Omdömen

3.3
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
16 dec 2021

Om du vill bara höra allt är toppen….

Om du vill bara höra att allt är toppen den är rätt skola för dig. Om du bryr dig om ditt barns utveckling den är helt fel för dig. Kan inte sätta betyg noll. Tyvärr sämsta skolan jag har varit med om. Barn som visar ingen respekt åt vuxna, det är svordomar som mobbning hela dagen. Föräldrar som bryr sig inte om övriga, ledning som vill behaga föräldrar, lärare som blundar och undviker konflikter. Som förälder får man höra det man vill höra och det ska kännas bra, inte nödvändigtvis vara bra. Eleverna gör som de vill, väldigt lite lärande framförallt för de som har svårt. Det är självklart visa elever som sköter sitt arbete och utvecklas men de är få. Det viktigaste är att alla ska ha en positiv känsla, dvs, göra som man vill eller höra det man vill, men kunskapsinhämtning är det bara att glömma. Väldig hemsk miljö, där vissa klasser lärarna är sjukskrivna för att de har mått så dåligt. Jag skulle aldrig rekommendera denna skola till någon, inte som den sköts just nu. Grundidén är bra men själva praktiken är helt annorlunda.
Förälder / Vårdnadshavare
22 aug 2020

Strängnäs Montessori

Otroligt nöjd förälder till två barn som gått på förskolan och numera går i skolan. På småbarnsavdelningen skapas trygga relationer och miljön tar tillvara på barnens strävan att bli självständiga och få lyckas. Pedagogerna är varma, kompetenta och sätter varje barn och dess behov i centrum. På storbarnsavdelningen möts barnet av en fantastisk miljö där det är barnets omsorg och lärande som står i centrum. Det fantastiska Montessorimaterialet möter upp målen i läroplanen för förskolan och ger barnen stimulerande utmaningar och lägger grund för livslångt lärande.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen