Fuck Stenhammar
Elev
17 jul 2020

SÄMST

Sämsta skola, lärarna lyssnade varken på mig eller mina föräldrar när jag blev mobbat och klassen var stökigt. Jag fick ont i huvud och orkade inget efter skolan för att de var så stökigt.
Föredetta elev
22 jan 2020

Funkar, men skulle inte rekommendera...

Jag gick här från fsk- åk 4. Det gick men det var precis på gränsen. Lärarna är bra men miljön är gammal och sliten. Skolan tar heller inte tag i kränkningar. I en årskurs blev vår klass uppdelad här och vi blev isolerade från varandra. Med andra ord; vi kunde inte umgås. Som sagt, funkar som skola, men jag trivdes inte här.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen