Omdömen

3.7
Baserat på 10 omdömen och 80 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
15 maj 2022

Fordon

Riktigt bra skola, finns inget bättre om man ska gå fordon.
Elev
5 maj 2022

Lastbil mobilamaskiner

Fordon

Jag tycker att skolan är helt fantastisk. Lärarna är toppen och är man ute efter att plugga till mekaniker eller chaufför så är denna skola perfekt då hela skolan är en fordonsskola.
Elev
21 apr 2022

Toppen.

Riktigt skön skola. Alla som vill gå fordon måste börja på denna. Lärarna är as bra förutom en. Eleverna stör inte dig om du inte gör de mot dem. Finns massor att göra i verkstaden oftast.
Elev
17 dec 2021

Lastbilsförarutbildningen

Låg kvalitet på vuxenutbildningen

Lärare är trevliga - men det är tydligt att bara vissa värderar att lära ut.

På vuxenutbildningen var det lättare att skylla på att vi vuxna elever borde kunna hjälpa varandra - men utan hjälp blir det svårt för vissa och man kan ju undra varför eleverna som är vuxna i så fall inte exempelvis får tillgång till samtlig teori från första början så de får agera "vuxna" och lägga upp den delen själva efter sina behov.

Dessutom fick exempelvis en av eleverna själva begära material från en myndighet när skolan själva borde ha hjälpt till.

Ingen rotation av lärare heller, så att eventuella lärostilar och behov hos vissa elever kunde tillgodoses bättre.

Vissa lärare kallade dessutom ett urval av individer för "fjollor" öppet på grund av meningsskiljaktigheter och svarade sällan på mejl vid behov av assistans.

Utbildningen har potential - men enligt skolans vision vill man kunna hjälpa alla som har behov av det så att alla når gemensamt i mål; något som dessvärre då ej uppfylls här.
Elev
9 sep 2021

Lastbil mobilamaskiner

Elev år 1

Jag tycker att lärarna är sjukt bra och trevliga. Sitter man själv kommer de och pratar med en. Var bara trevlig tillbaka och prata med de om något är fel så hjälper de. Det enda som gör att jag ångrar lite är att jag är ensam tjej i klassen så lite svårt att komma in i klassen men annars bra.
Elev
26 maj 2021

Fordonsprogrammet inr transport

Elev i tvåan. Mycket nöjd

Liten skola med fordonsinriktning. Högkvalitativ utbildning, moderna lokaler och stor körgård, många och stora verkstäder. Märks att de satsat ordentligt och skolan känns väldigt levande
Elev
31 jan 2021

Tjej på STFG

Det är svårt att vara tjej i denna skola där majoriteten består av killar...
Elev
25 jan 2021

Skolan jag vill att dom förbättrar

Den funkar väll, skull lätt gå till skolan om läraren va snällare å så
Elev
30 dec 2020

Riktigt bra!

Kunde inte varit nöjdare! Riktigt härlig skola, bra gemenskap, trevliga lärare. Det viktigaste att tänka på som elev är att visa att du är intresserad och vara aktiv på lektionerna. Då går allt att åstadkomma!
Elev
2 dec 2020

Jättebra

Världens bästa skola. Bästa valet jag gjort i mitt liv. Skolan e fantastik, maten är god, lärarna är störtsköna och lektionerna är faktiskt roligt

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen