Omdömen

2.9
Baserat på 6 omdömen och 53 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
8 nov 2023

Montessori är en superbraa skola!

OTROLIGT BRA SKOLA!! Älskar Svalövs Montessori ärligt talat en av de bästa högstadierna du kan sätta ditt barn på!
Elev
8 nov 2023

ÄLSKAR DENNA SKOLAN

Denna skolan är jättebra! Verkligen en trygg och fin skola med trevligt folk och har verkligen inget att klaga på. Skulle starkt rekommendera!
Föredetta elev
8 nov 2023

En jättebra skola!

Montessori var fantastisk. Jag har aldrig under mina tre år upplevt någon form av mobbing eller diskriminering av något slag på skolan. Alla var trevliga och man kunde prata med alla oavsett klass eller vängrupp, man kände sig aldrig dömd när man gick i skolan och jag kände verkligen att jag kunde vara mig själv. Det var verkligen inte segregerat, utan vi var lite som (cliche jag vet) en familj. Alla är så inkluderande och uppmuntrande, och jag hittade folk med lika intressen som jag, men även de som hade olika intressen respekterade varandra och kunde ha kul tillsammans. Oavsett vem du är blir du liksom accepterad.

Skolan hade en fantastisk atmosfär och lokalerna var så fina, ljusa och rena till skillnad från linåkers deprimerande korridorer. Jag gick på skolan från 7:an till 9:an och det var tre av mina bästa år. Jag förstår att alla kan ha olika upplevelser, men jag har aldrig upplevt att någon jag känner känt sig otrygg eller diskriminerad på skolan, därför blev jag chockad när jag såg den dåliga kommentaren om skolan.

Lärarna är så snälla och bryr sig verkligen, jag kände att jag kunde prata och lita på dem till fullo. De är också kompetenta och bra på att lära ut. Jag är så glad att jag valde Montessori.

Min bästa vän gick på linåker i Svalöv, och hon berättade hur hon sett offentlig mobbning, och hur uppdelade vängrupperna var, dömande blickar av andra tjejer i hennes klass, folk som ristade in hakkors på väggarna, vaping på toan, droger och skolkning och jag kan helt ärligt säga att jag aldrig upplevt något liknande på Montessori. Skolmaten var dessutom jättegod (vi får maten från fridhems högskola så den är extra god😋). Måste verkligen poängtera att miljön på skolan verkligen var trygg. Jag skulle starkt rekommendera den här skolan!

//nuvarande gymnasieelev :)
Förälder / Vårdnadshavare
22 jun 2022

En vardag kantad med mobbing, hot, otrygghet och låg kunskapsnivå.

Tyvärr en skolledning som inte följer skollagen på f-9. Läs skolinspektions resultat på deras hemsida innan ni väljer denna skola, begär ut antalet klagomål samt resultat i deras egen enkät. Personalen flyr, elever flyr, och föräldrar klagar hos ledning och styrelse men inget händer. Mobbning, hot, otrygghet. En gång en bra kvalitets skola, men numera en skrämmande anstalt.
Elev
8 feb 2022

Helvetets skola

Skitskola, det är jättesvårt och skaffa nya kompisar efter att kompisgrupperna har bildats och det är knappt några som börjar här. Skolmaten är riktigt dålig om man skulle jämföra med Linåkers skolmat.

Jag skulle vela byta skola men det går inte. Lärarna tar inget ansvar för att må bra här, de ljuger och visar sällan respekt mot eleverna.

Till alla föräldrar som kollar efter skolor i svalöv, Sätt era barn på linåker! Inte här, mina föräldrar gjorde det blinda valet och satte mig här! Jag har gått här i 9 år (F:an - 8:an) Och låt mig säga en sak; Ingenting ändras för att skapa trivsel här. Vi har elevråd men det skiter alla i ju eftersom ingenting ändras efter dem.

Jag skulle vela byta men kan inte. Så låt era barn ha det bra och sätt dem på Linåker!
Förälder / Vårdnadshavare
6 dec 2021

Avråder skarpt

Mobbing, hot, skolledning som
Inte tar ansvar, personalflykt. Avråder!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen