Omdömen

3.7
Baserat på 8 omdömen och 64 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
5 feb 2024

En tjej som trivs som bara den!!!

Strandskolan är en FANTASTISK skola. Den är allt man kan önska sig. Skolan är perfekt för barn som behöver hjälp och sådant. Jag hittade direkt nya kompisar och jag trivs suveränt!
Elev
4 mar 2023

Så f*** bra skola

Strandskolan är den bästa skolan som finns. Det är så mycket bra läraren och bra elever. Alla är snälla mot alla Jag skulle rekommendera denna skolan eftersom den är så bra. Ni kommer trivas efter en sekund❤️
Elev
28 feb 2023

skolan är bäst

skolan är bäst maten är god och ingen mobbning och ingen svär och ibland svär någon men det är inte så mycket
Elev
28 feb 2023

Strandskolan är bäst

Den är best och har lite barn.
Föredetta elev
21 sep 2020

Otroligt bra skola

Jag har gått på strandskolan själv i 3 år och det var det bästa som någonsin hänt mig. Hittade direkt bra vänner och alla på skolan har en fantastiskt sammanhållning. Att skolan bygger på en kristen värdegrund märks då man är respekterad för sin tro. Bra lärare, jag hade bra klass. Önskar jag kunde gå tillbaka! Bara tummen upp!
Elev
18 jan 2020

inte en ok skola .

Jag har gått i denna skola i 6 år har inte en ända vän . Dom flesta kvinnliga lärarna för Klass 4-6 är inte alls hjälpsamma . Jag hade många vänner i skolan men allt eftersom lärarna satte alltid dom bredvid varandra i klassrummet och favoriserade eleverna . Så blev jag lämnad utanför. Jag tycker man inte får bra hjälp om man har t.e.x konsentrations svårigheter. Många har slutat i skolan för att dom inte haft några vänner . Upplever att en viss lärare mobbar folk med funktions nedsättningar och flock med skilda föreldrar. P.S man måste kunna slåss i denhär skolan det är slags mål helatiden och tyst mobbning! Skolan serverar dock förstaklassig mexikansk mat😋
Elev
11 dec 2019

Riktigt bra! :D

Bra skola för problembarn, eller barn med specialbehov. De tar också väl hand om ungdomar med tuff bakgrund eller familjeproblem. Det är en charmig byggnad och stor skolgård utan stängsel. Ligger lite avsides så man blir inte störd.
Elev
29 nov 2019

Bra miljöer och bra lärare. Kristen grund.

Helt ok skola. Finns egentligen ingen bättre skola när det gäller elever med specialbehov (såsom ADHD, Dyslexi, ADD eller physisk ohälsa) men det är ändå en skola, och oavsett vart man går finns det alltid nackdelar och saker som är mindre bra.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen