Omdömen

2.4
Baserat på 6 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
23 nov 2023

dålig skola

Jag skulle inte rekommendera att skicka sitt barn till stenungsunds montessori skola. Jag tycker att deras utbildning är bristfällig och personalen verkar inte vara engagerad i elevernas välbefinnande eller akademiska framsteg.
För det första är skolbyggnaden i dåligt skick. Det finns flera rum där taket läcker när det regnar och ventilationssystemet fungerar inte ordentligt. Det är oacceptabelt att eleverna ska behöva gå runt i ett sådant osäkert och ohälsosamt miljö.

Framför allt är jag missnöjd med kvaliteten på undervisningen. Lärarna verkar inte vara kvalificerade och entusiastiska nog att ge eleverna en hög standard av utbildning. Det är vanligt att eleverna kommer hem och inte kan redogöra för vad de har lärt sig under dagen. Dessutom är det en brist på olika undervisningsmetoder eller teknisk utrustning som skulle kunna förbättra elevernas inlärningsupplevelse.

Skolan verkar även brista i att ge ett stöttande och positivt lärandemiljö. Det finns alltför många fall av mobbning och skolpersonalen verkar inte ta itu med problemet på ett tillfredsställande sätt. Det är viktigt att skapa en trygg och inkluderande miljö för eleverna, men det verkar inte vara en prioritet på stenungsunds montessori skola.

Sammanfattningsvis skulle jag inte rekommendera stenungsunds montessori skola på grund av dålig skolbyggnad, dåliga undervisningsstandarder och bristande stöd för elevernas trivsel och framsteg. Det finns bättre alternativ där ute som kan erbjuda en mer givande och säker skolupplevelse för barnen.
Elev
17 maj 2023

dålig skola om jag ska vara ärlig så finns det inget bra om den

dålig kvalitet på lärande det menas att de har haft fel fakta.
hår eller plast i maten.
elever som är dumma i huvudet.
tråkigt på rasterna det menas att det inte finns så mycket att göra
Elev
3 apr 2023

Elever som förstör för alla

Alla lärare i skapande försöker ha en genomgång men det är elever som förstör och kommenterar allt det säger och avbryter jättemycket och det är visa som gillar bild och vill göra det vi ska göra och den läraren dom har i vanliga fall så respekterar dem henne/honom och så respekterar dem ingen annan en henne/honom.
Elev
31 mar 2023

Lärare är stränga!

Den dålig sidan av skolan:
Det är typ alltid barn som är otrevliga barn. Och man kan inte var sig själv i skolan utan att alla i klass 3-5 utan att någon klagar på en. Och det är visa som har fått hår i maten eller plast i maten. och det finns personal som är stränga mot barnen. och vissa elever känna sig inte trygg eller inte säker i skolan. Och det finns lärare som skriker när dem pratar med elever

Den Bra sidan:
Utbildningen är ganska bra, Personalen är bra men det är fortfarande vissa som är dunder stränga som har elever i 2-3 an:s klass.
Skolgården den är stor och alla barn får plats men inte samtid är inte ute samtidigt och det är bra. inomhus är det stort och alla elever får plats i skolan. skolmaten är go.
Elev
30 mar 2023

dålig skola. låt inte dina barn börja här!

typ alltid flugor eller hår i maten.
man känner sig inte säker eller trygg.
lärare är arga eller på dåligt humör hela tiden.
otrevliga barn.
Föredetta elev
16 okt 2021

Dålig men hade kunnat vara värre

- Dålig arbetsro och trivsel i klassen.
- Kvaliteten på undervisningen varierar extremt beroende på ämne o lärare men är generellt medelmåttig.
- Undervisningen anpassas inte till elevens personliga behov på ett bra sätt. Få av eleverna med speciella behov av hjälp/ stimulans får det stöd de behöver.
- Många av lärarna favoriserar vissa elever medan de ser andra som ”problembarn”, och eleverna behandlas därefter.
- De säljer skolan som en säker plats med ”nolltolerans mot mobbning”, men elever har blivit kränkta (endast verbalt vad jag har hört men ändå) utan att lärarna gjort något. (Det har hänt att elever har bytt skola p.g.a detta.)

- Klasserna är små och åldersblandade t.o.m 6:an,
- Bra skolmat. (Ej inköpt utan den lagas på plats.)

Kan inte rekommendera skolan med gott samvete men måste också nämna att det definitivt finns värre.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen