Omdömen

3.8
Baserat på 18 omdömen och 142 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 sep 2022

Transport

Fem av fem

Fett bra lärare bra sammanhängning i klassen! Internatet är som ett fängelse men värt de för att gå på skolan!!
Elev
1 maj 2022

de ädi bre

Lagom fet men skumma elever, går djurvård o de svårt att hitta normala människor. Riktigt bra lärare dock
Föredetta elev
18 apr 2022

Naturbruk, djursjukvård

Super

Tar utbildningarna på allvar. Jätte fin skola miljö och bra utbildade lärare. Mycket praktiskt vilket är a och o på praktiska utbildningar. Super!
Förälder / Vårdnadshavare
26 jan 2022

Lärare vakna

Bra överlag dock är det många lärare som inte tar hänsyn till diagnoser och anpassning till dessa individer utan då är de jobbiga och lättare att ignorera dem vid behov av hjälp vilket sänker eleven som då inte känner att det ens är lönt att be om hjälp. Kanske en utbildning till lärarna om hur de hanterar och bemöter dessa elever. Detta är inget ovanligt i dagens samhälle och dessa elever borde få samma chans till ett bra resultat som andra.
Elev
7 nov 2021

Fordon

Mhmmm

Tycker att skolan är hemsk, i min klass har vi en underbar gemenskap och alla trivs tillsammans och har kul. Lärarna å andra sidan är det värsta jag har varit med om. Ena favoriserar, en annan attackerar vissa elever verbalt och en tredje är extrem kvinnohatare. Denna läraren lyssnar inte ens på tjejerna i klassen om man har en fråga. Tycker det är förskräckligt även om jag vet att mekaniker är ett mansdominerande yrke. Respekt från lärarnas sida existerar inte.
Elev
6 aug 2021

Naturbruk, djursjukvård

Inte felfri men jag trivs verkligen

Vissa lärare är fantastiska medans vissa favoriserar på en helt sjuk nivå. Majoriteten av mina lärare är fantastiska, gemenskapen i klassen är härlig. Kan tänka mig att de teoretiska programmen kanske inte får samma upplevelse men det är trots allt en praktiskt inriktad skola. Utmärkt stöd från de flesta lärare. Internatet är däremot otrevligt. Elever har trakaserats till att sluta och grupperingarna som uppstår där är obehagliga att navigera.
Elev
3 jan 2021

Mycket lall

Bra skola men mycket konstiga människor och ledningen favoriserar programen
Elev
27 dec 2020

Bra skola

Mycket bra skola med engagerade lärare som bryr sig om både studieresultat och elevernas välmående.
Bästa valet jag tagit att börja på denna skola. Har fått vänner för livet och även utvecklat mina kunskaper inom många ämnen.
Elev
27 dec 2020

Utmärkt skola

Att jag valde denna skola är de bästa beslutet jag tagit i mitt liv. Lärarna är engagerade i elevernas studieresultat och bryr sig om elevernas välmående.
De praktiska ämnena är väll utformade så man lär sig så mycket som möjligt under de 3 åren.
Innom de teoretiska ämnena händer de offta att man får ta egna beslut om hur man vill visa sina kunskaper.
Extremt bra skola och trevliga elever.
Om man söker efter en skola där man kan få vänner för livet är detta ett perfekt val.
Själv går jag på djurvårds linjen och har mött personer som jag kommer välldigt bra överens med, och har mycket liknande interssen.
Elev
24 dec 2020

Finns bara en bra linje

Alla andra linjer förutom tävlingsteknik e skitskumma. Fattar inte vart alla skumma typer kommer ifrån. Dock vi som går tt har rätt roligt. Man lär sej endel. Riktigt bra lärare, roliga praktiker, Goa grabbar osv. Trixet är o inte beblanda sej med resten av skolan så att säga. Ända nackdelen med tävlingsteknik är att vi har dålig budget på linjen. Så det blir inte så jättemånga feta byggen. O verktygen e lite halvkassa. Annars är de bra. Hade inte velat gå nån annan linje alls
Elev
15 maj 2020

Superbra skola

På denna skolan får man verkligen erfarenheten man behöver för framtiden. Jag själv går på djurvårdslinjen och vi är som en ända stor familj. Denna skolan är perfekt för dem som har det lite svårare för att lära sig saker teoretiskt (som mig själv). Här har vi nämligen mycket av våra lektioner praktiska. Lärarna på skolan foluserar inte bara på att lära oss vårt framtida yrke men även på att vi ska ha det roligt och må bra. Jag rekommenderar verkligen denna skolan!
Elev
15 maj 2020

Underbar skola

Skolan är underbar. Går själv djurvårdslinken och vi är som en stor familj och tar hand om varandra. Skolan är suverän för dem som har det lite svårare att lära sig saker teoretiskt (som jag själv). Vi får nämligen jobba väldigt mycket praktiskt. Lärarna är bra och fokuserar inte bara på att lära oss vårt framtida yrke men även ser till så att vi har roligt och mår bra. Skulle verkligen rekommendera denna skolan.!
Föredetta elev
5 mar 2020

Bra skolval

Väldigt fin skola med skickliga pedagogerna o bra ledning
Elev
7 feb 2020

Svalöv

Skolan är bra älskar den
Elev
9 nov 2019

Fin och trevlig skola

Jag hade 2 av 3 år som var helt fantastiska. År 1 var katastrof från allt till internat och lärare som favoriserade elever. År 2 och 3 blev mycket bättre och byte av vissa lärare gjorde stor skillnad för mig.
Elev
5 nov 2019

Älskar skolan i helhet

Älskar skolan bästa skolan jag gått i än så länge
Elev
29 maj 2019

Skolan är enormt dålig

Skolan är omoralisk och favoriserar elever. Inte för att tala om dem dåliga utvecklingsmöjligheterna och att dem ljuger om vad skolan har att erbjuda både på broschyrer och under öppet hus. Jag har precis avverkat mina 3 år på denna skola och kan kort sagt avsluta med att säga att denna skola förstört min framtid till en viss del men även tagit ifrån mig tre år av lycka och utveckling. Vill du får ut något av din utbildning samt lyckas slappa bra band och få tre bra gymnasieår så rekommenderar jag alla som läser detta starkt att väja ett annat gymnasie.
Elev
29 maj 2019

Inget att rekomendera

Jag tycker inte om skolan.
Dålig mat & man måste fjäska rejält för vissa lärare för att få komma någonstans tyvärr.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen