Omdömen

2.8
Baserat på 16 omdömen och 137 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
21 nov 2023

Maten är oätlig.

Maten är helt katastrof, är inte den kräsna typen men förstår inte hur svårt det ska vara att laga maträtter som barn och ungdomar gillar, svensk husmanskost går hem hos de flesta och har svårt att se att ungdomar gillar musselgryta eller pocherad sejfile. Kockarna är sköna och trevliga men maten som lagas är under alla kriterier. Kan vara bra mat någon gång ibland men inte mer än 1 gång/månad.
Förstår heller inte varför man ska få fisk minst en gång i veckan men ofta flera gånger, det stinker fisk i hela skolan och man luktar fisk resten av dagen vilket inte är så trevligt. Är svårt att få ett bra fokus i skolarbetet utan en stabil och god lunch.
Föredetta elev
17 maj 2023

Under all kritik

Maten är helt horribel, ingen i kompisen gruppen klarade att äta det, och vi är inte dom kräsna typerna. Dåliga regler, går du på toaletten på lektion blir det frånvaro. Slut på tvål på toa väldigt ofta. väldigt sura SO lärare, och väldigt pk och känsligt. Säger du t.ex. bög blir det ett jävla liv även om du inte menar något illa med det. Vilket kan bli lite överdrivet ibland.
Elev
21 apr 2023

Anonym

Dålig mat, maten är slut om det skulle vara något gott nån gång och då får man rester från gårdagen som ingen tyckte om. Inte de bästa läraren i matten eller No så svårt att lära sig dåliga regler med att man inte får gå på toa under lektionen. Man kan öppna sig för lärare som man känner sig säkra med. Bra salar och klassrum. Snäll personal och stor idrottshall
Elev
16 dec 2022

Stöpen

det är för dåliga stolar på stöpenskolan det är ju trä stolar som man inte ens kan sitta i flera timmar fattar väll ni
Föredetta elev
14 apr 2022

Katastrof

Kaos skola. Ingenting funkar som det ska. Maten är katastrof, allting på skolan är i stort sett katastrof. Rekommenderar INTE denna skolan om du vill ha en ljus framtid
Föredetta elev
19 aug 2021

Nöjd elev

Jag tycker skolan är bra, lärarna tar en på allvar och om man behöver extra stöd i ämnen får man det. Maten är dock sådär, men dom säljer mackor osv som kan kan köpa om maten inte passar en. Jag ångrar inte att jag valde stöpenskolan 😊
Föredetta elev
19 dec 2020

Välj inte den här skolan

Psykisk ohälsa tas verkligen inte på allvar. Sexuella trakasserier anmäls till lärarna som sedan väljer att inte göra något åt det. Mobbning förekom. Outbildade lärare anställdes som senare visade sig ha väldigt olämpliga texter ute på internet som gjorde eleverna otrygga. Detta brydde sig inte heller rektorn eller lärarna sig om. Även massa rasism och sådant. Välj inte den här skolan!!!
Elev
3 nov 2020

Stöpenskolans beslut suger

Skolan har en del bra lärare men gör mycket fel. Nyttjar inte alla överskåp och fick för sig att ta bort allas Apple-ID i 9:an så att alla dokument raderades. Roligt att skriva om flera stora inlämningar! De hade ingen koll och detta drabbade fler än bara mig. Välj snälla Raul eller Helena istället, Stöpen förtjänar inte pengarna av kommunen.
Elev
19 okt 2020

elev från skolan

hej!
har själv gått på skolan. Dålig mat. Hyvsat bra lärare. Möggel i duchutrymmena är en hälsofara för de elever som går där. Man blir uttsatt för mycket mobbing. som om du vill dit barn det bästa så låt den gå på denna skola. som man säger den enda vägen i livet är i livets hårda skola.
Föredetta elev
29 jun 2020

Trygg skola men några nackdelar

Vissa lärare är väldigt bra, men vissa är dåliga och tar ut personliga händelser på elevers betyg. Maten är inte bra. Man kan alltid känna sig trygg på skolan, det går att prata med vissa lärare om allt möjligt. Man får ett speciellt band med vissa lärare.
Elev
2 mar 2020

Stöpen yeaaa

Maten gör skolan betydligt sämre men man känner sig trygg i skolan och kan vara sig själv.
Elev
2 mar 2020

Lars är bäst

Den är bra, jag diggar lars
Elev
4 jan 2020

De ä najs

Våran so lärare ä kung
Elev
27 dec 2019

Mitt emellan🤷‍♀️

Den är sådär maten är ganska dålig ( den kunde varit sämre men...) och vi ska nu bli drygt 30 elever i varje klass:(
Vi har nämligen fått splittra en klass ( vilket var min klass) och dela upp den på alla andra klasser för att skolan inte hade pengar till lärarna. Så vi fick gå en termin tam med en fantastisk klass och sen en termin och två år med en annan klass som dom har satt oss i. Eleverna fick heller inte vara med i detta beslut utan rektorn kom en morgon och berättade detta.


Utbildningen är extremt bra.
Du får hjälp med det du behöver och dom lär ut väldigt bra.
Varje elev får en iPad (7-9)
Du har en lärare för varje ämne förutan i några klasser har du samma no och matte lärare men medel har olika, det är även olika sv och eng lärare men annars olika lärare🙃
Elev
9 dec 2019

Skolan är skit!

Bra skola med bra lärare men den har dålig mat, vet ej varför men kanske pågrund av att kocken slutade. Skolan skär också ned på personal så det är 30 elever i varje klass
Föredetta elev
9 dec 2019

.....

Bra skola med bra lärare ;)

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen