Omdömen

3.4
Baserat på 7 omdömen och 61 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
20 mar 2024

Skolan borde avstängas

jag tycker att skolan hatar killar speciellt när kommer till idrott, tjejer får ett gratis A trots att de inte har uppfyllt kriterier
Elev
10 feb 2024

Skolans tyranni: En destruktiv mardröm som kväver min själ.

Det är en usel plikt som förslavar min själ varje dag, en förbannad institution som kväver min frihet och förstör mina drömmar. Skolan är en kall, tråkig plats där kreativitet krossas och individualitet förtrycks. Varje ögonblick spenderat där känns som en evighet av plåga och förnedring, där lärarens nedlåtande blickar och skolans krav kväver mitt inre jag. Det är en mardröm jag tvingas genomlida, en oändlig cirkel av tristess och förtvivlan. Jag hatar skolan, dess regler och dess struktur, för de är bojor som håller mig fången och hindrar mig från att vara den jag verkligen är.
Elev
5 maj 2023

Förfärliga lärare

I skolan har de något som kallas för trygghetsteamet. De ska alltså hjälpa elever att känna sig trygga i skolan, men i mitt fall var de tvärtom jag var mobbad hela 8ans period och prata med trygghetsteamet som inte gjorde något åt saken. Rektorerna är ännu värre de står alltså bakom lärarna och dess beslut. Lärarna blickar elever upp o ner . Lägger olämpliga kommentarer och är hemskt sarkastiska och ironiska. Elev i klass 9 gått i SIA Häggvik i 6år
Elev
26 nov 2022

BÄSTA SKOLAN

En jätte bra skola där man får en bra utbildning och man har roligt, det är en skola där alla barn trivs och har roligt och som alla är vänner.
Föredetta elev
27 aug 2021

Magdalena

Bästa skolan! Älskar den och mitt barn trivs där så himla mycket! Gud vad hon trivs där! Hon vill ibland ej gå hem från skolan bara för de är så roligt:)
Förälder / Vårdnadshavare
29 okt 2020

Bra skola

Jättebra skola med den bästa personalen och rektorer
Förälder / Vårdnadshavare
10 okt 2019

Skolande toppen

I skolan kan man lära sig mycket man får bra utbildning och bra hälsa mina barn har lärt sig mycket där och jag rekommenderar att era börjar också där

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen