Omdömen

2.5
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
19 dec 2023

Sanningen

Dåligt, vissa lärare är okej men andra är katastrofala, klarar inte ens sv en klass på 17 elever utan då behövs en elevassistent också. Skolmaten är hemsk. Just nu går min syster där och var och varannan dag kommer hon hem med nya nyheter om skolan, klassen, maten och lärarna. Aldrig har hon sagt något positivt. Jag har bl.a fått höra om elever som har blivit nedslagna men inga åtgärder vidtas. Rektorn svara inte på mejl/meddelanden som skickats för flera månader sedan. Ingen är nöjd. Varken lärarna eller eleverna. Rektorn säger själv att det finns ett problem men att bara säga att det finns ett problem det har redan alla insett så det hjälper ju inte. Hon har ju makten att göra något, gör hon det? Nej. Så en kort sammanfattning hade varit att det är en dålig skola med en ännu sämre rektor.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen