Omdömen

3.5
Baserat på 28 omdömen och 231 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
17 nov 2023

Ekono

Stor skola med mycket möjligheter och roligheter

Jag är supernöjd med mitt val och jag känner mig verkligen super trygg här!
Skolan ligger mycket centralt så man har även nära till Ica vilket är så skönt (men inte bra för plånboken) Ska jag vara ärlig är inte maten den bästa, men det är inget som skolan kan påverka eftersom de sköts av kommunen. Men överlag är skolan så fin och ren och byggnaden är så vacker! Studeringsvis så tycker jag att de allra flesta lärarna är duktiga och så länge man lyssnar på lektionerna så kommer allt gå bra. Mobbning sker inte utifrån det jag sett, och skolan är väldigt ren med hjälp av städpersonalen! Om ni vill gå på en stor skola med mycket personer och en härlig atmosfär, så välj Hedbergska, ni kommer inte ångra er.
Elev
17 nov 2023

Ekonomi

fortnite

Skolan är mycket fin, och jag trivs väldigt bra
Elev
17 nov 2023

Ekonomiprogrammet

Bästa skolan!!

Lärarna här är otroligt stödjande och engagerade och det märks att de vill att man man ska lyckas. Hedbergska är en plats där man verkligen känner sig sedd och där ens välmående prioriteras. Skolans fokus på både akademiska framsteg och vårt välbefinnande gör den till en femstjärnig skola utan tvekan!
Elev
17 nov 2023

Ekonomi

Bra ideal

En mycket bra skola som väl representerar mina ideal, det inkluderas mycket god personal och eleverna bidrar till en väl fungerande miljö. Skulle rekommendera till elever som är ambitiösa och som letar efter ett bra alternativ till framtiden.
Elev
17 nov 2023

Ekonomi

Galant

Vacker skola med kloka lärare samt god mat, mycket bra alternativ till framtida barn.
Elev
17 nov 2023

Ekonomi

Hedbergska skolan

Bästa skolan ever!! Alla lärare är sjukt trevliga
Elev
17 nov 2023

Ekonomiprogrammet

Trevlig skola

Social och stor skola med mycket elever, stort utbud av kurser och trevliga lärare!
Elev
16 nov 2022

Hedbergska bra skola

Stor skola med många elever dock inte jättebra mat
Elev
3 feb 2022

Estet

Inte bra

Annorlunda behandling mellan tjejer kontra killar. Dålig attityd av vissa lärare som inte alls får en engagerad eller motiverad att gå dit. Man får inte den hjälp man behöver och måste vänta flera månader för att ens kunna ta upp vad man behöver hjälp med. Samt sker inbrott på skolan stupekvarten så börjar ni här lämna inte saker innerst skåp:/. Personlig utveckling och anpassning finns inte ens i bilden, vill du ha det måste du komma med ett domstolsbeslut som har skrivits under av alla EU ledarmoder. Samt rekommendations brev från Kungen. Och försök för att göra skolan till en lite mer trivsam miljö och göra aktiviteter för att öka gemenskap skjuts ner av skolledningen, de är inte ÖVERHUVUDTAGET intresserade av elevernas bästa. Och behandlar Elevkåren (som försöker göra allt detta) som att de är smutts.
Välj annan skola!
Elev
22 dec 2021

Inte bra mannen! gå inte till den hära skolan!

Jag tycker inte om den hära skolan!!! Den är inte bra alls!!
Elev
7 okt 2021

Samhällsprogrammet

Bästa

Bästa skolan man får så många nya vänner och superbra lärare 👌🏼
Elev
10 jul 2021

Samhällsprogrammet

Halvbra

Jag tog studenten nu i juni och är överlycklig att det äntligen är över. Som elev kändes det aldrig som att det fanns någon lärare att vända sig till, det gjorde att man lätt kunde känna sig otrygg och osäker. Var man sjuk ”för ofta” enligt skolan blev man jagad av mentorer som påstår sig blivit skickad av rektorn, för att sedan tvingas redogöra för varför man varit borta. Flera lärare/mentorer verkar också ha stora problem med att informera sina elever om nyheter och händelser vilket resulterar i att hela klassen står som frågetecken. Det fanns lärare som var bra, men jag upplevde att de slutade en efter en. Undrar vad det kan bero på?
Elev
13 feb 2021

Estet

Skulle inte rekommendera

Överlag en helt ok skola. Dock extremt ostrukturerad och oproffessionell personal. Alldeles för många katastrofala lärare och rektorer likaså. Personligen tycker jag inte att maten är speciellt bra heller. Beror på vad man har att jämföra med också.
Tindra Johansson
Elev
24 jan 2021

Roligt att veta lixom

Asså skolan är bra, även om den är stor så innebär de ju att man ser och hör alla. Men skolan är bra och lärarna funkar men en del lärare är helt katastrofala
Elev
24 dec 2020

Livets skola

Livets skola. Underbara lärare. Fin skola.
Elev
15 dec 2020

Helt ok

Finns många dåliga lärare, fåtal som är bra. Dålig kommunikation mellan lärare och elever då de ger dålig info om vad man ska göra samt vid andra speciella dagar. Lärarna tar inte mycket hänsyn till eleverna utan bara kör på trots att vi säger att det är stressigt och mycket i alla ämnen. Väldigt utseende fikserade elever samt att vissa kollar snett på andra, mycket status. Studieron är sådär, enkelt att sitta utanför om man vill och behöver. Om inte jag fick en sån bra klass så skulle jag nog inte gilla att gå till skolan utan gör det bara för klassen och kompisarna man har. Maten är ganska bra. Går första året nu 2020
Elev
14 dec 2020

Bra skola!

Stor skola med gamla traditioner som dessutom ligger i centrum. Finns några lärare som är lite sämre än andra men så är det på de flesta skolorna. Hittar man sitt kompisgäng så är det en jättebra skola att gå på.
Elev
5 dec 2020

Rekommenderar inte

Väldigt status baserad skola, tråkiga och sorgliga hallar allmänt tråkigt bara. Finns ingenting som vill få eleven att vilja gå till skolan finns massor av idéer som framförs av elever för en bättre miljö men allt blir kastat åt sidan, väldigt dålig ”vibe”.
Lärarna anpassar inte efter elever ( har en i min klass med läsnings besvär och hen får aldrig hjälp ). Enstaka lärare som är bra, rektor som ljuger och inte tar elevernas hälsa på alvar. Dålig organisation och kommunikation mellan lärare och elever. Välj något annat
Elev
3 dec 2020

Bra skola

Bra skola, finns vissa lärare som inte är så bra men så är det ju på de flesta skolorna
Elev
21 aug 2020

Inte att rekommendera

Det är en för utseendefixerad skola där du måste vara som alla andra och se ut på ett speciellt sätt för att inte bli utanför. Dåliga lärare min före detta mentor misshandlade en elev. Har enstaka bra lärare men skolan är inget att rekommendera.
Elev
27 jun 2020

Fungerar bra

Skolan fungerar bra om man inte vill ha några problem är det bara att undvika som vilken annan gymnasie skola.

Men alla frågor beror på program, klass och lärare i kursen. Men överlag bra.
Föredetta elev
14 maj 2020

Rekommenderar ej

Mycket dålig på kommunikation, oavsett om det gäller uppgifter, temadagar med mera. Men framförallt en rektor som ljuger och personal som via social medier förlöjligar elever. Sök INTE hit!
Föredetta elev
2 mar 2020

Hed!!

Hade svinkul och trivdes skitbra under mina 3 år!
Föredetta elev
16 feb 2020

Sundsvalls bästa skola - på 90 talet

Gick på hedbergska på 90- talet och då var det sundsvalls bästa gymnasium utan tvekan. Härliga lokaler och en anrik historia. Om det är som sitt forna jag kan jag verkligen rekommendera den.
Föredetta elev
24 jan 2020

Inte nöjd

Otroligt besviken efter 3 år här. Mycket problem med så enkla saker som att informera elever om allt möjligt. Mycket förvirrade lärare som inte lyckas med att upprätthålla ordningen i klassrummet. Men framförallt är klimat på skolan hemskt, elever verkligen ogillar och tittat snett på varandra
Elev
19 nov 2019

Skolan är inte särskilt trevlig

Arbetsron, miljön och undervisningen är värdelös. Speciellt om du studerar vid ekonomiprogrammet. Kommunikationen lärare och elever emellan är obefintlig. En slags hierarki där du ska klä dig och agera som alla andra. Sök inte hit!
Elev
3 sep 2019

Bra men tufft

Skolan är bra men den kan bli tufft ibland men om man står upp för sig själv är det oftas Inga problem.
Arbetsro beror på vilken klass man är i och vilka kurser man har.
Elev
27 jun 2019

Skola ön har bra

Bra sammanhållning i klasserna och en bta skola med bra schema

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen