Omdömen

3.6
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
6 sep 2022

Nära skogen

Tycker det är ok inget mer. Dom har lite mer resurser pga området men ofta är det fri lek där barnen sköter sig själva och så hoppar personalen ofta mellan avdelningarna förmiddag/eftermiddag. Svårt att få personlig information om barnens blåmärken, kiss kläder och matvanor. Maten är nästan aldrig intressant så man får mata barnen direkt när dom kommer hem efter en hel dag av knäckebröd och frukt. Skogspromenader är bra. Vissa man tycktes vara nära försvinner några månader senare för att dom vill ha en ny grupp barn. Lite tjatigt om sitt bibliotek fast man bara vill hämta och åka hem. Förskolan känns fortfarande som fritids.
Förälder / Vårdnadshavare
7 nov 2020

Fanstastisk förskola

En fantastisk förskola. Tydliga regler och rutiner som möjliggör en kreativ miljö där alla barn blir sedda. Har haft barn på förskolan i tio år i sträck och mina barn har gått därifrån nöjda varje dag.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen