Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

4.0
Baserat på 1 omdömen och 20 svar
0
0
0
0
0
Föredetta elev
11 jan 2020
4.6

Skolan är vacker, rolig och bra!

Det är en fin nybyggd skola som har väldigt bra mat enligt tävlingar. Lokalerna är fina och fräscha. Skolans gård är stor och det finns plats för mopeder att parkera och såklart också vanlig parkeringsplats. Dock har skolan nu kris med pengar och det drabbar eleverna mycket. Läraren har behövt sluta och det ser ut som om de vanliga lärarna kommer användas som vikarier också som påverkar deras rast som i sin tur leder till att lärarna är tröttare. Trotts allt finns det de lärarna som tror på skolan och vill inte lämna sina elever för deras utbildnings skull.
Skolan har vunnit priser för maten och den är 100% ekologiskt och gjord av duktiga kockar. Skolan har också vunnit schack fyran många gånger och schack lärs ut till alla upp till femman då man kan välja ifall man vill va med i schack klubben.
Skolan står starkt i att betygsätta rättvist och korrekt.
Skolan har tidigare gett ut MacBooks till sjuorna och uppåt men ger nu ut HP datorer pågrund av pengar bristen.
Skolan är nära Ica och andra affärer där elever kan gå till på raster. Det är också nära till de flesta sakerna i Höllviken. Placerat precis vid skolan är en busshållplats och på skolområdet finns det busshållplatsen för skolbuss som erbjuds för de som behöver det inom Vellinge.

Jag tycker att detta är en bra skola och har gått här sedan den öppnades. Jag tycker att Stora Hammar Skolan är en av de bästa i området, om inte bäst.

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis