Omdömen

4.4
Baserat på 57 omdömen och 452 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 jan 2023

Estetiska programmet Dans

Älskar SÄG♥️

SÄG är det bästa som har hänt mig!
Nya, fräscha, fina lokaler. Estet huset är inte renoverat men jag gillar det ändå!
Säg-andan är oslagbar mot andra skolor. Gemenskapen, känslan, värmen jag känner av att gå här tvivlar jag på att jag hade fått från något annat gymnasium.
Jag går estet dans och visst, man får kämpa ibland och verkligen töja på sina gränser men det är alltid värt det när man får stå på scen.
Elevkåren och funclub är pricken över i här på skolan som verkligen gör allt för att vi elever ska ha kul, och de lyckas! En honorable mention är också Per i bibblan som man kan prata med om vad som helst.
Det årliga spexet var precis också och wow, vilka talangfulla folk som går här.
Välj SÄG!!!!!!!!!
Elev
23 dec 2022

Estet dans

Börja här!

Älskar skolan och min linje. Man får kämpa, verkligen men det är alltid värt det när man får gå upp på scen.
Elev
8 nov 2022

estet bild

Bästa gymnasieskolan

Varm, trevlig och livlig skola.
Elev
10 sep 2022

Estet dans

Säg<3

Jag går i dans och teater ettan och är väldigt! nöjd med mitt val. Jag hade höga förväntningar men det är verkligen så bra som jag trodde, hela skolan och själva linjen.
Elev
26 aug 2022

Trivs bra

Trivs bra och fina ytor
Föredetta elev
17 aug 2022

Esem18

Estet-Media

Hade 3 superbra år! Lärarna fanns där för en, maten va alltid bra och det fanns mycket för vegetarianer och veganer. Superkul att gå på föreställningar som Dans och teater fixar. Det är en skola där alla får vara den dem vill!
Föredetta elev
4 aug 2022

Estet

Överlag bra skola

Skolan har en härlig stämning med bra gemenskap! När jag gick där var det aktiviteter anordnade av elevkår m.m. flera gånger per år.

Det finns många bra lärare och övriga anställda (elevhälsa, bibliotikarie osv) men jag upplevde att man satsade med på vissa program än andra. Vilket kändes trist när man själv gick på ett program som var mindre prioriterat.

Ser tillbaka på mina gymnasieår på SÄG och har många fina minnen och glad att jag ändå fick många möjligheter till att utvecklas!
Elev
28 apr 2022

Naturvetenskap

Väldigt bra skola

Jättefina lokaler i den nybyggda delen, lite sämre i det gamla estet-huset. Träffat så många härliga människor och finns även så mycket variation på folk pga brett utbud av linjer. Tror alla kan hitta folk de klickar med. Alltid något som händer på skolan också.
Finns både bra och dåliga lärare så det handlar mest om tur och otur vad man får.
Bra att det finns många maträtter att välja på, jag som är väldigt kräsen och i högstadiet ofta skippade lunchen brukar ändå alltid hitta nåt jag kan äta.
Jättenöjd med mitt val och tycker lätt att det är bästa gymnasieskolan i Värmland, skulle inte kunna tänka mig att gå nån annan stans.
Elev
13 feb 2022

Naturvetenskap

Alla borde välja SÄG

SÄG är 110% karlstad, om inte sveriges, bästa skola. Spelar ingen roll om du går teknik, natur, sam, estet eller hum, alla på skolan får va precis hur dom vill och hela skolan är en enda stor kärleksklump typ. Elevkåren och alla klubbar gör att man har kul i skolan, samt att de finns så många möjligheter att skaffa nya vänner och va nära dom man redan har. Stor skola = många bra kompisar!!! Och skolmaten är det sjukaste jag varit med om, resturangkvallite 99/100 dagar. SÄG STÅR NÄR ANDRA FALLER!!!
Elev
20 jan 2022

Teknik

Rekommenderar starkt!!

Väldigt rymlig och bra utrymme. Hade dock önskat några fler grupprum. Fräscha möbler och rum. Alla rum är så ljudisolerade att man kan höra en fjäder falla. Super pedagogiska lärare som hjälper och förstår dig. Skolmaten är över 4 rätter per dag att välja mellan och färskt nybakat bröd vareje dag.
Föredetta elev
10 jan 2022

Humanistiska

Fick hoppa av efter bara ett år…

Absolut inte den rätta skolan för de med svårigheter som behöver stöd för att klara av skolan. Min rektor var helt okunnig om mental ohälsa och en av mina lärare sa i princip till mig att ”bara byta skola om denna inte duger” när jag föreslog en mycket liten förändring som skulle underlätta saker för mig tills jag blev bättre.

Min mentala hälsa gick totalt ner i botten efter ett år på skolan så jag fick tillslut hoppa av.

Själva miljön på skolan är annars en av de bästa jag varit med om och jag trivdes väldigt bra med min klass. Mycket synd att det blev som det blev tycker jag.
Föredetta elev
9 jan 2022

Humanistiska

Fick hoppa av

Väldigt oflexibel skola för de som har svårigheter som autism, dyslexi, socialfobi och annat. De Totalt VÄGRAR göra minsta lilla anpassning för att underlätta för de personerna och rektorn på hum är väldigt okunnig om mental ohälsa.

Annars är det väll en helt ok skola, vissa lärare är bra och andra inte. Som många andra redan har sagt är det en väldigt fräsch skola med bra mat och så.

För mig dock som behövde mycket stöd var det en helt urkass skola som jag fick hoppa av efter ett och ett halvt år av rent h3lvete.
Föredetta elev
3 jan 2022

estet bild

dåliga bildlärare

skolan var helt okej när jag gick där, men gick bild och mina bildlärare fick hela klassen att må dåligt, de fick flera att gråta. rekommenderar skolan men inte om du ska gå bild
Elev
24 dec 2021

Utmärkt skola

Finns ingen bättre gymnasieskola än Sundsta-Älvkullen
Elev
19 nov 2021

Naturvetenskap

Jättebra

Jättebra skola med stort fokus på eleverna, fräscha lokaler och stor variation på mat
Elev
25 okt 2021

Naturvetenskap

Fantastiska SÄG

En fantastisk och fräsch skola
Elev
17 okt 2021

Sam Sam

Okskola

Helt okej skola. Fräsch, god mat, ok lärare. Men EXTREMT tråkig möblering samt dekoration. Svårt att få den hjälp man behöver. EXTREMT dyr cafeteria. Men värst av allt, bara en kaffemaskin per hus…
Elev
20 sep 2021

Ångrar mig inte

Fräscha lokaler och sköna lärare!! Hade inte velat gå någon annan stans (maten är svin go)
Elev
17 sep 2021

Sam beteende

Bästa gymnasiet nånsin😍 skit fin byggnad också

Otroligt fräscha lokaler och super bra gemenskap samt bra upplägg
Elev
16 sep 2021

Bästa gymnasiet

Fina fräscha och framförallt stora lokaler. Super god mat och bra lärare. Enda är att vissa människor kan vara lite bitchiga mot en ibland. Och cafeterian är dyr så ett tips är att köpa på café blå som också finns på skolan.
Elev
13 sep 2021

Humanistiska

Dåligt bemötande

Om ditt barn eller du som ska börja gymnasiet har några svårigheter som helst i skolan är inte Sundsta att rekommendera tyvärr. Nedvärderande lärare som inte känner att de behöver hjälpa de som har det svårt. Rektorn för imas och särskolan är väldigt oförstående mot elever med funktionshinder. Synd att se då vi hade höga förväntningar på detta gymnasium.
Elev
20 aug 2021

Bästa gymnasieskolan i Sverige!

Jättefin skola
God mat
Bra lärare
Skulle säga att den är den bästa i Sverige efter att den nya byggnaden är klar!
Elev
3 maj 2021

Naturvetenskap

Underbar skolmiljö

Fantastisk mat, bästa i Värmland faktiskt. Underbara helt nybyggda lokaler som är öppna och rymliga. Tyst och skön miljö med mycket tänk på ljudisolering och dämpning.
Elev
2 maj 2021

Bästa skolan jag gått på!

Väldigt trevligt miljö, mycket elevengagemang och skolan jobbar aktivt för att se till att alla känner sig välkomna! Men sociala stråkets stål-stolar är inte det bästa som hänt och det är väldigt dyrt i cafeterian.
Elev
10 feb 2021

Teknik

Väldigt bra!

Väldigt bra en så länge. Det kommer att vara toppklass när allting är färdigbyggt!
Föredetta elev
5 feb 2021

Prima!

Nya avdelningen är jättemysig och lyxig, som ett Universitet från en dramafilm. Den gamla avdelningen (estet) är dessvärre mycket värre, och känns väldigt klaustrofobisk.

Lärarna är jättebra, och bryr sig verkligen om eleverna. Det märks att de gillar att undervisa, och är väldigt passionerade.

Det finns många val när det kommer till kurser och inriktningar, och rekommenderar särskilt skolan till de som gillar att samla på dig kunskap.
Elev
26 jan 2021

Suverän skola

En underbar skola som har lärare som verkligen brinner för eleverna och man kan lita på dem! Eleverna är snälla också tycker jag.
Maten är galant!
Föredetta elev
4 jan 2021

Magisk skolmiljö

Helt otrolig skola där jag skapade vänner för livet. Lärarna är engagerade och de hjälper verkligen till i undervisningen. Hela auran på skolan är magisk och man känner sig hemma och välkommen överallt. Hade jag fått chansen att välja gymnasiet igen så hade jag gjort det 10å gånger om!
Elvira Söderberg
Elev
2 jan 2021

SÄG-andan!

man skaffar otroligt med vänner, och eftersom det går allt från naturare till hummare på skolan så lär man känna alla sorters människor - alla toleranta och välkomnande. säg-andan är fr, lovar.
lärarna är kompetenta och trevliga, finns ställen att umgås på överallt, fastän det nya sociala stråket är så sterilt att man känner sig som inuti ett mentalsjukhus. man får inte sätta upp någonting på väggarna för att det ska vara "rent", men hallå, det här är en estetskola??? men det enda jag kan riktigt klaga på är maten, rätterna ska alltid vara så experimentella och märkliga att jag (JAG) har blivit vegetarian. i green room finns det alltid nåt gott!
Elev
28 dec 2020

Mycket bra

Trivs bra och har verkligen utvecklats på skolan. Nu tar jag studenten!
Visar 30 av totalt 57 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen