Omdömen

2.5
Baserat på 6 omdömen och 46 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
15 maj 2022

Deppigt

Finns ingenting att göra både ute och inne. Skolan är i dåligt skick, läcker ofta från taket när det regnar, mögel och problem med silverfiskar.
Annat
15 apr 2021

Mobbing

Tja jag skulle INTE sätta mina barn i den här skolan. Svårt att förstå det här att man inte kan lära eleverna att respektera varandra. Vet att det finns barn som mår väldigt illa av att gå där för att de blivit utsatta både psykiskt och fysiskt. Fy fan säger jag bara.
Förälder / Vårdnadshavare
23 apr 2020

Icke fungerande skola!

En skola som tyvärr, trots förutsättningar, inte fungerar. På denna skola finns tyvärr strukturer uppifrån ledningshåll som ger negativa konsekvenser på de elever som är placerade här. De lärare och anställda som försöker göra skillnad är öar på en ocean av negativa vågor. Skolan är ingen som jag kan rekommendera till någon som är rädd om sina barn, anledningen är att skolan inte vill se att där finns problem tyvärr. Som förälder har jag istället mer förtroende för skolor som ser sina problem och aktivt arbetar för förbättring. Mitt råd är att inte ”sätta sina barn på denna skola”.
Förälder / Vårdnadshavare
14 feb 2020

Dysfunktionell skola!

Skolan ligger geografiskt bra till och har alla förutsättningar för att vara en bra skola. Tyvärr är det inte en organisation som klarar kraven på att tillgodose de krav som kan ställas på skolan pga fler orsaker. Där finns elever som uppenbarligen behöver sponsring för att fungera i grupp men där man istället låter skolkamraterna lida genom att inte kunna hantera stökigheten. Elever som utsätts för kränkningar har skolan ingen praktisk (fungerande) metod för att komma tillrätta med utan ”låter” det eskalera medan ”konsekvenstrappan” mycket utdraget (tidsmässigt) tillämpas och under den tiden får de utsatta eleverna fortsätta vara utsatta. De metoder man har är för otillräckliga. Allt ovan beskrivet är en organisations-/resursfråga och där dom istället låter barnen (12-16 år gamla) ta ”smällen”. För mig som förälder är en bra organisation utformat att med krafttag ta tag i de reella problemen och även att ”den” tillåter sig se att där finns problem, tyvärr är den strukturen inte praktiskt synbar för en del av oss vårdnadshavare med barn på skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
14 feb 2020

Ingen bra organisation

Orolig skola pga stökighet i klasser. Skolan har dessutom avsevärda problem att hantera elever med behov av särskilt stöd vilket då tillåts gå ut över övriga elever i klasser. Resursbrist och en ledning som känns oengagerad alternativt handlingsförlamad vad gäller de problem som uppstår. Kan inte rekommendera denna skola tyvärr.
Elev
29 jan 2020

Alla svar beror på elev och lärare.

Skolan är väldigt slitet, ibland läcker det ur tacket och mögel i taket. Vissa lärare borde inte få jobba på skolan för allas säkerhet och för att eleverna ska kunna få en chans att lära sig (enligt planen). Kommunen har sagt sen jag gick i sexan att dom ska bygga en ny skola snart. Jag går i nian nu och är övertygad om att min lillebror inte heller kommer hinna gå på den nyrenoverade skolan och han går i sexan nu. Men vissa lärare är väldigt engagerade, bryr sig om elevens hälsa och försöker stoppa mobbning.
Arbetsron skulle jag säga beror på vilken lärare vi har.
Jag skulle säga att många elever och lärare inte följer ordningsreglerna.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen