Omdömen

2.9
Baserat på 26 omdömen och 203 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
21 maj 2023

Sämsta jag gått på

Skulle inte rekommendera någon att sätta sina barn här, polisen kommer regelbundet pga att narkotika försäljning inträffar inne på skolan, dålig mat, fruktansvärda lärare men det varierar nog från program till program. Mina lärare bråkade ständigt på en nivå som inte är professionellt, bråk liknande familje draman. Sa man något som gick emot vad lärarna tyckte om vad som helst blev man passivt aggressivt ifrågasatt framför hela klassen och sedan särbehandlad om de inte tyckte om en. Kan inte nämna namn men det skulle jag vilja.
Elev
10 maj 2023

Bygg och anläggning

Bra. Men lite dålig, (Speciellt maten!)

Byggnaderna ser ut som ett fängelse och vissa av lokalerna är utdaterade. Bra lärare och bra undervisning. Maten är dock inget att hänga i hjulgranen. Den är ganska ofta smaklös och dåligt tillagad. Underkokt pasta, torrt kött och svettiga grönsaker är sådant man får stå ut med vissa dagar i matsalen. Men vilken tur att Bigboy har en resturang nära skolan.
Jag går på byggprogrammet och trivs där. Annläggningslokalen, snickerilokalen osv är i bra skick och ganska stora. Så allt som allt är det en bra skola i min erfarenhet, iallafall om du vill gå bygg.
Elev
6 dec 2022

Transport

Information

Väldigt dålig på att gå ut med information
Elev
21 maj 2022

Teknik

Helt okej

Maten suger, många lärare är dåliga på att svara på meddelanden, svara på frågor, lyssna på eleverna, receptionen är otrygg, finns för lite sällskapsplatser.
Elev
18 maj 2022

Teknik

Bra lärare

Har gått på teknik, 95% av lärarna är bra, finns några riktigt bra också. Skolmaten är inte särskilt bra, men, har faktiskt blivit något bättre de senaste åren. Lokalerna är helt okej. Teknikprogrammet är stort vilket är en stor fördel då det finns mer specialiserade inriktningar och det finns fler resurser för att genomföra en bra undervisning.
Elev
17 maj 2022

TE sam

Trevligt

För det mesta trevligt folk
Elev
17 maj 2022

Värsta skolan jag gått på

Fruktansvärd skola enligt mitt tycke sen tror jag dock det skiljer mycket beroende på vilket program man läst då lärarna och mycket annat kan variera
Elev
17 maj 2022

Ingen bra skola

dåliga lärare som har dålig sympati och bara tänker på sig själva och ingen god mat hellre ingen bra struktur på prov och inlämningar känner mig utmattad
Elev
17 maj 2022

Dålig mat

Lärarna är världensbästa men skolmaten däremot är de värsta jag varit med om🤮
Elev
17 maj 2022

Sämst

Så värdelös skola skulle inte rekommendera någon att sätta sina barn på denhära skolan
Elev
8 maj 2022

Teknik

Gå inte här ifall du inte vill hoppa av om ett år

Skolmaten är en katastrof, allt från rödbets nuggets som går å spela hockey med till kyckling som skulle kunna krossa fönster. Det händer också att det är stenar eller rakblad i maten, eller så är maten slut. Frukterna som man får väldigt sällan är ofta ruttna och oätbara. Många bra lärare men också många dåliga, finns gånger då man har fått fel på något som någon annan inte har fått fel på och dvs mindre poäng och sämre betyg förmodligen för att läraren tycker mindre om dig. Några lärare går ut ur salen medans flera personer behöver hjälp eller så undervisar dem inte i ämnet å sätter på en genomgångs film på youtube istället. Vissa uppgifter man har fått som inte alls hör till ämnet eller inte äns bedöms så det är bara onödigt, ofta är det saker man ska göra hemma också. Men det finns bra lärare som verkligen vill lära dig, men kan inte nämna många namn.
Elev
16 dec 2021

IMA

Dålig skola

Mycket droger och stökiga elever, hår i maten och köttprodukter som är råa.
Elev
17 maj 2021

Västermalms skolmat

Maten är hemsk, blir oftast big boy eller någon pizzeria till lunch, programmet och lärarna annars är riktigt bra
Elev
2 jan 2021

Dålig mat och matsal, lärare perfekt

Maten är antingen ätbar eller hemsk, det är en kommunal skola trots allt. Lärarna på det programmet jag läser är fantastiska dock, det som drar ner betyget är maten och att det knappt finns plats i matsalen
Elev
23 dec 2020

Toppen!!

Maten är oftast helt okej om inte god men kan även vara riktigt äckligt någon gång ibland. Bra och trevliga lärare och personal. Nästan alla lärare visar att de verkligen vill se dig lyckas och hjälper dig om det behövs. Skolan kan lätt anpassa din skolgång om det behövs, vid bortgång av en av mina förälder fanns lärarna där och hjälpte mig klara av det trots hög frånvaro! Det som är det bästa med skolan skulle jag säga är lokalerna! - En Teknikelev
Elev
19 dec 2020

Hyfsat

Västermalm är en kommunal skola. Maten är okej oftast men vissa dar går det inte att äta. Lärarna på teknik som jag hade. Är snälla, oftast rättvisa ganska chill. Men det finns undantag ett fåtal lärare är ett helvete att ha
Elev
12 dec 2020

Dålig skolmat

Skomaten är hemskt dålig, oapptitlig mat nästan alla dager och ingen bra kvalitet på maten heller
Elev
3 dec 2020

dåliga lärare och skolmat

dåliga lärare, lyssnar inte & får inte de kunskaperna jag behöver, dålig mat
Elev
29 nov 2020

Skolmaten suger

Skolmaten på denna skola är under all kritik. Till å med lärarna tycker det och då går dem flesta till Big boy men där blir det enorma köer. Och när det väl är bra mat på skolan så tar det slut jätte snabbt så man måste vänta ca 15 min för att dem ska hinna värma upp maten. Dessutom är maten bedrövlig då man kan hitta konstiga saker som ej ska va där. Liksom detta handlar mycket om hur eleverna ska kunna prestera så det måste ändras genast.
Föredetta elev
25 nov 2020

Underbara lärare och en klappkass skolledning

Jag gick 3 år på natur och där var lärarna superbra eftersom de ville elevernas bästa. Nästan alla hade en bra undervisningsteknik och alla brydde sig verkligen om eleverna. Lärarna stod på elevernas sida även när den urusla skolledningen gick emot eleverna och lärarnas vilja. Skolledningen och skolmaten var under all kritik. Studenten, som skolledningen skulle fixa, hade blivit urusel utan elevernas initiativtagande. Men tack vare lärarna och allt man fick lära sig så var gymnasiet bra.
Elev
6 sep 2020

Skola

Det är den bästa kommunala skolan i vår stad men de finns vissa saker som skulle kunna ändras bland annat skolmaten
Elev
20 aug 2020

Distans

Tycker att det har gjort ett bra arbeta under omständigheterna. Även fast det kunde vara lite stökigt de första veckorna så hittade alla en röd linje. För mig visade det till och med at distans var något som passade mig.
Föredetta elev
28 feb 2020

Skola

Helt ok , lite stökigt men bra lärare.
Elev
28 okt 2019

Bästa skolan jag gått på

En mycket bra skola med trevliga och kompetenta lärare. Ångrar verkligen inte mitt val av skola eller program.
Elev
13 okt 2019

Skolan i skolan

Västermalm är en väldigt stor skola, som är uppdelad i de olika programmen. Det är nästan som om det är flera skolor som har några gemensamma lokaler. Jag som går natur har nästan bara lärare som undervisar naturare och vi har en egen rektor och egna klassrum osv. Därför tror jag att det kan skilja sig väldigt mycket hur man trivs och hur man svarar i omdömena beroende på vilket program man läser.
Elev
29 sep 2019

Underbara lärare

Jag går själv programmet VO och älskaralla lärare. Det genuint visar intresse och bryr sig om alla elever.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen