Omdömen

3.3
Baserat på 13 omdömen och 98 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
27 feb 2023

Gick på skolan och är nöjd

Jättenöjd med mina tre år på skolan!
Elev
13 jan 2023

Lär dig mycket

Bra lärare, lokaler. Tråkigt att äta vuxenmat men du blir duktig kock.
Elev
31 mar 2022

Kök och servering med internationell profil

Välj inte

Helt värdelös. Utlandspraktik blev utesluten. Dåliga lärare utan behörighet. Ingen möjlighet för studier efter gymnasiet.
Dåliga upplägg och helt fel val av gymnasium
Elev
9 sep 2021

Bra skola men kan förbättras

Kökslektioner är 10/10 men däremot är dom teoretiska ämnen 5/10 nivån är grundskola. Så om man vill ha en bra och lätt utbildning så välj denna skola. Däremot går det några få som inte har intresset för matlagning och det märks på kökslektionerna t.ex när det ska städas. Men nästan alla gör det som ska göras. Skolmaten görs av eleverna så matens kvalitet skiljer sig mellan klasserna visa gör 10/10 och andra 4/10. Fräscha köks salar , men allt annat är ganska tråkigt och unket. Trevlig personal, bra café ,
Elev
4 maj 2021

resturang livsmedel

rekommenderar inte denna skola

helt ok skola. det praktiska lärarna är bra men i det teoretiska ämnena är lärarna inte bra alls, det tar inte hänsyn till diagnoser, och kan inte diskutera med andra lärare om prov och uppgifter, det är nästan alltid prov i alla ämnen på samma vecka eftersom att dem inte kan planera. skolmaten är helt ok men det vegetariska alternativen är alltid hemska. skolan har fått ett hbtq+ certifikat fast än majoriteten av eleverna är både homofobiska, transfobiska och uttrycker sig även rasistiskt
Elev
8 feb 2021

Helt ok

Helt okej skola,

Lärarna kan inte planera prov och liknade mellan varandra så allt blir samma vecka eller dag, trot mycket klagomål om detta

Kock elever som gör mat, allt hemgjort, de kan fortfarande inte koka potatis efter 3 år

Inte nåt slapt yrkesprogram utan rätt mycket plugg
Elev
2 feb 2021

Helt ok

Helt ok, ofta otydliga uppgifter. Överlag trevliga lärare. Ur kass mat.
Elev
20 jan 2021

Hemsk

Extremt dålig, ingen ur personalen bryr sig om att skapa en relation med eleverna och de hjälper en inte oavsett hur dåligt du mår. Har flera läkarintyg att jag ska få minskad stress och anpassad studieplan men dom skiter i det fullständigt och säger bara att restauranglinjen är fel val för mig. Hatar skolan verkligen, snart har jag gått 2 år där utan någon som brytt sig eller någon som hjälpt mig över huvud taget. De har dessutom sagt till mig att jag skulle skämma ut skolan under praktiken och att jag inte kommer klara kurserna oavsett hur hårt jag kämpar.
Elev
10 sep 2020

Inte bra hanterat under pandemin

Skolan i sig är bra men under skolstarten nu under pandemin har dom inte tagit hänsyn till den.
Elever är bara lediga EN dag per vecka istället för de andra gymnasium som kör varannan vecka i skolan och varannan vecka hemma. Dom har dessutom tryckt in ca 50 elever i ett klassrum för en av deras kurser som alla i 2an kan välja och då har de blandat klasserna till en stor klass under denna kurs.
Jag vet att många blev sjuka redan första veckan tillbaka i skolan som annars klarat sig bra, bland annat jag själv.
Sedan tycker jag att det är lite konstigt att dom har en regel att bara 4 personer får vara i hissarna åt taget, när det är 5 våningar, 2 hissar och 500+ elever som har lektioner ungefär samtidigt. Men dom har inget problem med att trycka in 50 elever i ett klassrum.
Elev
26 aug 2020

Skolan

Skolan är bra det finns inte mycket att säga
Elev
18 mar 2020

Bra skola

Jätte bra skola med nära kontakt till branschen, terori lärarna är inte dom bästa men lärarna i dom praktiska ämnena är super bra och proffsiga. Rekomenderar starkt om man är intreserad av service inom bageri, hotel eller kock yrket!
Elev
14 okt 2019

Intressant o rolig skola

Går nu i 1an och tycker skolan är väldigt bra, relativt liten skola om man gemför med dom andra i stan men lagom stor. Kan vara lite rörigt inne på lunchen och skol lunchen är inte den bästa men dom flesta lärarna och dom andra som jobbar på skolan är hur snälla och trevliga som helst. Om man är intresserad av skolan skulle hag rekommendera att gå på en prova på dag som brukar hållas i början av varje år, väldigr spännande och roligt där du under en hel dag får chansen att vara med en av dom årskurserna med den linjen du önskar att testa på.
Elev
19 jun 2019

Praktiska lärarna är jätte bra!

De praktiska lärare vi har undervisar på en väldigt högnivå och man lär sig jätte mycket. Dessvärre så faller det ofta lite på de teoretiska lärarna, vissa har väldigt svårt för det svenska språket och jag tror knappt dem har behörighet till att bedöma vårt skolarbete.

Men är du inte intresserad av de teoretiska så skulle detta vara en perfekt skola för dig!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen