Omdömen

2.7
Baserat på 5 omdömen och 44 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
10 jul 2023

Jag är en röd bil bland vita bilar.

Jag har gått på Svenstaviks skola sedan fjärde klass och börjar nu till hösten 8:an på Svenstaviks skola. Jag har aldrig riktigt tyckt att Svenstaviks skola är trivsam. Jag som har diagnosen Adhd har massa olika svårigheter och speciellt inom skolan. Det finns någon enstaka lärare som faktiskt lyssnat och tagit mig på allvar när de gäller mina svårigheter i skolan. Att den läraren faktiskt tog mig allvarligt är jag evigt tacksam över, framförallt så höjde jag mitt betyg, men även för att hon såg mig inte som ett skämt. Det behövs verkligen lärare på Svenstaviks skola med kunskap om olika diagnoser. Under matematik lektionerna brukar folk få sitta i korridorerna och jobba, men jag var den som blev instängd i frådet. Jag fick inte ens en chans att få sitta i korridoren utan min plats var det mörka stökiga frådet. Lärare säger ofta att jag är ett störmoment för klassen, att jag är ett problem. Dom säger att jag överdriver och är känslig. Så som jag blivit bemött av dem vuxna på skolan har påverkat mig så fruktansvärt mycket. Jag har börjat se mig själv som ett problem, som att något är fel på mig. Jag har känt mig så konstig, äcklig och annorlunda. Jag frågar aldrig om hjälp längre för jag vet att jag inte får någon hjälp, jag får bara kommentarer och hån. Det måste verkligen bli en förändring inom detta, mobbningen som lärare utför mot elever via nedtryckande ord och förolämpningar. Jag vet ej om jag kommer klara skolan fortsatt vidare om det inte blir förändringar inom detta.
Elev
11 maj 2023

Missnöjd Elev

Dom vuxna så som rektor och mentor är inte trevlig. Skolan gör absolut inget emot mobbning och det är som om dom inte bryr sig ett dugg! Trivs inte överhuvudtaget och mår dåligt över att gå dit. Tips från en elev om du har ett annat alternativ välj det, välj inte denna skola! Mobiler på raster är ej tillåtet vilket är super dåligt med tanken på dom elever som är utstött och inte har nån att vara med.
Elev
29 sep 2022

Svenstaviks skola

Jag gillar inte skolan för man får inte ha sin telefon. Lärarna hotar med att ringa hem. Ont i magen varje gång man ska till skolan. Man känner sig inte trygg. Några lärare är otrevlig och dom flesta lyssnar inte. Om man kommer försent i 2 ibland 1minut 3 gånger får man en timmes kvarsittning. Jag har velat byta skola. Ända sen jag gick i åk 1.
Föredetta elev
17 nov 2019

Skolan är super! Trivdes väldigt bra!

Jag går nu i gymnasiet men trivdes mycket bra i Svensta! Duktiga lärare som för det mesta såg alla. Bra relation mellan elever och personal. God mat och trevlig miljö.
Elev
9 sep 2019

Jätte bra skola

Den är jätte bra jag är tyg och det är bra lärare och bra skola

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen