Omdömen

2.1
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
23 mar 2024

VARNING!

Ta inte dina barn till denna skola lärarna lyssnar inte på vad barnen säger och ta absolut INTE ditt barn till denna skola om den har diagnoser det är också racism och sexist och homofobi och fröknarna löser inte “konflikter“ ja “konflikter“ man kan inte kalla det konflikter för att dom STRYPER varandra HOTAR varandra SLÄNGER SIG på varandra och mycket mer dom retar också andra för doms intresen och fröknarna beter sig INTE ALLS bra mot barnern specielt om dom är från et annat ursprung barn gör också “mat“ till personer dom inte gillar dom gör ett hål i isen och sätter i jord och älkliga saker dom hittar och tvingar dom att äta det. Mina barn har vart på dena skola min tjej fick bara en kompis och min kille hadde adhd och ja om ditt barn hadde diagnoser och gick på denna skolan skulle du veta. Barn slänger också mat på personers hår och mycke mer men det blir för mycket att skriva men jag varnar er GÅ.INTE.TILL.DENNA.SKOLA
Förälder / Vårdnadshavare
11 okt 2022

Sundskolan

Dålig styrning, skylls mkt på avsaknad av resurser men hör inget om att det begärs resurser, utan barn med npf hamnar i knät på fritidspedagoger som saknar specialkunskaper kring npf, vilket skapar onödiga konflikter för barnen som behöver extra stöd. Dålig info och en tystnadskultur. Barnen duschar inte efter gympan och det görs inget åt det, föräldrarna pushar barnen och skickar med duschgrejer men där tar det stopp.
Föredetta elev
11 jun 2020

Undvik denna skola om ditt barn har diagnoser

Hemsk skola för personer med diagnoser och speciella behov, fullständig ovilja från personal på skolan. Om ditt barn har diagnoser undvik denna skola.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen