Omdömen

3.1
Baserat på 18 omdömen och 144 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
21 aug 2022

Estet bild

Tjohooo

Fanatiskt vilka anpassningar de kan göra för en! Trivsam miljö och lagom stor skola.
Elev
25 maj 2022

EsMu

Fantastisk skola!

Jag hade svårt med skola förut. Jag hade svåra sociala problem på grund av att jag blev mobbad i grundskolan och var rädd för att börja gymnasiet. Men Storsjögymnasiet har inte bara fått mig att gilla skolan igen, men de har hjälpt mig fungera igen. Jag har inte gått rädd en enda gång.
Lärarna och mentorerna är väldigt bra på att engagera sig i eleverna, och har man minsta svårigheterna eller nått problem så kan man prata med dem och det tas seriöst.

Rekommenderar starkt att man söker hit! Har inte ångrat en dag!
Elev
27 apr 2022

Oseriös friskola

Dålig skolmiljö, dåliga öppettider i ”fiket”, känns oseriös på många sätt
Elev
9 okt 2021

Teknik

Bästa skolan i Jämtland

Jag går teknik här och jag kan inte säga någonting dåligt om skolan förutom skolmaten. Lärarna är roliga och brinner verkligen för att lära och eftersom att det är så få elever så får man en bra relation till sina lärare och sin mentor. Vi har bättre datorer än eleverna som går teknik på wargen och mina kompisar som går där funderar på att byta hit.
Elev
18 jan 2021

otroligt hur lite dom agerar

jag går för nuvarande det 3 året på storsjö och lite saker jag måste ta upp om migsjälv så att folk kan hänga med är bla
-jag vart sent diagnoserad med ADHD
-jag har sedan 1 år tillbaka behövt gå en TF KBT
-jag har även gått en intensiv Ät behandling (men är som tur frisk nu)

som på varje skola så varierar lärarna mycket. vissa har kunnat anpassa bra utöver mina behov inom skolan och andra har varit tvär och vägrat underlätta för mig, då även fast det kan vara ytterst enkla förändringar. detta har lätt till att jag måste hoppa av kursen helt i många fall när det då är omöjligt för mig att kunna nå någon form av betyg. när jag har tagit upp det med coach och rektor reagerar dom lamt och skyller på mig som "inte satsar på mina studier". jag tycker detta är högst o professionellt när jag också visar gång på gång att med den hjälp jag behöver kan klara kurser utan problem.

jag får lite information. när det blir mycket resurs ändringar och ändring av tid eller att dom har lagt upp en ny plan för mig får jag 9/10 gånger inte reda på det förens långt efteråt eller att jag behövt fråga om det själv. detta är igen något jag tagit upp med coach och rektor och jag och min vårdnadshavare har blivit lovad att få uppdaterings mail (vi har fått 3 mail sedan vi bestämde det och det va i september)

att bli smygfilmad och fotograferad fast man inte vill är vardag. jag vet inte hur många gånger det hänt mig både när jag varit med resten av min klass och när jag varit ensam. igen så har både min vårdnadshavare, jag och min psykolog tagit upp det här med skolan över 6 gånger och igen så tar dom 0 ansvar och skyller det på mig och min klass för att vi inte kan peka ut exakt vem eller vilka som gjorde det. jag vet att min klasskompis gick för att få möjligheten att faktiskt peka ut ungefär vilka det va vid ett tillfälle men även då dom fått exakt vilka det va så agerade dom inte på det. dom kontaktade inte äns personerna om problemet. jag har såklart överseende med att det är svårt att stoppa problemet helt om man inte vet vilka det är men imed att det händer så pass ofta och det är sällan samma människor som konstant gör det (utan det är mer ett kollektivt och större problem än singulär mobbning/trakasserier) så förväntar man sig någon form av stöd eller skydd eller åtminstone ta upp det som ett problem som skolan måste motverka (bla ta upp det i vardera klass,ha föreläsningar eller möjligtvis vara mer närvarande i korridorer på raster) min psykolog som varit med på en hel del möten är chokad och frustrerad på hur extremt lite skolan agerar. hur hon måste tjata och pusha för att det minsta lilla ska hända. och så ska det INTE va.

vid en incident vart jag knuffad runt av 4-5 personer i skolans hiss. det är absolut inte det värsta jag varit med om men när jag åter igen tar upp det med skolan så gör dom inget. pga min dåliga syn och mitt trauma (som har lämnat symptom som påverkar hur jag uppfattar ansikten och utseende) så kan jag åter igen inte peka ut exakt vilka det va, vilket resulterar i att jag blir halvt utskälld och att inget händer.

skolan tar otroligt lite ansvar för allt som har hänt både mig och andra elever. dom aktivt väljer elever som har mobbat och sexuellt trakasserat som deras ansikte utåt både på sociala medier och som representanter för dom olika linjerna. jag såklart förstår att dom fortfarande måste undervisa dessa människor men när elever gång på gång tar upp hur problematiskt och orättvist detta är(då det blir väldigt tydligt på sociala medier hur dom lyfter dessa människor och hur lite utrymme det blir för andra elever som jobbar hårt med sina projekt) med skolan så kan ni ju gissa om dom agerar eller inte.

jag valde storsjögymnasiet för att det va en lite mindre skola med linjer som jag va intresserade av och viljan med en ny start från min förra skola. jag är otroligt besviken. jag skulle rekommendera varenda annan gymnasieskola innan storsjö.

lärarna är inhumana, dom motarbetar inga problem dom har och dom lyssnar inte på någon elev.
Elev
6 jan 2021

Bästa gymnasiet i stan

Mycket bra skola. Underbara lärare som bryr sig om eleverna och undervisningen.
Enda dåliga är maten.
Elev
15 dec 2020

Okej skola

Blandad kvalitet på lärarna och torr mat.
Elev
27 nov 2020

Väldigt bra skola, rekomenderar

Tycker att den är bra och lärarna är bra pedagogiskt
Elev
10 dec 2019

Ett okej val.

Mycket varierad klass på lärarna. Vissa är riktigt engagerade & brinner för det de lär ut, andra känns som dom hellre skulle vara var som helst utom precis där.
Favorisering är en del av vardagen på fler än en linje.
Skolbyggnaden är riktigt mysig & eftersom det inte är en stor skola blir det enklare för lärarna att skapa relationer med alla elever.
Hög standard på skolmaten.
Bra förutsättningar på alla linjer, med chans till jobb både under & efter gymnasiet.
Elev
24 nov 2019

12345 ytfyytfguyg., - o:

super lärare! kunnig sånglärare, bra blockschema, faktabaserat lärande blandat med fysisk aktivitet.
Elev
17 nov 2019

Lever inte upp till förväntningar. Mycket dåligt!

Jag har förvånats väldigt neggativt av storsjö. Lärarna är överlag dåliga, använder konstiga sätt att lära ut. Lyssnar lite på eleverna. Det finns självklart vissa bra lärare men de är få. Skolmaten är under all kritik. 1/3 av skolan tränar tre förmiddagar i veckan och oftast är det soppa/någon annan näringsfattig mat på dessa dagar.
Trivs inte och kommer byta!
Elev
17 nov 2019

Lärarna är ej rättvisa. Skolmat under all kritik.

Inget för mig, levde inte upp till mina förväntningar. Lärare favoriserar mycket och det märks skillnad mellan killar/tjejer. Maten är under all kritik
Förälder / Vårdnadshavare
16 nov 2019

.....

Mindre skola med bra lärare dock är skolmaten under all kritik......fruktansvärt dålig mat serveras till idrottseleverna.
Elev
16 nov 2019

Skolan är toppen!

Det ända jag har att klaga på är skolmaten! under all kritik!!!
Elev
16 nov 2019

Wack!

Wack! Verkligen wack!
Elev
13 nov 2019

Trivs inte

Dåliga och otydliga lärare. Finns vissa guldkorn men de är få. Går tredje året och trivs inte bra alls, vi har endats 1 lärare inom min inriktning. Dålig skolmat men fina lokaler.
Elev
13 nov 2019

Medelmåttig

Skolmaten är under all kritik, går tredje året och inte fått en enda måltid pga allergi. Många lärare är superbra och andra är märkbart outbildade. Skulle ändå säga att Storsjögymnasiet är som de flesta andra skolor, har både fördelar och nackdelar.
Elev
23 sep 2019

Superbra skola, trivs väldigt bra!

Jag har precis börjat andra året på Storsjögymnasiet och jag trivs jättebra. Fina lokaler och bra lärare, jag tycker att det är skönt att det inte är en jättestor skola med så många elever. Det enda som jag kan klaga på är skolmaten... jag är inte alls nöjd med den och för att vara en skola med flera idrottsinriktningar som tränar väldigt mycket så behövs det bra mat! Det är väldigt ofta jag bara äter mackor till lunch eller istället försöka fixa mig något annat att äta från ex. Ica. Som tur är har vi ett fik med goda mackor till jättebra pris som har räddat upp många eftermiddagar.. Men som helhet är Storsjögymnasiet toppen och jag rekommenderar verkligen att gå sin gymnasietid här!!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen