Omdömen

3.5
Baserat på 10 omdömen och 90 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
19 aug 2023

Bästa skolan

Väldigt god mat och trevliga lärare och bra arbetsro.
Annat
13 mar 2023

Friskola med noll ansvarskänsla

Nedlåtande lärare, urusel ledning som gör sitt yttersta för att sopa händelser som misshandel, mobbing och dagliga kränkningar under mattan. Fruktansvärt att de får bedriva en skola med hjälp av skattepengar! Lösningen på ovanstående problem var att byta skola enligt rektor.
Personal
30 jan 2023

sveasteskolan

Bra skol. fi n lekplats m.m.
Elev
18 jul 2022

Skola som förtjänar guld

Söker bra lärare och duktig rektor? Perfekta skolan! Utbildningen är absolut fantastisk med lärare som hjälper dig. Lärare som ger dig tips som FAKTISKT fungerar.

Bra mat!

Finns bara en liten nackdel vilket är att några av de nyare eleverna har varit lite "otrevliga" dock är nästan alla av Sveaskolans elever extremt snälla.

BÄSTA SKOLAN!!!!!!!!!!!!!
Förälder / Vårdnadshavare
17 feb 2022

Fyra förlorade år

Många pedagoger tilltalar eleverna nedvärderande och är fullständigt gränslösa i deras relationer med eleverna. Är uppriktigt ledsen att jag lät mitt barn gå där i fyra år trots att jag såg hur dåligt h*n mådde.
Föredetta elev
29 jun 2021

Eeh, gå inte här om du är en minoritet.

Det är en helt ok skola, dock är en hel del av lärarna rasister, nedvärderande språk mot romer och svarta människor.Ingenting görs åt diskriminering och det är väldigt stökigt i korridorerna utanför klassrummen. Om du har en diagnos eller håller på att bli diagnoserad kommer du inte få något stöd, jag var i mitten av en adhd diagnos och det tog över 5 månader för att kunna få en lärare att ens fylla ut papperna.
Elev
15 jan 2021

BÄSTA SKOLAN NÅGONSIN!!!

Sveaskolan är den bästa skola jag har sätt. Jag går där själv och jag älskar det. Du får den hjälp du behöver och vi har studieverkstad som är som gratis privat skola. Maten är fantastisk och det hjälper dig faktiskt. Lärarna tänker verkligen på dig och du blir mycket mer fri än på en vanlig skola eftersom att den är privat. Rekommenderar starkt.
Elev
19 mar 2020

Sveaskolan

Jag tycker att det är en liten men ganska mysig skola som är en friskola
Föredetta elev
22 feb 2020

Rekommenderas INTE

Skolan i säg är väl okej. Det är inte dåliga lärare men skolan ”rekommenderar elever att byta skola” om eleven har någon typ av diagnos. De gör inte utredningar på t.ex. dyslexi då det kostar skolan pengar att behöva ge extra resurser. Skolan har ett bra rykte trots detta. Förmodligen för att eleverna får Apple datorer och för att meritsnittet är så pass högt. Det beror förmodligen på att vissa elever ”rekommenderas” byta skola. Alltså om du är ev elev där det går väldigt bra för dig i skolan är väl skolan okej men jag skulle inte rekommendera någon att gå där.
Förälder / Vårdnadshavare
20 sep 2019

Kunde inte önska bättre skola!

Bra, inkännande skolledare, bra lärare.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen