Omdömen

3.0
Baserat på 7 omdömen och 56 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
19 maj 2023

Stureskolan i Arboga

Jag tycker skolan är ganska okej. Vissa lärare är otroligt bra medans vissa inte är lika bra. I början hade vi det väldigt svårt med stökiga elever och många lärare var rädda för denna elev och tog inte fallet så seriöst. Det är dock bättre nu men jag kan tycka att man hade kunnat ta hand om fallet på ett annat sätt. Jag själv märker att lärare kan påverka betyget mycket, vilket gör att man ser vilka lärare som är lite bättre att lära än andra. Om man tar ett exempel- jag hade över godkänt i matematik på min tidigare skola pågrund av en bra lärare, men när jag bytte skola fick jag bara godkänt eller till och med under godkänt pågrund av att matteläraren kanske inte förklarar på rätt sätt, mm. Just nu är säkerheten ganska bra antar jag, men i början av skolåret ville många inte gå till skolan eftersom det var mycket fajter, bråk, stulna föremål mm. Det är ganska nyrenoverat på Stureskolan vilket gör inomhusmiljön ganska bra. Utomhus miljön är dock inte exemplarisk eftersom det inte finns så mycket och göra och många stannar därför inne på rasterna. Jag skulle dock rekommendera Stureskolan få dom flesta lärarna är helt okej!
Förälder / Vårdnadshavare
16 apr 2020

Bra högstadieskola

Bra skola med bra ledning. De flesta av lärarna är engagerade och bra på att motivera eleverna. Mina barns enda klagomål är maten som de många gånger beskriver som oätlig de senaste två åren.
Elev
16 jan 2020

Jag tycker inte skolan är bra

Vi byter minst 50% av lärarna varje år. Dålig studiemotivation
Elev
21 dec 2019

Bra lärare, mat, och arbetsro

Hur bra skola som helst rekommenderar väl
Elev
8 dec 2019

Bästa personalen, bra miljö och regler

Bästa skolan jag har gått i
Föredetta elev
29 nov 2019

Rekommenderas ej.

Nedgången skola som tycks ha glömts bort av alla utom de som går i skolan och lärarna som jobbar där. Maten är dessutom vidrig, vilket medför att man varje dag får gå hungrig i skolan.
Elev
9 sep 2019

Mobbar mig :(

Mobbning mobbning mobbning

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen