Omdömen

3.0
Baserat på 4 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
21 mar 2022

Välj inte denna skola om ni värdesätter trygghet!

En skola som inte tar mobbing, utfrysning och andra typer av kränkande behandling på allvar. Stor omsättning på rektorer och lärare de senaste åren gör att oerhört viktigt arbete faller mellan stolarna. Det förekommer dessutom droger och langning. Elever far illa och det förkommer horribelt språk och uppförande mellan eleverna, något som vuxna på skolan erkänner men som det inte görs något åt. Mobbing sker både på skoltid och efter skoltid via olika typer av sociala medier. Något som spiller över på skolan och de är därmed skyldiga att utreda även detta, något som inte görs trots bevis och bilder på vad som skrivs och skickas.

Sammantaget en skola jag inte skulle rekommendera till någon!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
4 jan 2022

En skola för de som klarar sig utan stöd

En skola för de elever som inte behöver stöd. Är du en sån elev så är Stenkulan jättebra. Behöver du stöd så byt skola, finns inga resurser och skolan är inte intresserad av att stödja dessa elever studiemässigt. Finns inga flex grupper i ngt ämne. Däremot finns extra matte för de som är duktiga i det.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
12 jan 2020

Skolan satsar på idrott och matte

Helt Okej, dåliga lärare och korta raster
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
4 sep 2019

En bra skola

Skolan i sig är ganska stor. Den går från F -9:an har en stor skolgård, en ishall och en stor idrottshall. Vi har även e sor löparbana som används till en grej som vår skola gör varje år, Valborgsloppet där F-6 springer runt banan och skolan ett bestämt antal gånger. Årskurserna F-6 har klasserna A och B och 7-9 har 1 och 2 ( 7:1 7:2 mm ) De lärarna man får i 1:an följer med upp till 3:an samma häller 4-6 och 7-9 ( när man ska börja i sjuan så kommer lärarna, rektorn, skolsköterskan och en specialpedagog att blanda båda 6:or så att klasserna är blandade till sjuan. Lärarna är jättetrevliga och planerar verkligen sina lektioner, vissa lärare har flera ämnen, samma gäller ej i högstadiet. Skoldagarna i lågstadiet brukar börja 08:30-09:00 mellanstadiet och högstadiet 08:00-08:30. Några veckor innan skolavslutningen brukar det finnas en fotbollsmatch på helplan mellan lärare och 9:or och sen finns det en turnering för 6-9 där lärarna blandar åldrar och man kör matcher. På skolavslutningsdagen så slutar man tidigare än vanligt, man samlas i sitt klassrum sen går man till Förbo ( idrottshallen ) och sen kommer F-3 uppträda med en låt 4-6 kommer göra samma sak men inte 7-9 ( ibland kan det finnas elever som planerat ett nummer själva och framför det ) Efter det så brukar lärarna göra en tunnel och de som går ut nian tågar under tunneln och tre lärare spelar en låt samtidigt. Efter det så går ma tillbaks till respektive klassrum, lärarna pratar lite om skolåret och efter det så bjuds det på massvis med tårta ( man ska ha med sig tårta, kaffe eller saft till skolavslutningen ) som andra har bakat, under tiden som man äter tårta så brukar vissa elever dela ut presenter eller blommor till sina lärare sen är det bara att gå hem efter det. Skolstarten är också ganska kort, man börjar 09:00 och sluta 11:00 eller 12:00 beroende på årskurs. Läxor brukar man inte få fören den andra veckan. De flesta läxor glrs i Classroom
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Lås upp unikt innehåll med SchoolParrot Premium

Få tillgång till alla omdömen och insiktsfull data om skolorna! Den fulla upplevelsen av SchoolParrot!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen

Kontakt

Använd formuläret för att kontakta direkt